Minden, ami Magyar Posta
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 73 / 230 oldal |
Samidala: volt meghatalmazása? mert ha nem,akkor idegen nem veheti át,még szomszéd sem
Mit tehetek akkor ha vki átvette a nevemben az ajánlott tértis levelet, de én nem kaptam meg?
elveszett a cserepartnerem levele
" alt="
">(
száradna le a postás keze
" alt="
">
" alt="
">(
száradna le a postás keze
" alt="
">
" alt="
">)))))))
" alt="
">Lehet, hogy már el is váltak.
" alt="
">
" alt="
">Na ja, a posta mossa kezét...
" alt="
">
" alt="
">6 év után kapta vissza a levelet.
http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/hat-evig-volt-
a-postan-az-eskuvoi-meghivo-2016117/
http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/hat-evig-volt-
a-postan-az-eskuvoi-meghivo-2016117/
szerdán/31/elsőbbségivel feladott levelem péntek/2/megkapták vele együtt a simán feladottat is.
korábban már említettem a praktika magazinos sztorimat. nem hagyott nyugodni, levelet írtam nekik, hogy meddig jár az újság. ma küldték a választ, hogy az áprilisi szám még jár. akkor miért fizettették ki velem????????????????????????????????
és elvileg a postától kaptam rá a választ, azaz, hogy meg kell kapjam az áprilisit is, és nem kell kifizetnem, mert már egy évvel ezelőtt kifizettem. tehát valaki jól zsebre vágná a 450 ft-omat.
" alt="
">
de sosem tanulnak semmiből, már nem kevésszer kellett mennem reklamálni nekik
" alt="
">
és elvileg a postától kaptam rá a választ, azaz, hogy meg kell kapjam az áprilisit is, és nem kell kifizetnem, mert már egy évvel ezelőtt kifizettem. tehát valaki jól zsebre vágná a 450 ft-omat.
" alt="
">
de sosem tanulnak semmiből, már nem kevésszer kellett mennem reklamálni nekik
" alt="
">Ajánlott-elsőbbségi levélként 595,- Ft-ért el tudja küldeni (ha nem utánvételes)
köszike,ez elvileg még belefér levélbe,mert ha jól tudom max.500gros lesz.
de kockáztatunk,utalás után küldi.
majd jövő héten kiderül.
de kockáztatunk,utalás után küldi.
majd jövő héten kiderül.
tegnap kaptunk Praktika magazint (rémképek szerint ez még járt volna), ma jött a postás, hogy lejárt az előfizetés, ez már nem jár, és fizessük ki. kedvesek nem? ezt tegnap még nem tudták?
Én Start csomagra gondoltam (ami 20.000,- Ft-ig jó)
TH van + költség az utánvétre, ha standard vagy nem standard a csomag, ha időgarantált, ott egy bizonyos összeghatárig benne van az utánvétel díja
marycsiga, ha akar utánvéttel is átverhet, hiszen csak utána kapod meg a pakkot miután átvetted.
" alt="
">
" alt="
">marycsiga!
Csomagnál nincs utánvételnek plusz díja...hacsak nem portósan adja fel az illető (vagyis nem fizeti a postaköltséget)...ez esetben termék ára + postaköltség + 800,- Ft
Csomagnál nincs utánvételnek plusz díja...hacsak nem portósan adja fel az illető (vagyis nem fizeti a postaköltséget)...ez esetben termék ára + postaköltség + 800,- Ft
A szomszédom a postás, gyakran mérgelődik, hogy a falunk nevéhez, nem is hasonló címzettű falvak, városok küldeményei is gyakran itt kötnek ki.
A Naturlandtól érkezett levelemen a vezetéknevem első része rosszul szerepelt, és olyan utcanévre küldték, amilyen a kerületben nincs is, de a postásom mégis megtalált
" alt="
">
" alt="
">köszi