Paintuci 2015-08-04 :: 11:12
ani82
Írtam Neked pár napja
Sürgős segítségkérés
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 73 / 891 oldal |
szigiagi írtam, SOS !!!
tímea1981: tegyél fel egy képet,az is jó bizonyításnak. Fotó vagy videó
Szóval nem tud segíteni senki. :-(
Segítsetek légyszi! Pepsire szeretnék videót feltölteni de nem sikerül :-(.
Unefined ahogy be fejezte a töltés ezt írta ki.
Unefined ahogy be fejezte a töltés ezt írta ki.
Közben rájöttem köszönöm!!
Sziasztok, most jutottam oda, hogy rendeljek a playersroomtól airwaves-es nyereménnyel cipőt, de valamiért nem 23e-t von le csak 21e-t más is tapasztalt ilyet??
Sziasztok!
Nem tudom, hova kellene írnom és most már minden fórumot igyekszünk megkeresni, mert muszáj...
" alt="
">
Fotót ide nem tudok tölteni, így kimásolom a szövegeket. Testvérem kisfiáról van szó, aki tud valami lehetőséget vagy esetleg maga tud segíteni, azt megköszönnénk. Alapítványon keresztül is lehet.
"Kedves Barátok, Ismerősök, Ismeretlenek!
Adolf fiam 13 éves kamasz, aki súlyos oxigénhiánnyal született 2001-ben. Fokozott bal oldali és enyhébb jobb oldali feszessége van (tetraparesis spastica). 2005.-ben volt egy achilles in felszabadító műtét, utána tanult meg egyedül menni. Kezelésről kezelésre jártunk: Katona módszerrel kezdtük, Dévényeztünk, jártunk szálbeültetéses akupunktúrára stb. Jelenleg a Pető Intézet tanulója és konduktív mozgásfejlesztést kap. A kamaszkori gyors növekedést, az izomzat nem tudta követni ezért nagyon feszes mindkét oldala. A járáshoz újra segítségre szorul, egyedül sokszor elesik. Dr Igor Nazarov elvállalta Adolf műtétjét és állapotában jelentős javulás várható! A Nazarov féle Miotenofasciotomia (szövetbemetszés) műtét után élete könnyebb és fájdalommentes lehet. Ennek az eljárásnak a költsége megközelítőleg 1,5 millió forint, melyet a jelenlegi OEP (Országos Egészségbiztosítási Pénztár) sajnos nem támogat. Segítségeteket kérem, hogy összegyűjtsük a pénzt a műtét időpontjára.
A műtétre Barcelonában kerül sor szeptember 17.-én.
Segítséget az alábbi számlaszámon várjuk:
Hábersdorfer Adolf, OTP bank: 11773425-03657807.
IBAN: HU04 1177 3425 0365 7807 0000 0000
SWIFT kód: OTPV HU HB
Hálás köszönet azoknak akik már segítettek!
Nagyon szeretett focizni és szeretne újra a pálya ördöge lenni!
" alt="
"> Hiszem, hogy a segítségetekkel sikerülni fog!
Kérlek, segítsetek, hogy minél több emberhez eljusson az üzenet!
Köszönjük Nektek! Adolf és Bea".
És a másik leírás kupakgyűjtéssel is:
"SOK KICSI SOKRA MEGY, ha teheted, segíts, kérlek! Most már Alapítványon keresztül is megteheted!
Célzott támogatás esetén, amikor valamelyik gyermek részére nagyobb összegű támogatást kíván utalni magánszemély vagy gazdálkodási-vállalkozási tevékenységet végző jogi személy, az adomány után adókedvezmény vehető igénybe. Az Alapítvány közhasznú szervezetként adóigazolás kiállításra jogosult. Ha támogatása után adókedvezményt kíván igénybe venni, kérjük, vegye fel a kapcsolatot az Alapítvánnyal!
ADOMÁNYOZÓK RÉSZERE INFORMÁCIÓK:
Ebben az esetben az utalás nem támogatni kívánt gyermek családja számára kerül utalásra, hanem a KELL Alapítvány számlájára: 11734138-20006802-00000000. Utaláskor: be kell írni a támogatni kívánt gyermek nevét a megjegyzés rovatba. Az Alapítványhoz az adóigazoláshoz szükséges adatokat el kell juttatni: kosztyuadam@gmail.com email címre (gazdálkodó-vállalkozó neve, székhelye, adószáma).
Alapítványunk a számlájára beérkezett teljes összeget 72 órán belül utalja a támogatott számlájára, azt semmiféle kezelési vagy egyéb költség nem terheli, ezeket az Alapítvány fedezi.
A posta és a boltok továbbra is csak Kajászón - eltérő eset lehetséges, de azt helyenként jelzik majd azok, akik segítenek nekünk.
KÖSZÖNJÜK!"
Nem tudom, hova kellene írnom és most már minden fórumot igyekszünk megkeresni, mert muszáj...
" alt="
">
Fotót ide nem tudok tölteni, így kimásolom a szövegeket. Testvérem kisfiáról van szó, aki tud valami lehetőséget vagy esetleg maga tud segíteni, azt megköszönnénk. Alapítványon keresztül is lehet.
"Kedves Barátok, Ismerősök, Ismeretlenek!
Adolf fiam 13 éves kamasz, aki súlyos oxigénhiánnyal született 2001-ben. Fokozott bal oldali és enyhébb jobb oldali feszessége van (tetraparesis spastica). 2005.-ben volt egy achilles in felszabadító műtét, utána tanult meg egyedül menni. Kezelésről kezelésre jártunk: Katona módszerrel kezdtük, Dévényeztünk, jártunk szálbeültetéses akupunktúrára stb. Jelenleg a Pető Intézet tanulója és konduktív mozgásfejlesztést kap. A kamaszkori gyors növekedést, az izomzat nem tudta követni ezért nagyon feszes mindkét oldala. A járáshoz újra segítségre szorul, egyedül sokszor elesik. Dr Igor Nazarov elvállalta Adolf műtétjét és állapotában jelentős javulás várható! A Nazarov féle Miotenofasciotomia (szövetbemetszés) műtét után élete könnyebb és fájdalommentes lehet. Ennek az eljárásnak a költsége megközelítőleg 1,5 millió forint, melyet a jelenlegi OEP (Országos Egészségbiztosítási Pénztár) sajnos nem támogat. Segítségeteket kérem, hogy összegyűjtsük a pénzt a műtét időpontjára.
A műtétre Barcelonában kerül sor szeptember 17.-én.
Segítséget az alábbi számlaszámon várjuk:
Hábersdorfer Adolf, OTP bank: 11773425-03657807.
IBAN: HU04 1177 3425 0365 7807 0000 0000
SWIFT kód: OTPV HU HB
Hálás köszönet azoknak akik már segítettek!
Nagyon szeretett focizni és szeretne újra a pálya ördöge lenni!
" alt="
"> Hiszem, hogy a segítségetekkel sikerülni fog!
Kérlek, segítsetek, hogy minél több emberhez eljusson az üzenet!
Köszönjük Nektek! Adolf és Bea".
És a másik leírás kupakgyűjtéssel is:
"SOK KICSI SOKRA MEGY, ha teheted, segíts, kérlek! Most már Alapítványon keresztül is megteheted!
Célzott támogatás esetén, amikor valamelyik gyermek részére nagyobb összegű támogatást kíván utalni magánszemély vagy gazdálkodási-vállalkozási tevékenységet végző jogi személy, az adomány után adókedvezmény vehető igénybe. Az Alapítvány közhasznú szervezetként adóigazolás kiállításra jogosult. Ha támogatása után adókedvezményt kíván igénybe venni, kérjük, vegye fel a kapcsolatot az Alapítvánnyal!
ADOMÁNYOZÓK RÉSZERE INFORMÁCIÓK:
Ebben az esetben az utalás nem támogatni kívánt gyermek családja számára kerül utalásra, hanem a KELL Alapítvány számlájára: 11734138-20006802-00000000. Utaláskor: be kell írni a támogatni kívánt gyermek nevét a megjegyzés rovatba. Az Alapítványhoz az adóigazoláshoz szükséges adatokat el kell juttatni: kosztyuadam@gmail.com email címre (gazdálkodó-vállalkozó neve, székhelye, adószáma).
Alapítványunk a számlájára beérkezett teljes összeget 72 órán belül utalja a támogatott számlájára, azt semmiféle kezelési vagy egyéb költség nem terheli, ezeket az Alapítvány fedezi.
A posta és a boltok továbbra is csak Kajászón - eltérő eset lehetséges, de azt helyenként jelzik majd azok, akik segítenek nekünk.
KÖSZÖNJÜK!"
A következő angol nyelvkönyvet keresem:
Erdei-Gönczy-Horváth-Rékási: ESP Tests for Business and Economics (2004-es kiadás, Aula kiadó)
Lehetőleg üresen vagy ceruzával kitöltött állapotban.
Ha valakinek megvan és eladná, privátban írjon. Köszönöm.
Erdei-Gönczy-Horváth-Rékási: ESP Tests for Business and Economics (2004-es kiadás, Aula kiadó)
Lehetőleg üresen vagy ceruzával kitöltött állapotban.
Ha valakinek megvan és eladná, privátban írjon. Köszönöm.
köszi, akkor elviszem a bankba!
tangi, ha messengeren van, akkor megkapja egyből. De keresheted még esetleg a bankját is, ahol valószínűleg már letiltotta a kártyát, de a bank fel tudja hívni és meg tudja mondani, hogy megvan a kártyája, leadták.
Anyukám talált egy pay passos bank kátyát.
Az illetővel megpróbáltam kapcsolatban lépni a face-n, illetve még családtagjával. Ám iután nem vagyok ismerős az egyéb mappába teszi a levelet és arról nem kap jelet. Hiába jelöltem ismerősnek, miután nem ismernek nem jeleznek vissza, nem tudok képhez szólni sem.
Ti mit tennétek még?
Az illetővel megpróbáltam kapcsolatban lépni a face-n, illetve még családtagjával. Ám iután nem vagyok ismerős az egyéb mappába teszi a levelet és arról nem kap jelet. Hiába jelöltem ismerősnek, miután nem ismernek nem jeleznek vissza, nem tudok képhez szólni sem.
Ti mit tennétek még?
Köszönöm szépen
" alt="
">
" alt="
">Gugu22
www.megerdemeltpihenes.hu
www.megerdemeltpihenes.hu
Pedigree még játszik??tudtok linket írni???köszönöm
Igen én is jókat tapasztaltam... úgy néz ki minden név a listában volt minden jegy átvétel simán ment. Egyelőre úgy néz ki a számításaim alapján...
Paintuci
Az EFOTT-on a jegy átvételnél minden zökkenőmentes (Tiszteletjegyes konténer). Személyi Igazolványt,annak a számát is nézik! Megkérdezik mielőtt kiadnák, hogy melyik napra kéred a jegyet, és arra a napra kapod a karszalagot. A STABILO hetijegyet is kiadták,ha a személyzonossággal minen rendben van,nem kérdeznek.
Az EFOTT-on a jegy átvételnél minden zökkenőmentes (Tiszteletjegyes konténer). Személyi Igazolványt,annak a számát is nézik! Megkérdezik mielőtt kiadnák, hogy melyik napra kéred a jegyet, és arra a napra kapod a karszalagot. A STABILO hetijegyet is kiadták,ha a személyzonossággal minen rendben van,nem kérdeznek.
Sziasztok! Ismerős valakinek ez a szám:+3615100-702? Előre is köszi a választ. Üdv. Erika
Azt szeretném megkérdezni, hogy Efottnál aki jár arra a tiszteletjegyes konténernél simán mennek a dolgok, benne van a név a listában?
" alt="
">
Stabilo, Rauch, stb... nél?
" alt="
">
" alt="
">
Stabilo, Rauch, stb... nél?
" alt="
">Reacska: már csak utólag olvasom, taxit hívtunk ki volt 4-bol, vissza meg pont ott állt a 200e, az meg ingyen volt.