Felajánlások
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 728 / 764 oldal |
Sziasztok! Szeretnénk elmenni a párommal a Konstrumára, de elég húzósak az árak, ha esetleg valaki nyerne jegyet vagy esetleg fel tudna nekünk ajánlani valami segítséget, szívesen fogadnánk. Cserébe tudnék adni eu-s nyakba akasztható telefontartót, nivea kódot vagy pick pontot ...stb.
Univer fődíj: 1 millió Ft
Szurkolj együtt a Jameson-nal, és nyerhetsz!
Nyerj páros jegyeket a Chivas Regal online játékában!
Éci-Kotar!
Emil ment!
Emil ment!
Levi!
Egyenlőre nem kaptam meg a leveled, most egy órán keresztül nem leszek, ha addig sem jön át, adok másik mailcímet.
Egyenlőre nem kaptam meg a leveled, most egy órán keresztül nem leszek, ha addig sem jön át, adok másik mailcímet.
Éci!
Nekem két jegy elég, a másik kettő - ha Levinek is jó, a Tied lehet!
Nekem két jegy elég, a másik kettő - ha Levinek is jó, a Tied lehet!
levi
Bocs, ha a két jegyet nem kéri Ildicc, elkérhetném ?
Bocs, ha a két jegyet nem kéri Ildicc, elkérhetném ?
Ildicc!
Emil ment, ird itt vissza, hogy megkaptad-e. Jó mozizást. Ha kell még két jegy jelentkezz!
Emil ment, ird itt vissza, hogy megkaptad-e. Jó mozizást. Ha kell még két jegy jelentkezz!
Levi!
Ha még aktuális, engem érdekelne a mozijegy! Írj légyszi!
Ha még aktuális, engem érdekelne a mozijegy! Írj légyszi!
Micc! Írtam mailt!
Nórika!
Írtam mailt!
Írtam mailt!
Sziasztok!
Egy Jacobs Krönung-os nyereményszelvényem nekem is van, és nem használom fel, mert nem kávézom. Szívesen felajánlom valakinek!
Egy Jacobs Krönung-os nyereményszelvényem nekem is van, és nem használom fel, mert nem kávézom. Szívesen felajánlom valakinek!
Kedves Játékos!
Örömmel értesítjük, hogy kétszemélyes belépőt nyert a PORT.hu 2004. április 20-án (kedd) este 20 órakor a Palace MOM Parkban (1123 Budapest, Alkotás út 53.) megrendezésre kerülő Ned Kelly (színes ausztrál-angol filmdráma) vetítésére.
Kérjük részvételi szándékát 2004. április 19-én (hétfő) 15 óráig e-mailben jelezze a jatek@port.hu címen, belépőjét csak ebben az esetben tudjuk biztosítani. A jegyek átvételére a vetítés előtt fél órával, a mozi pénztára mellett kerül sor a név és az e-mail cím megadásával.
Akit érdekel jelentkezzen, emilcím szükséges!
Örömmel értesítjük, hogy kétszemélyes belépőt nyert a PORT.hu 2004. április 20-án (kedd) este 20 órakor a Palace MOM Parkban (1123 Budapest, Alkotás út 53.) megrendezésre kerülő Ned Kelly (színes ausztrál-angol filmdráma) vetítésére.
Kérjük részvételi szándékát 2004. április 19-én (hétfő) 15 óráig e-mailben jelezze a jatek@port.hu címen, belépőjét csak ebben az esetben tudjuk biztosítani. A jegyek átvételére a vetítés előtt fél órával, a mozi pénztára mellett kerül sor a név és az e-mail cím megadásával.
Akit érdekel jelentkezzen, emilcím szükséges!
Sziasztok!
újra vannak ingyenes jegyek a Gózonba, a Szerelmes etűdökre jövő hétre. Ha érdekel valakit, írjon mailt és küldöm az ismertetőt!
Fontos! vasárnap estig lehet jegyet kérni!
újra vannak ingyenes jegyek a Gózonba, a Szerelmes etűdökre jövő hétre. Ha érdekel valakit, írjon mailt és küldöm az ismertetőt!
Fontos! vasárnap estig lehet jegyet kérni!
Fáreó, Tiéd!
jck
jck
jck
Szeretném elkérni ezt a felajánlást,ha még megvan?
Köszi szépen! Majd írok emilt is,ha még aktuális!
Szeretném elkérni ezt a felajánlást,ha még megvan?
Köszi szépen! Majd írok emilt is,ha még aktuális!
Ma jött, nekem (és gondolom minden regisztrált supershop kártya birtokosnak) egy Jacobs Krönung minta + egy nyereményszelvény, ami azt írja küldjem vissza egy bármilyen Krönung termék vonalkódjával és megnyerhetek egy kávéskészletet az 500-ból. Nem rossz, csak nem iszom Krönungot és nincs szükségem mégegy kávéskészletre. Ígyhát szívesen átadom, hátha valaki nyerne vele! Aki kapja marja!
Használ még vki Nokia 5110 v. 6110-est telefont? Van hozzá egy sosem használt fülhallgatóm.
Tegnap már nem nagyon voltam,ezért most felajánlom Pall Mall kódjaimat.
Ma még be lehet küldeni!!!
7 db van,aki kéri írjon @-lt!
Emilben elküldöm nektek a kódokat!
Ha,valaki megszánna érte,vmilyen kóddal,annak örülnék.
De nem feltétel!!!
Csak nem akarom hogy kárbavesszen a cigikód!
Most még kb. fél 1-1.ig leszek,aztán csak este 6 körül.
Várom a leveleket ,és küldöm a pall mall kódokat!
Ma még be lehet küldeni!!!
7 db van,aki kéri írjon @-lt!
Emilben elküldöm nektek a kódokat!
Ha,valaki megszánna érte,vmilyen kóddal,annak örülnék.
De nem feltétel!!!
Csak nem akarom hogy kárbavesszen a cigikód!
Most még kb. fél 1-1.ig leszek,aztán csak este 6 körül.
Várom a leveleket ,és küldöm a pall mall kódokat!
Szisztok!
Ha holnap a telefonálós mozis játékon lenne vkinek felesleges mozijegye, engem biztosan érdekelne. Sajnos nem tudok telcsizni, mert felvételizek. Ezért gépközelbe se leszek, ugyhogy ha akad ilyen lehetőség, akkor az emilemre írjatok!
Előre is köszi és bocsi a pofátlanságért!
Ha holnap a telefonálós mozis játékon lenne vkinek felesleges mozijegye, engem biztosan érdekelne. Sajnos nem tudok telcsizni, mert felvételizek. Ezért gépközelbe se leszek, ugyhogy ha akad ilyen lehetőség, akkor az emilemre írjatok!
Előre is köszi és bocsi a pofátlanságért!
Maxima: az eheti számban 50 ezer ft-os esküvői utalványt lehet nyerni. Mivel én nem tervezek házasodni a közeljövőben, szívesen felajánlom valakinek. Azaz a rejtvény megfejtését a sarokszelvénnyel együtt feladom levelezőlapon (a jelentkező nevében). Cserébe 2 db csomagolj kódot kérek. E-mailen le tudjuk szervezni az egészet.
Van két darab kuponom, mely a Hotel Interkontinentálba szól, és általa egy fő a szálloda vendége egy ebéd alkalmával, amennyiben legalább 2 fős társaság ebédel - + egy üveg bort adnak ajándékba. Április 30-ig váltható be, akit érdekel, írjon!