Adventi játék, karácsonyi nyereményjáték 2026
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 73 / 182 oldal |
az lehet, hogy minden szekcioban minden linket 2szer atneztem, az osszes receptet is es nincs meg 2 haz?
hat ez eleg idegtepo jatek a pingvines jobb volt
eddig van 7 hazikom, a maradek 2 sehogy nem akar elojonni :S
eddig van 7 hazikom, a maradek 2 sehogy nem akar elojonni :S
én sem találtam ma egyet sem, tegnap 1-et
nem is értem, miért kellene minden nap az összes receptet, meg nem tudom mit átnézni... Szánalmas egy játék, pedig már a pingvineset sem nagyon szerettem. De ez kész horror. Csak arra jó, hogy elmondhassák, mennyiszer töltötték le az oldalt...
nem is értem, miért kellene minden nap az összes receptet, meg nem tudom mit átnézni... Szánalmas egy játék, pedig már a pingvineset sem nagyon szerettem. De ez kész horror. Csak arra jó, hogy elmondhassák, mennyiszer töltötték le az oldalt...
Nem találok egyet sem
Miért vagyok ilyen béna?
" alt="
">
Segítsetek elmagyarázni....a gyengébbek kedvéért(magamra céloztam)
Miért vagyok ilyen béna?
" alt="
">
Segítsetek elmagyarázni....a gyengébbek kedvéért(magamra céloztam)
Én is csak 8 házikót találtam, illetve 11-et, mert sajnos az első kérdésre rossz választ adtam. Az összes cikket kb 3x átnéztem újra, de nem találtam meg a 9.-et.
Sziasztok!
Úgy látszik, ma én adom fel..
" alt="
"> 7 házikó van csak, tegnappal együtt négy sorsjegy...ez rosszabb, mint a tavalyi kattogás a pingvinekre...
Úgy látszik, ma én adom fel..
" alt="
"> 7 házikó van csak, tegnappal együtt négy sorsjegy...ez rosszabb, mint a tavalyi kattogás a pingvinekre...Ha csak 8 házikót találtam, és van két sosjegyem, az vajon részt vett a sorsoláson, vagy automatikusan nem nyert?
Vagy csak az vesz részt, aki mind a 9-et megtalálja?
Egy bejelentkezőnek vajon kilenc van összesen elrejtve, vagy több, és abból kell megtalálni kilencet?
Vagy csak az vesz részt, aki mind a 9-et megtalálja?
Egy bejelentkezőnek vajon kilenc van összesen elrejtve, vagy több, és abból kell megtalálni kilencet?
Sikerült valakinek ma megtalálni a 9 házikót?
Én egyetlen házikót sem találtam..
" alt="
">
Reggel 1 órás, este egy órás kereséssel sem.
Mekkora amit keresnem kell?
" alt="
">
Reggel 1 órás, este egy órás kereséssel sem.
Mekkora amit keresnem kell?
mamo:
http://www.femina.hu/karacsony/mitnyerhetsz
http://www.femina.hu/karacsony/mitnyerhetsz
Nekem ma csak 6 mézeskalács-házikó van meg
" alt="
">
Mostanában talál valaki valahol?
" alt="
">
Mostanában talál valaki valahol?
Szerintem semmi logika nncs benne, a puszta véletlen alapján adja.
A legújabb taktikám, hogy az előzményekben kattintgatom a tegnap linkeket egymás után, így lett ma meg 5.
De még 4 hiányzk :S
A legújabb taktikám, hogy az előzményekben kattintgatom a tegnap linkeket egymás után, így lett ma meg 5.
De még 4 hiányzk :S
a femina adventesnek beirná valaki a linkjét?
köszi
köszi
Nekem se a süllőnél, se a pulykánál, se az ezüst koszorúnál nem volt egy sem! :-(
nlcafe - advent
Lehet hülye feltételezés, de nem lehet, hogy sorrendben kellene keresni és ezért em találjuk egyik helyen egyszer, aztán meg mégis.....Tuti néztem ma már a süllőt nem volt ott semmi, erre most meg igen.....
nem értem
" alt="
">
Lehet hülye feltételezés, de nem lehet, hogy sorrendben kellene keresni és ezért em találjuk egyik helyen egyszer, aztán meg mégis.....Tuti néztem ma már a süllőt nem volt ott semmi, erre most meg igen.....
nem értem
" alt="
">Megmondanátok akkor, hogy hol is van ez a játék? Megpróbálom, hátha ezzel szerencsém lesz, nem úgy mint Rudolffal.
jól megéheztem, eszek vmit
" alt="
">
" alt="
">szvsz: nincs is
" alt="
">
" alt="
">Mára feladom...
2 regen eddig 6-5 nálam az állás. Egyszerűen nem találok többet.
" alt="
">
" alt="
">