Levi!
Ha még nem volt jelentkező, engem érdekelne! Írj légyszi!
Örömmel értesítjük, hogy kétszemélyes belépőt nyert a PORT.hu 2004.
május 18-án (kedden) este 19:30 -kor a Palace MOM Park
moziba (1123 Budapest, Alkotás út 53. ) megrendezésre kerülő Oltári fiúk
című film (színes feliratos amerikai dráma, 104 perc)
vetítésére.
Szivesen felajánlom a belépőt, mert nem érek rá. Emil szükséges. Holnap reggel küldöm az emilt, ha kell valakinek.
Levi
Köszi, köszi, köszi :-)
Steve!
Bocs a késői válaszért, de nem voltam netközelben.
Egyébként elküldtem a belépő emilt. Jó szórakozást

Sziasztok!
2 jegy ma este 20 órára Duna Plaza Maxima vetítésére
Fegyvertársak. Rendezte Kevin Costner. A VOX 75 %-ot adott rá.
Én indulok máris. A név amire hivatkozni kell Straubné B. Zsuzsa.-
Szia Levi!
Szivesen elfogadnám a belépőt!!!
Ildicc
Oké :-) Írtam választ a céges emilemről.
Mivel 'túlnyertem' magam, és már szerdán megnézem, felajánlok 2 db belépőt a Tavasz, a Nyár, az Ősz, a Tél... és a Tavasz c. filmre csütörtök este 7-kor (Bp.). Mivel vissza kell jeleznem szerda 15 óráig, ha valaki szeretné, addig küldjön nekem e-mailt.
Van még 1 pár Herendis belépőm a porcelánmúzeumba,aki kéri, írjon!
Britney Spears és Cher koncertjegyek érdekelnének, ha valakinek befut ilyesmi, jelezze időben.
A Vörös Oroszlán Könyvesbolt és Könyvklub belépőkuponját ezennel felajánlom egy válaszható programjukra, (derita.hu). Válaszborítékot várok és a tied.
-
Engem érdekelne az újságkupac, írj!
Sziasztok!
Felajánlom ingyenesen a Cosmopolitan női újság 2003. 03. hótól 12.-hóig tartó számait. Leginkább együtt postáznám el valakinek.
Nyertem ingyenes belépőjegyet a Outdoor Fesztiválra Szilvásváradra május 22-23-án.
Mivel ez elég messze van tőlünk szivesen felajánlanám annak aki elmenne. Részletes programot lásd: http://www.amagazin.hu/ honlapon.
Ismerősök előnyben, emilcím fontos, abban írom a részleteket!
Aki nem tud,tudott hozzájutni,azoknak szól!
Darling szórólapon lévő vk-t,és Athéni Olimpiás gyüjtős szórólapot tudok postázni válaszboríték ellenében.
Ha,érdekel,írj mailt! Köszi.
Egy megcímzett válaszborítékért cserébe felajánlok egy suzy emblémát akinek szüksége van rá írjon mailt.
Sziasztok!
2 jegy mára,az Anima Sound System koncertre!
Az Egri Rádió 1-ben lehet átvenni,a nevemben.
A koncert: Anima Sound System koncert 2004. április 29-én lesz ,Egerben,a Körcsarnokban.
Az időpontot nem tudom sajnos,de a jegyeken biztos rajtavan! De itt 1 telefonszám,ahol meg lehet kérdezni: 30/336-5623
Ma már csak du. ill. este jutok nethez,ezért nem tudok válaszolni az emilekre.
De azt hiszem mindent leírtam,és a 2 jegyet,akkor személyesen átvehető a Rádió Egerben,a nevem bemondásával.
Jó szórakozást!
A második levelem visszajött, azzal hogy nem fogadod.

" alt="

">
Gondolom a leveleződ.
Mennem kell, köszi a lehetőséget.
Email címet nem írtál csak nevet, de megkaptam a leveleidet.
köszi.

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások