Sziasztok!
Van április 8-ra 6 db ingyenes színházjegy, Gózon Gyula Kamaraszínház, Édes Anna című darab, este hétkor kezdődik. Ha valakit érdekel írjon e-mailt.
Sziasztok!
Ha valakinek lenne majd jegye vmelyik játéknak köszönhetően a Starsky és Hutch-ra és nem tud elmenni, akkor én elfogadnám!
Előre is köszi!
sada
Én is szeretnék kérni listát arról, hogy milyen cd-t lehet nyerni. Nem dohányzom, de mivel szorít a határidő, a kallódó 1 db-omat, amit kaptam, szeretném felhasználni.
Én is kaptam egy kolléganőmtől Pall Mall kódokat, és van 2, amit már nem tudok beküldeni, ezért felajánlom. E-mailben, légyszi.
(ha aranyos akar valaki lenni, adhat érte egy csomagolj-kódot, de nem feltétel, csak én sem akarom kidobni használatlanul őket)
OK. Tied, írd meg, mennyit küldjek és hová.
Állattartók!
Van egy pár Friskies-es borítékom ajándék vonalkóddal, ha érdekel valakit! Két másik Friskies vonalkódot kell beletenni, visszaküldeni, és családi kerékpárcsomag, meg egyebek nyerhetők. Sajna egy név csak egy adagot küldhet be - nekem nem kell már több...
Edina!
Szívesen.
MAHTAB!
Elküldtem még egyszer, remélem, megkapod!
Sada!
Nem kaptam meg a listát - elküldted nekem is?
Ildicc!
Köszi

Átküldtem a listát csatolt file-ban.
Átküldöd akkor mail-n a kódokat? Ildicc
Sada!
Azt a listát nekem is átküldhetnéd! Köszi

-MAHTAB
Ha átlövöd az email címed, akkor átküldöm neked a cd listát.
Ezen a héten még 5 kódot lehet küldeni (napi egyet), elvileg akár 5*2 cd-t is nyerhetsz!
Egyéb infók a játékról az Elérhetőségeknél.
Sajna, hogy milyen a CD ne engem kérdezz, mert még nem nyertem - én sem régen játszom. Alapdíjas sms-ben kell beküldeni a kódot, és ha másnap este 6 és 8 között felhívnak, nyertél. Ha érdekel, írj mailt.
Milyen cd-t lehet nyerni?, SMS-ben kell beküldeni a kódokat?, lehet, hogy érdekel Ildicc.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások