Offtopic, sőt off-site - társalgó folyt.
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 73 / 265 oldal |
Pedig integettūnk . 😁
Péntek 2022-03-10 :: 05:23
Soha életemben nem éreztem, hogy szembe kellene köpni magam, ez lehet attól a te véleményed.
A csúcson? A "CSÚCS" már valóban elmúlt, de szerintem rajtam kívülálló okok miatt, hiszen fele annyit nem lehet most nyerni, mint régebben.
S.I.faktor 2022-03-10 :: 05:13
A sokadik búcsúkoncerttől szánalmasabb nincs, úgyhogy elég rossz példa, még ha igaz is.
Sosem felejtem el Gesztit, hogy ők a csúcson akarták abbahagyni a Jazz+Az-zal és soha nem lesz visszatérés, mert az milyen már. Csak a pénzért, stb. Hát ő is szembeköpte saját magát.
S.I.faktor 2022-03-10 :: 05:10
Speciel amikor én játszottam a Coop-pal, akkor a fődíjra mentem(volna), ami nem utalvány volt. De csak napi uti lett. Jár így az ember.
Péntek 2022-03-10 :: 05:04
Akkor máshol kell játszani...
Emlékszel, mennyi együttesnek volt búcsúkoncertje? Aztán mégse, mert nem tudtak meglenni anélkül, ami az életük...
S.I.faktor 2022-03-10 :: 04:53
Nem gond elkölteni. Csak fáj az ember szíve, mikor máshol többet vehetnél ugyanazért a "pénzért".
45 pályázat. Végső leltár. Hm.
Péntek 2022-03-10 :: 04:01
Azért nem értem! Ti nem ebben az országban éltek? Az infláció száguld ezerrel és gond elkölteni 5-10ezres utalványt? Ja, hogy a Coopban? Hát ott volt a játék, örülj neki, hogy nyertél!
Egyébként minden logisztika kérdése, ott is el lehet költeni JÓL! Pl. mikor 50ezret egyszerre kellett levásárolni 10 perc alatt, előző nap elmentem körülnézni, mi hol van. Felírtam, mit szeretnék, mennyiért, mert mindenből csak egyet lehetett választani, stb. Nem is volt gondom a kocsi megpakolásával...
De mondok friss példát a logisztikára:
Hétfőn elmentem az EcoFamilybe. Csak blokkbeküldős termékeket vásároltam, Márka, Kinder Buenó, Sport szelet nem volt. Egy nyugtát, mely 4.035 Ft-os, 9 pályázatra tudom feltölteni. Ezt megismételtem ötször, az 45 pályázat. És nem vettem semmi fölöslegeset!
300ezer utalvány volt az egyetlen lakberendezési boltba /Westend/, nem sírtam, hogy ez az Obi-ban, Praktikerben ez mennyit érne, pedig egy ékszerdobozt és 2-3 kerámiát kaptunk érte. Olyan dolgokkal gazdagodtunk, amiket kp-ért nem biztos, hogy megvettünk volna.
Nekem jöhet bármilyen utalvány, kártya, bón, de akár készpénz is, örülök neki!
Tehát nyerjetek sokat, minél többet!
rolazs 2022-03-09 :: 22:20
Kedves Vágási Feri
Nem is értem néha ezeket a hozzászólásokat..
1.Én tök örülnék ha a Maxxonnal egyszer végre fődíjat nyernék..
2. Díjazom és kitartást kívánok azoknak az Üzletláncoknak akik képesek felvenni a versenyt LIDl, Aldi stb
3.Képes megfizetni a Marketing gurukat akik ezt véghezviszik..
4. Szerintem sok olyan település van Magyarországon akiket nagyon szépen kiszolgál/Személyes tapasztalat, bár Budapesti vagyok/
5. Ha nem tudnád elkölteni, 50-50 %-ban tudnék ajánlani neked más digitális Bolt kártyát.. :-))))))
jojó 2022-03-09 :: 22:08
Nem is értem,hogy éri meg nekik,kiszolgálás is csiga-biga
Vágási Feri 2022-03-09 :: 21:34
A Kóp a leggagyibb bolt a világon. Csak a Chio-kért mentem be reggelente.
Nulla a választék és minden horror áron van.
Legalább adtak volna egy ajándékkártyát, amiből annyit csippantatok, amennyit akarok. A SPAR-nál, Auchannál megoldható. A Kópnál nem.
pityesz76 2022-03-09 :: 21:31
azért a fél ár...
" alt="
">
jojó 2022-03-09 :: 19:19
pityesz76 nem mindegy , féláron megkapod uazt a terméket másik üzletben
" alt="
"> legalábbis én így vagyok vele
" alt="
">
sada 2022-03-09 :: 17:45
Én is nehezen tudtam elkölteni a Coopban.
" alt="
">
S mindenki kártyával fizet, nem osztozik.
Bár ezt a nehézséget azért máskor is bevállalnám.
" alt="
">
Az ezer forintos uti v. a kártya sokkal praktikusabb.
pityesz76 2022-03-09 :: 17:24
mekhoa pobléma
" alt="
"> ( off... régen azt csináltam ily esetbe , hogy az előttem vagy a mögöttem lévőt megtudakoltam nem e gond e ha közösen fizetünk???? de hát erre születni kell
" alt="
"> ahogy tesóm mondta ilyenre
" alt="
"> )
jojó 2022-03-09 :: 15:44
Vágási Feri
Ez tényleg öröm is
" alt="
"> meg üröm is
" alt="
">
utalhatták volna bankkártyára is ,mint a Lidl
5 000-et sem szeretem ,nem egyszerű azt sem levásárolni
" alt="
">
Soha életemben nem éreztem, hogy szembe kellene köpni magam, ez lehet attól a te véleményed.
A csúcson? A "CSÚCS" már valóban elmúlt, de szerintem rajtam kívülálló okok miatt, hiszen fele annyit nem lehet most nyerni, mint régebben.
S.I.faktor 2022-03-10 :: 05:13
A sokadik búcsúkoncerttől szánalmasabb nincs, úgyhogy elég rossz példa, még ha igaz is.
Sosem felejtem el Gesztit, hogy ők a csúcson akarták abbahagyni a Jazz+Az-zal és soha nem lesz visszatérés, mert az milyen már. Csak a pénzért, stb. Hát ő is szembeköpte saját magát.
S.I.faktor 2022-03-10 :: 05:10
Speciel amikor én játszottam a Coop-pal, akkor a fődíjra mentem(volna), ami nem utalvány volt. De csak napi uti lett. Jár így az ember.
Péntek 2022-03-10 :: 05:04
Akkor máshol kell játszani...
Emlékszel, mennyi együttesnek volt búcsúkoncertje? Aztán mégse, mert nem tudtak meglenni anélkül, ami az életük...
S.I.faktor 2022-03-10 :: 04:53
Nem gond elkölteni. Csak fáj az ember szíve, mikor máshol többet vehetnél ugyanazért a "pénzért".
45 pályázat. Végső leltár. Hm.
Péntek 2022-03-10 :: 04:01
Azért nem értem! Ti nem ebben az országban éltek? Az infláció száguld ezerrel és gond elkölteni 5-10ezres utalványt? Ja, hogy a Coopban? Hát ott volt a játék, örülj neki, hogy nyertél!
Egyébként minden logisztika kérdése, ott is el lehet költeni JÓL! Pl. mikor 50ezret egyszerre kellett levásárolni 10 perc alatt, előző nap elmentem körülnézni, mi hol van. Felírtam, mit szeretnék, mennyiért, mert mindenből csak egyet lehetett választani, stb. Nem is volt gondom a kocsi megpakolásával...
De mondok friss példát a logisztikára:
Hétfőn elmentem az EcoFamilybe. Csak blokkbeküldős termékeket vásároltam, Márka, Kinder Buenó, Sport szelet nem volt. Egy nyugtát, mely 4.035 Ft-os, 9 pályázatra tudom feltölteni. Ezt megismételtem ötször, az 45 pályázat. És nem vettem semmi fölöslegeset!
300ezer utalvány volt az egyetlen lakberendezési boltba /Westend/, nem sírtam, hogy ez az Obi-ban, Praktikerben ez mennyit érne, pedig egy ékszerdobozt és 2-3 kerámiát kaptunk érte. Olyan dolgokkal gazdagodtunk, amiket kp-ért nem biztos, hogy megvettünk volna.
Nekem jöhet bármilyen utalvány, kártya, bón, de akár készpénz is, örülök neki!
Tehát nyerjetek sokat, minél többet!
rolazs 2022-03-09 :: 22:20
Kedves Vágási Feri
Nem is értem néha ezeket a hozzászólásokat..
1.Én tök örülnék ha a Maxxonnal egyszer végre fődíjat nyernék..
2. Díjazom és kitartást kívánok azoknak az Üzletláncoknak akik képesek felvenni a versenyt LIDl, Aldi stb
3.Képes megfizetni a Marketing gurukat akik ezt véghezviszik..
4. Szerintem sok olyan település van Magyarországon akiket nagyon szépen kiszolgál/Személyes tapasztalat, bár Budapesti vagyok/
5. Ha nem tudnád elkölteni, 50-50 %-ban tudnék ajánlani neked más digitális Bolt kártyát.. :-))))))
jojó 2022-03-09 :: 22:08
Nem is értem,hogy éri meg nekik,kiszolgálás is csiga-biga
Vágási Feri 2022-03-09 :: 21:34
A Kóp a leggagyibb bolt a világon. Csak a Chio-kért mentem be reggelente.
Nulla a választék és minden horror áron van.
Legalább adtak volna egy ajándékkártyát, amiből annyit csippantatok, amennyit akarok. A SPAR-nál, Auchannál megoldható. A Kópnál nem.
pityesz76 2022-03-09 :: 21:31
azért a fél ár...
" alt="
">
jojó 2022-03-09 :: 19:19
pityesz76 nem mindegy , féláron megkapod uazt a terméket másik üzletben
" alt="
"> legalábbis én így vagyok vele
" alt="
">
sada 2022-03-09 :: 17:45
Én is nehezen tudtam elkölteni a Coopban.
" alt="
">
S mindenki kártyával fizet, nem osztozik.
Bár ezt a nehézséget azért máskor is bevállalnám.
" alt="
">
Az ezer forintos uti v. a kártya sokkal praktikusabb.
pityesz76 2022-03-09 :: 17:24
mekhoa pobléma
" alt="
"> ( off... régen azt csináltam ily esetbe , hogy az előttem vagy a mögöttem lévőt megtudakoltam nem e gond e ha közösen fizetünk???? de hát erre születni kell
" alt="
"> ahogy tesóm mondta ilyenre
" alt="
"> )
jojó 2022-03-09 :: 15:44
Vágási Feri
Ez tényleg öröm is
" alt="
"> meg üröm is
" alt="
">
utalhatták volna bankkártyára is ,mint a Lidl
5 000-et sem szeretem ,nem egyszerű azt sem levásárolni
" alt="
">Nem Kowalsky, Sanyi!
" alt="
">
https://hvg.hu/elet/20220309_Sanyi_a_pingvin_ripo
rt
" alt="
">
https://hvg.hu/elet/20220309_Sanyi_a_pingvin_ripo
rt
" alt="
"> Kowalsky, azonnal álljon meg!
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid
=3525862254307493&id=1625295504364187
Paintuci, köszönöm szépen a közbenjárásodat, nagyon rendes Tőled!
" alt="
">
" alt="
">
tvm53 megoldva a dolog, írtam emailt is.
Vásárolt 2019-ben az Alzánál? Hamarosan kap egy 3000 forintos kupont!
https://bit.ly/3INuek1
https://bit.ly/3INuek1
Nekem CIB ECO bankszámlám van. Ennél az a feltétel, hogy minden hónapban legalább a mindenkori nettó minimálbérnek megfelelő összegű jóváírás érkezzen, vagyis jelenleg 133.000 Ft és mindenképpen átutalással. Így a számlavezetési díj 0 Ft (ha nem teljesülne, akkor közel 2500 Ft lenne). Nekem bevált ez a csomag, mert lényegében csak a bankkártyáért fizetek évente egyszer. Az átutalásnak van vmennyi költsége, de mivel mindig bankkártyával fizetek, így igazából nem számít, ha nagy ritkán utalni kell vmit, akkor azért egy kis összeget levonnak. Persze mindenkinek más a helyzete, igénye, szokása és más számlák is vannak...
Ha a szomszédod talál számára megfelelő bankszámlát a CIB Banknál, akkor azt megköszönöm neki és persze Neked is, ha hivatkoztok a számlanyitásnál a kódomra
" alt="
">
Ha a szomszédod talál számára megfelelő bankszámlát a CIB Banknál, akkor azt megköszönöm neki és persze Neked is, ha hivatkoztok a számlanyitásnál a kódomra
" alt="
">Nem nekem lesz a számla szomszédnak megnézem mik a feltételek.
Ha számlát nyitsz a CIB Banknál, akkor megköszönném, ha az én ügyfélajánló kódomra ( 355915 ) hivatkoznál.
Az ajánló és az ajánlott is 20.000 Ft jóváírást kap a banktól!!
https://net.cib.hu/cib_csoport/cib_bank/cib_welco
me_program?unique-code=355915
Előre is köszönöm
Az ajánló és az ajánlott is 20.000 Ft jóváírást kap a banktól!!
https://net.cib.hu/cib_csoport/cib_bank/cib_welco
me_program?unique-code=355915
Előre is köszönöm
Bp. Baross Mc miért van zárva?
Isauranak is gyűjtöttek. 🤣
A nyugdíjfolyósítónak lesz annyi esze ne utaljon egy Sberbankos számlára?
A nyugdíjfolyósítónak lesz annyi esze ne utaljon egy Sberbankos számlára?
Azért..
a konzerv sokkolt.. s az is hogy ezért kirúgnak embereket..
a konzerv sokkolt.. s az is hogy ezért kirúgnak embereket..
Még mindig jobb, mint elszenvedni az agresszióját.
a tömegpszichózisnak az is része, amikor 10 éve Magyarországon élő ukrán szomszédoknak kezdünk konzervet gyűjteni – igen, ez megtörtént. És ezek tulajdonképpen csak ártalmatlan bolondságok. Sokkal veszélyesebb, amikor embereket rúgnak ki a munkahelyükről azért, mert nem ítélték el elég hangosan és elég sokszor Putyin agresszióját. 😕
Paintuci
a fegyverek sem jutnak el
a fegyverek sem jutnak el
Csak nem... Csak látják a szöveg ugyanaz nem az a szándék ötször küld be.
Arra, hogy amennyiben ma este nyer a Real, akkor 8 pontos előnyben leszünk a Sevilla-hoz képest.
Egy gond lehet, ha a rendszer esetleg úgy értelmezi, hogy öccör páHázott egy blokkal és ennek okán kizárásra kerül.
Egy gond lehet, ha a rendszer esetleg úgy értelmezi, hogy öccör páHázott egy blokkal és ennek okán kizárásra kerül.
Én is van, hogy sokszor nyomom a gombot amit kell azt se kép se hang.
Nem túl jó az oldaluk.
Nem túl jó az oldaluk.
Mire következtetsz ezzel kapcsolatban?