Ügyesek vagytok! (persze meg szerencsések is!) Gratulálok!
A telefonos játékokról mindiz az jut az eszembe, amikor beindultak országosan a nagy kereskedelmi rádiók és a Slágeren volt valami "pénzes" játék, reggel hattól este hatig óránként. Akkor képes voltam a redial-t addig nyomni ameddig el nem elaludtam. /még szerencse, hogy nem nyomtam ki a kedvesem szemét a gomb helyett/

persze ez utóbbi vicc volt.
köszi a gratukat

persze, hogy megsúgom, de nem hiszem, hogy én nyerném. ha óránként 20 ember kerül be a kalapba, elég kicsi az esély!
Tery: én is hallottalak ám téged

téged visszahívtak már?
Savika gratulálok. Hallottam ám

elötte én voltam. Ha te nyered a házimozit megsúgod??

Savika, gratulálok

és engem adtak be

Gladiátor!!
Megmegint 2 jegy Most fogja leadni az Anti Csöpi néven jelentkeztem be. Anyu nevében játszottam!!!!!
Fortuna.
Ha Te vagy az igazi

, köszönjük, ránk fér, elhiheted.

Ritkán beszélgetek Istenekkel, de veled bármikor.
The name of the game: Fortuna
Sok szerencsét kívánok nektek!
Tery.
G r a t u l á l o k!

Mikor hívtad? E-mailben válaszolj légyszíves.

Én is hívkáltam, ahogy időm engedte, de mindig foglalt voltam, pedig több telefonról is szólóztam, de hát ez van. Talán holnap. El is hiszem, hogy izgulsz, ez nagyon szép ajándék lenne!
pont most kért egy vígasztalt egy idős néni a Dancsin. Azzal.hogy sikerűlt telefonálnia,és azt hitte Ő AZ ELSŐ de nem ő lett azt mondták neki.
Na akkor most elsőnek kell lenni vagy mivan??? hiszen nem javították ki mindig így megy a beharangozo AKI ELSŐNEk telefonál.
Jó lenne ha gaatyába ráznák a dolgokat. De most nem bántom Őket.

NA!!
Kb tízszer becsöngött,majd foglalt lett a Danubiusz.
De MEGVAN A JEGY Gibson papa "adta" most meg izgulok a vasárnapi sorsolás miatt.
Nem tudom engem dnak-e majd be mert 20 megfejtést gogadnak el egymás után.
Hanyatka.
El kell hogy szomorítsalak, de kinyomják. Már nagyon régóta. Vagy a központ van úgy beállítva. Számtalanszor így jártunk. Viszont örülök, hogy Te bejutottál, sajnálom, hogy nem nyertél eddig. Ekkora mázlival, hogy bekerülsz minden nap, gratulálni tudok.
Gladiátor!
Nem nyomják ki a telefont, próbálkozz tovább. Nekem ma megint sikerült kétszer is, de egyszersem hívtak vissza.
Hanyatka.
Nos, tegnap este írtam egy mailt a Danubiusnak, hogy képtelenség őket elérni vidékről és ma válaszoltak, hogy próbálkozzak csak bátran, egyszer majd csak sikerül.
Erre fel ma egymás után jött szépen a három szám 8-9 között és becsöngtem! rögtön a harmadik szám bemondása után és hagyták a csörgést és SENKI

NEM

VETTE FEL. Rá 1 mp-re becsöngött a kollegám, őt meg kinyomták, ennyit a Danubiusról, dühös voltam rájuk. Régebben ez azért könnyebben ment, elég volt kitartónak lenni.

Tery.
Szia! Sajnos ezek csak repülőjegyek lesznek szerintem, a szállás és ellátás költsége a nyertest szokta terhelni, de ha téged így is érdekel, kívánom, hogy sikerrel járj. Tavaly volt két alkalommal ilyen Skyeurope játékuk, tudomásom szerint ők a legolcsóbbak a légtérben. Engem London izgatna, ha szállás is lenne, majd figyelek én is, hátha megszállta őket az ihlet és változtattak.
Hanyatka.
Tündér vagy, azt tudod!

Öröm idejönni, olyan rendes ez a topic. Nos, ma is hívtam de egyszer sem jött össze, holnap ismét próbát teszek. Köszi a drukkolást, elhiheted, nem arról vagyok híres - hírhedt? hogy egykönnyen feladok bármit is.

Tery!
Valóban így hirdetik véletlenül a reklámban ezt mondta is a hölcs. De sajnos sorsolnak és nem a legelőt hívják fel. Ma is sikerült felhívnom őket, de nem hívtak vissza.
Gladiátor!
A vonalasról hamarabb eléred őket én ezt tapasztaltam, mobilról ne. Legfeljebb a mobil számát megadott, ha jók a számok. Mielőtt még bemondják a harmadik számot hívd őket folyamatosan nyugodtan legalább 3/4-ig. Csak ülj rá arra a telefonra, hát ha sikerül. Hála az égnek eddig neked bejött, hát ha most is örülnék, ha már nekem nem jön össze megint.
hétfőtől a Juvin megint "utazós" játék indúl. Engem Róma izgat

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások