Negatív tapasztalatok
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 73 / 2011 oldal |
Ismertem egy srácot, mindíg ezt mondta és hülyén vigyorgot is hozzá. Ma is agglegény nem régen összefutottam vele nézte a cipője orrát és öszefüggéstelenül motyogot
Ki a kicsit nem becsüli.....
robbe77
Abszolút igazad van! Amíg viszont ez a fórum is tele van olyan emberekkel akik minden vacaknak hallelujáznak csak rosszabb lesz.
Abszolút igazad van! Amíg viszont ez a fórum is tele van olyan emberekkel akik minden vacaknak hallelujáznak csak rosszabb lesz.
Ha nem vetted volna észre, a Chio-t oltogatom. Nem te vagy az egyetlen aki örül(ne) ennek a nyereménynek, ahogy olvasom. De ha úgy szeretnéd, vedd magadra.
Kedves robbe77!
Valahogy tudtam,hogy a kommentemet nem hagyod szó nélkül...
Igencsak meg lehetsz keseredve ha csak oltogatni jársz ide...
De engem nem kúlönösebben hat meg!
Legyen szép napod!
Valahogy tudtam,hogy a kommentemet nem hagyod szó nélkül...
Igencsak meg lehetsz keseredve ha csak oltogatni jársz ide...
De engem nem kúlönösebben hat meg!
Legyen szép napod!
Na hát ezért vannak itt nálunk ilyen nyeremények, mert itt ezeknek is örülnek. Nézzétek meg tőlünk nyugatabbra milyen nyeremények vannak! Tudom, nagy ország, nagy kereslet, bla-bla-bla, de bolondok is lennének nagy értékű nyereményeket sorsolni, ha nekünk ez is jó.
Én örülnék a napi nyereménynek is! Annyira semmit se nyerek mostanában,hogy már ez is 'nagy szó' lenne....
A Chio-nak évente több, mint egy tucat játéka van.
Lehet még idén is nagyobb nyeremény.
Lehet még idén is nagyobb nyeremény.
Hát ahhoz képest, hogy pár éve még 8 vagy 10 európai utazás volt a fődíj, most meg a fődíj ennek a tizedét sem éri, elég karcsú.
A fődíj és a minden 10. feltöltő nyereménye díj viszont nem rossz. Emiatt valószínűleg fogok játszani 🙂 a napi nyeremény nem nagyon érdekel...
Komolyan mondom az eszem megáll. Szinte már üres zacskókat árulnak méregdrágán és nincs pénz egy normális napi nyereményre.
Jól látom, hogy a Spar Chio játékban az egy szem napi nyeremény egy 6000 Ft értékű, de amúgy még annyit sem érő "okoskarkötő"? Hát ezzel sem kell játszani.
robbe77
Váratlanul is ért ,de szerencsére előkerült a blokk
" alt="
">
Váratlanul is ért ,de szerencsére előkerült a blokk

Elnézést: Progressive
nyereményünket
nyereményünket
Prigressive-nagy negatív.
Semmilyen megkeresésre nem válaszolnak. Visszaigazolták egy nyereményeket, nyertes listában nem jelent meg.
Lehet még valamit tenni?
Semmilyen megkeresésre nem válaszolnak. Visszaigazolták egy nyereményeket, nyertes listában nem jelent meg.
Lehet még valamit tenni?
Ezek szerint jól gondoltam, pótnyertes voltál?
A Rossmann-os pótnyertességre aztán már tényleg nem tudok mit írni. Senki nem köteles ennyi ideig megőrizni a blokkot. Hihetetlen.
A Rossmann-os pótnyertességre aztán már tényleg nem tudok mit írni. Senki nem köteles ennyi ideig megőrizni a blokkot. Hihetetlen.
Talán a sokadik pótnyertestőll nem kérik,bár ez sem igaz ,mert pár éve Rossmann játék pótnyerteseként postázni kellett a blokkot,de nem volt gond,mert 8 hónap után is megtaláltam
" alt="
">

Voltam pótnyertes az Unilevernél (igaz, nem mostanában), postán kérték a blokkot (kb. 10ezer értékű nyeremény volt).
A Picknél szintén pótnyertesként nekem kellett küldeni a blokk és kód fotóját.
A Picknél szintén pótnyertesként nekem kellett küldeni a blokk és kód fotóját.
Kinderrel nem játszom, csak itt olvastam és érdekesnek találtam, mert tényleg így van a játékoldalon. Lehet hogy elírás, de hogy lehet elírni, amikor 2 teljesen különböző számról van szó? Nem értem. Mindegy. Akit érint, biztos rákérdez.
Coop-nál még az lehet, hogy az 1 db nyereményt a főnyereményre értették, mert abból 3 féle van. Nem egyértelmű.
Unilevernél meg egyértelműen az volt a szabályzatban, hogy postán kérik be az eredeti blokkot. Tőlem is így kérték. Még azt tudom elképzelni, hogy jojó pótnyertes volt és ott már lazábban vették.
Vágási Feri sem írta, hogy végül visszakérték-e a 10.000 Ft-ot Pick-ék, vagy ott is a pótnyertesnek már semmit nem kellett igazolni. Ki tudja.
Coop-nál még az lehet, hogy az 1 db nyereményt a főnyereményre értették, mert abból 3 féle van. Nem egyértelmű.
Unilevernél meg egyértelműen az volt a szabályzatban, hogy postán kérik be az eredeti blokkot. Tőlem is így kérték. Még azt tudom elképzelni, hogy jojó pótnyertes volt és ott már lazábban vették.
Vágási Feri sem írta, hogy végül visszakérték-e a 10.000 Ft-ot Pick-ék, vagy ott is a pótnyertesnek már semmit nem kellett igazolni. Ki tudja.
robbee77, köszi.