Felajánlások
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 730 / 764 oldal |
Nekem is van egy rakás Pall Mall kódom, a kolleganőm ma lepett meg vele, szívesen küldök, ha kéri valaki.
Univer fődíj: 1 millió Ft
Szurkolj együtt a Jameson-nal, és nyerhetsz!
Nyerj páros jegyeket a Chivas Regal online játékában!
este tudom küldeni, mert otthon vannak. de ma még simán be tudsz küldeni belőlük. asszem ápr 9-ig tart a játék. Talán egy cd összejön vagy a heti díj...
küldj lécci egy mailt, hogy tudjam a címed, meg, hogy ne felejtsem el
kissé szétszórt vagyok mostanában... 
küldj lécci egy mailt, hogy tudjam a címed, meg, hogy ne felejtsem el
kissé szétszórt vagyok mostanában... 
savika
Kérhetnék pár kódot? Mi nem dohányzunk....
Köszönöm
Kérhetnék pár kódot? Mi nem dohányzunk....
Köszönöm

mivel rövid a határidőig hátralevő idő, felajánlok sok-sok pall mall kódot (amit emailben fogok elküldeni).
jelezzetek akinek kell! ez felajánlás, tehát nem kérek érte semmit, csak nem akarom, hogy kárbavesszenek!
jelezzetek akinek kell! ez felajánlás, tehát nem kérek érte semmit, csak nem akarom, hogy kárbavesszenek!
Ingyen elvihetők ablakszárnyak (épp üveggel), tok nélkül. Ha valakit érdekel írjon mail-t.
Köszönöm szépen, de most csak vasárnap engedik ki hozzánk a kislányt. A csodák palotájába megyünk. Ha van máskor is ilyen azért légyszi írjátok majd be! Köszönöm!
Boszika!
holnap, tehát ápr. 3-án 10 és 14 óra között Gyerekszombat lesz a Cinema City Új Udvarban (III. Új Udvar Bevásárló Kp. Bécsi út 38-44). 10.30-kor az Oroszlánkirály 3. ingyenes vetítése lesz, korlátolt férőhely, helyek elfoglalása érkezési sorrendben. egyébként ingyen játék a játszóházban, programok, vetélkedők rajzfilmes ajándékcsomagokért.
holnap, tehát ápr. 3-án 10 és 14 óra között Gyerekszombat lesz a Cinema City Új Udvarban (III. Új Udvar Bevásárló Kp. Bécsi út 38-44). 10.30-kor az Oroszlánkirály 3. ingyenes vetítése lesz, korlátolt férőhely, helyek elfoglalása érkezési sorrendben. egyébként ingyen játék a játszóházban, programok, vetélkedők rajzfilmes ajándékcsomagokért.
Vincere, Levi!
Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket, hátha így nagyobb az esélyem a nyerésre!
Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket, hátha így nagyobb az esélyem a nyerésre!
Ma fent voltam a padláson, és találtam sok régi Chip számítástechnikai újságokat és cd-ket. Ha valakit érdekelne írjon mail-t.
Ha nyerek olyan jegyet, ami gyerekeknek való Te vagy az első akinek felajánlom, felírtam az emilcímedet.
Boszika!
http://juventus.uno.hu/ : Némó nyomában játék
http://juventus.uno.hu/ : Némó nyomában játék
Vincere, Boszika!
Ápr 6.-a a határidő a beküldésre. Mindig legalul van a beküldés határideje. De olyat is szoktak csinálni, hogy a lejárat előtt kiveszik a játékot, tehát érdemes sietni vele.
Ápr 6.-a a határidő a beküldésre. Mindig legalul van a beküldés határideje. De olyat is szoktak csinálni, hogy a lejárat előtt kiveszik a játékot, tehát érdemes sietni vele.
Boszika,
találtam egy nektek való játékot, a www.moziplussz.hu-n a Repülő osztály c., Eric Kastner regényéből készült film bemutatójára lehet jegyet nyerni (időpontról nincs infó, de a gyerekeknek szóló filmekre többnyire hétvégére rakják az időpontot). REgisztrálni kell az oldalon, majd a felül sárga csíkban jelzett menüpontok közül a 'játékok'-ra kattintani. Sok sikert!
találtam egy nektek való játékot, a www.moziplussz.hu-n a Repülő osztály c., Eric Kastner regényéből készült film bemutatójára lehet jegyet nyerni (időpontról nincs infó, de a gyerekeknek szóló filmekre többnyire hétvégére rakják az időpontot). REgisztrálni kell az oldalon, majd a felül sárga csíkban jelzett menüpontok közül a 'játékok'-ra kattintani. Sok sikert!
Sziasztok! Előre is elnézést kérek, nem tudom melyik rovatba tartozik, egy kéréssel fordulnék hozzátok. Sajnos nem sikerül gyerekeknek való filmekre sehogy sem jegyet nyernem. A lányomnak van egy állami gondozásban lévő osztálytársnője- barátnője akit hétvégenként ha tehetjük kihozunk az otthonból. A két lány nagyon szeret moziba járni. Ha valakinek esetleg a jövőben lenne felesleges jegye olyan filmre ami 11 éves gyerekeknek való, nagyon megköszönném, ha nekünk tudná adni!
Dallas!
Emil ment, bocs a késésért, de nem voltam itthon. Írd vissza, hogy megérketezz-e az emil. Jó mozizást.
Emil ment, bocs a késésért, de nem voltam itthon. Írd vissza, hogy megérketezz-e az emil. Jó mozizást.
levi: engem erdekelne. megkoszonnem ha meg aktualis.
nem tudom az email cimed igy kerlek te irj. koszonom.
nem tudom az email cimed igy kerlek te irj. koszonom.
Kedves Nyertesünk!
Gratulálunk! Az nlcafe mozis játékán két mozibelépőt nyertél!
Nyereményed a következő helyen és időben váltható be:
Film: Szeresd apádat
Mozi: Palace MOM-park mozi, 8-as terem
Időpont: 2004. március 31. szerda, 20:00 óra
(Nem küldünk jegyet, ha eljössz a moziba, a neved alapján engedünk be, s természetesen azt is, akivel jöttél! Kérlek, keresd meg a 8-as termet, nem kell a mozipénztárnál kérned a jegyet!)
Ha valakit érdekel küldjön egy emilcímet, ahová küldhetem a konkrétumokat. ( ismerősök előnyben!)
Gratulálunk! Az nlcafe mozis játékán két mozibelépőt nyertél!
Nyereményed a következő helyen és időben váltható be:
Film: Szeresd apádat
Mozi: Palace MOM-park mozi, 8-as terem
Időpont: 2004. március 31. szerda, 20:00 óra
(Nem küldünk jegyet, ha eljössz a moziba, a neved alapján engedünk be, s természetesen azt is, akivel jöttél! Kérlek, keresd meg a 8-as termet, nem kell a mozipénztárnál kérned a jegyet!)
Ha valakit érdekel küldjön egy emilcímet, ahová küldhetem a konkrétumokat. ( ismerősök előnyben!)
Engem mozijegyek érdekelnének! 

Köszi, @ ment.
Ildicc
Küldd el mailba hova postázhatom!
Küldd el mailba hova postázhatom!