1. Én próbálok tisztán játszani!
2. Nem költöm fölösleges sms-re a pénzem.
3. Pedigree-vel egyszer nyertem, azt mondták abból az ap-ból küldjem az összes blokkot, abból az ap-ból egy blokkom volt, amivel természetesen egyszer játszottam, meg is kaptuk az ajándékot. Pedigree-ből is van vagy 100 blokkunk, nem a kajára hajtottunk, hanem a 3. fődíjra, és ha 10 blokkot kérnek egy ap-vel betudom küldeni érte, ha netán nyerünk.
4. ami eddig a legnagyobb nyereményem volt, tartalék nyertesként nyertem, mert az eredeti nyertes nem tudta igazolni a nyereményét.
glücklich: a Pedigree tiszta a te szavaddal élve? az sem és mégsem háborgott senki

" alt="

">
glücklich: de miért nem küldöd? ők alkották így,gondolom nem véletlenül. akkor játssz te is így! azért csinálják mert így tudatosan Kalifa dolgokat vásárolsz jó sokáig
Törpi: nem is akarok mindennel, de akkor is bosszantó, hogy valamit kilószámra veszünk, és semmi, különösen, hogy nem tiszta játék. És általában az ilyen jellegű játékoknál sosem nyerünk, igaz én nem is küldöm hatványozva az sms-t.
glücklich: mindennel nem nyerhetsz.
Kalifa: minimum 200:0!!! Volt, hogy napi 10-et vettünk!
Na ja egy blokkal csak egyszer játszottam! Miért kell egy jétékot így szervezni, Ap kód?! Már egyszer írtunk nekeik még csak nem is válaszoltak, na még egyet írok!
Kedves magdalin!
Ez nem volt szép tőled!Azt hittem legalább ebben az egyben első lehetek!

" alt="

">
trendy, nálam is hasonló, a Zewa szintén, jövőre sem kell papírt venni!

" alt="

">
Bár mostanában semmivel nem nyerek.
A Bonduelle nálam csúcs,már csak nevetni tudok rajta!
23/0

" alt="

">
Orbit -0
Boci -0
Bonduelle -0
Vénusz -0
Pedigree -0
Zewa -0
Palmoliv -0
...nekem se!
Se Orbit, se Milka, se Boci, se Vénusz, se Pedigree..és még sorolhatnám...
Jaj de szép karácsonyi nyeremény vár rám!

" alt="

"> Mindent pótol majd! (remélem)
Egyszerűen semmivel sem sikerül nyernem! Ez van...
Ez a Milka nekem sem akar összejönni.Minden nap adok fel pályázatot,de gondolom rengeteg levél érkezik.De a lényeg,hogy optimista vagyok

" alt="

">
Ez a Milka sem az én játékom, úgy tűnik.

" alt="

"> Még az elején küldtem be és még egy memória sem sikerült - idáig...

" alt="

"> Igaz, idáig a Milkával talán semmit sem nyertem, de most jó lenne az xbox.
tesco-nívea 5/0 nagyon szerettem volna !!!!
igen

" alt="

">
vajon beérkezett.e a leveled?
lehet,postán kellene kezdened?
DZsuzsa!
Ez már annyiszor át lett beszélve!Valószínűleg első nap sokkal több pályázat beérkezett,mint 1300,vagy nem is ürítették első nap a postafiókot.Reménytelen!

" alt="

">
Első nap adtam fel a Coop pöttyös pályázatot ajánlott elsőbbséggel, és nem vagyok a nyertesek között. Ki érti ezt?
Reklamáljak szerintetek?
Majd sikerül mással

" alt="

">
Boci 16/0
Milka3/0
Jóreggelt: nem sikerült az óra
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások