CDO
adat kiolvadásnak olvastam.

" alt="

">
Rita21
Ezt nekem írtad ?
(Csak mert én tudom, de már máskor is volt itt téma, hogy hogyan lehet valaki 2x napi nyertes ha 1 a limit, vagy 4x ha 3 a limit. De saját tapasztalatból tudom, hogy van szervező aki külön "témának" tekinti a pótnyertességes nyerést...)
Carte d'Or feltöltés adatkiolvasási hibát jelez, nem jön visszaigazolás.
Abonett Detki jsz ből kimásolva
MEGSZEREZHETŐ NYEREMÉNYEK SZÁMA
A Játékban egy Játékos egyféle nyereményből maximum 1 (egy) darab napi és1 (egy)
darab heti nyeremény megnyerésére jogosult, míg a Főnyereményre minden Játékban
részt vevőnek esélye van az általa megnyert napi és heti nyereménytől függetlenül
Nem tudom, hogy itt is így van-e, de a legtöbb játékon ha pótnyertesként nyered a 2.-at, akkor jogosult vagy rá.
De ezt csak a dolgok tisztánlátása miatt írom, nem vagyok érintett a játékban.
Ha már ilyen sokat ülnek az abonett-detki játék nyertesein, legalább figyelhetnének a saját szabályukra, miszerint 1 ember 1 nyereményt nyerhet.
Hátha mást is érint...
Az E-on - MVM átalakulás miatt akinek előrefizetős órája van ma 16:00-ig lehet órát feltölteni, mert a következő 2 hétben előre láthatólag nem lesz rá mód, az online feltöltés már most sem él.
Nem hosszabbították meg, eredetileg is eddig tartott. A vicces az inkább, hogy ugyanez a játék a Tesco-ban május 31-ig tartott és június közepén jött róla egy e-mail hogy játsszál vele.
Ez a játék nem 3 hete, hanem május 5.-én kezdődött.
Áprilisban meg májusban is szerepelt az infók között.
Azért írtak újra, mert lassan vége.
(Csak közben mintha meghosszabbították volna 1 hónappal.)
Az Everydayme-től e-mailt kaptam.
Értesítést, hogy már 3 hete folyamatban van egy nyereményjáték.
De nem ám arra a címre, amellyel regisztráltam az oldalon!
Áááá, ott miért zaklatnának? Miért tennék ezt a játék indulásának napján (netalán: még előtte napokkal)??
[Még véletlenül több alkalommal vásárolnék, elérné célját a marketing-fogás, a vásárlásra ösztönző nyereményjáték!]
Csak kedvencemet tudom idézni:
"Nade Margiiiít!! Há'noooórmáliiís??"
akadozik,de most sikerült
A bonafarm nem tölt be...
Amaguska!
Nekem is így kezdődött, de miután írtam a P&G-nek, tőlük megkaptam az utalvány értékét, bár ez is több emailváltással, hosszú hetek alatt sikerült.

" alt="

">
Aldi-Pöttyös játéknál elfogytak a mezek, nem enged méretet választani. Ez nem is volna gond ha engedné feltölteni méretválasztás nélkül. Addig nem fogadja el a kódot amíg nem választok méretet.
Miért ne tudnád?
A jobb alsó sarokban a kilépés gomb akatt van az adatmódosítás.
Ha átirtad, akkor utána lépj ki, majd vissza.
Az új e-mail cím csak a jövőbeni hozzászolásoknál fog látszani, a korábbiaknál nem.
Koszonom a válaszokat, semmi egyéb értesítés, csak amikor rákérdeztünk, annyi, h egy hét múlva várható (2 hónap után!), de azóta sem jott, akkor sem írtak, h másik e-mail címről. Ettől függetlenül látnunk kellett volna, főleg, h le van regisztrálva az oldalukon is. Hiába írunk az everydayme nek erre az emailre, nem vàlaszolnak.
Sajnos a freestart-os címem már nem él, nem tudom itt megváltoztatni, hiába próbáltam.
Írtam Amaguskának, de visszapattant. Én február 6-án kaptam meg az emag kódot erről a címről:
everydaymehu@email.everydayme.hu
Mondjuk, én azon a játékon nem nyertem.
Esetleg másnak tapasztalat, aki szintén nyert akkor, az rendben megkapta?
X dbból vmennyit ki kell küldeni rendesen, hogy egy kettővel "gond lehessen... "
Nekem csak pozitív tapasztalatom van, még fura is volt, amikor külön rákérdeztek, milyen e-mail címre küldjék a nyereményt.
Sőt, még arról is írtak előtte, ha nem közvetlenül ők küldtek valamit, hogy a napokban számítsak rá.
Arra is fel szokták hívni a figyelmet, hogy nézzük meg stimmelnek-e/aktuálisak-e a megadott adatok az app-ban.
Én eddig még minden nyereményt megkaptam tőlük, legyen az utalvány, jegy vagy egyéb nyeremény. Biztos csak valami félreértés lehet.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások