Minden, ami Magyar Posta
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 74 / 230 oldal |
A sógorom most sokat küldött utánvéttel. Így biztonságosabb neked. Az tudom, hogy értéktől függ a feladás összege.
köszönöm,így volt logikus,csak még nem volt ilyen.
remélem nem sok a posta.ennek utána lehet nézni?vagy van plusz költsége az utánvételnek?
mert akkor lehet jobb,ha utalok és küldi ajánlottan.
nem tudom.
most legyek okos
" alt="
">
remélem nem sok a posta.ennek utána lehet nézni?vagy van plusz költsége az utánvételnek?
mert akkor lehet jobb,ha utalok és küldi ajánlottan.
nem tudom.
most legyek okos
" alt="
">marycsiga
Amikor átveszed a csomagot, akkor nemcsak az áru értékét, de a postát is fizeted. Eleve úgy írja rá az eladó az árát a csomagnak. Mivel a postát kifizette az eladó is, amikor feladta a csomit, neki viszi vissza a feladási díjat a postás.
Amikor átveszed a csomagot, akkor nemcsak az áru értékét, de a postát is fizeted. Eleve úgy írja rá az eladó az árát a csomagnak. Mivel a postát kifizette az eladó is, amikor feladta a csomit, neki viszi vissza a feladási díjat a postás.
marycsiga
Ha utánvéttel kapod, akkor fizeted az árut + postaktg-et.
Az áru értékét utána a posta küldi a feladónak.
Ha utánvéttel kapod, akkor fizeted az árut + postaktg-et.
Az áru értékét utána a posta küldi a feladónak.
utánvétellel kapok csomagot,akkor ez hogy is van?
a postát is én fizetem mikor átveszem?
mert nem teszen, de magánszemélytől veszünk valamit,akkor ez a legmegbízhatóbb megoldás nem?mert,ha utalok előre és nem kapok semmit??
köszönöm.
a postát is én fizetem mikor átveszem?
mert nem teszen, de magánszemélytől veszünk valamit,akkor ez a legmegbízhatóbb megoldás nem?mert,ha utalok előre és nem kapok semmit??
köszönöm.
Ja és én átvettem a levelet, csak azt nem tudom, hogyan mikor ilyen messze lakom.
" alt="
">
" alt="
">Okos, ügyes Posta, Csak gratulálni tudok.
" alt="
">
Komló helyett Füzérkomlós-ra küldeni egy levelet, nincs köztük, csak kb. 460 km.
" alt="
">
" alt="
">
Komló helyett Füzérkomlós-ra küldeni egy levelet, nincs köztük, csak kb. 460 km.
" alt="
">Nem tudjátok, van-e olyan szabály, hogy a Nemzetközi Kicserélőben mennyi idő alatt kell áthaladnia egy csomagnak? Telefonon hiába érdeklődtem, le se tojják, hogy várnám a csomit nagyon, a vámosoknál leragadt. (A neten nézem a nyomonkövetést, de nem halad sehova lassan két hete)
escargot
Köszi, írtam nekik, aztán ha nem válaszolnak, akkor megyek a postára.
" alt="
">
Köszi, írtam nekik, aztán ha nem válaszolnak, akkor megyek a postára.
" alt="
">ha tudod a ragszámot akkor megmondják, hol van, akkor is, ha nincs nálad a szelvény
" alt="
">
" alt="
">escargot
Köszi, nem az én levelem, csak az én cuccom van benne, amit nem kaptam meg.
Köszi, nem az én levelem, csak az én cuccom van benne, amit nem kaptam meg.
ajánlott levelet az interneten nem lehet lekérdezni, de ha írsz az ügyfélszolgálat e-mail címére, vagy felhívod őket, vagy a postán a postáskisasszonyt megkéred, mindent megmondanak a leveledről
" alt="
">
az interneten csak az időgarantált csomikat és az értékleveleket lehet nyomonkövetni
" alt="
">
az interneten csak az időgarantált csomikat és az értékleveleket lehet nyomonkövetni
Nem találom, vagyis találtam nyomonkövetést, de ehhez a levélhez ilyet nem kértek, ez csak egy sima ajánlott levél.
Pityesz
Köszi, keresem.
" alt="
">
Köszi, keresem.
" alt="
">posta.hu
Ha van ajánlott levélhez számom, azt valahol meg tudom nézni, hogy merre jár vagy valami ilyesmi, vagy ezt csak személyesen postán lehet kerestetni?
Sziasztok!
Csomag nyomkövetéssel kapcsolatban kérnék segítséget.
Start csomagról van szó.
Mit kell beírni a a nyomkövetéshez? Az egész vonalkód alatti számsort, vagy csak ami alá van húzva?
Egyébként beírtam mindkettőt, de azt írja, hogy : A megadott küldeményazonosítóhoz nincs rögzített követési információ.
Ez hogy lehet?
Csomag nyomkövetéssel kapcsolatban kérnék segítséget.
Start csomagról van szó.
Mit kell beírni a a nyomkövetéshez? Az egész vonalkód alatti számsort, vagy csak ami alá van húzva?
Egyébként beírtam mindkettőt, de azt írja, hogy : A megadott küldeményazonosítóhoz nincs rögzített követési információ.
Ez hogy lehet?
ez a Zugló1-es posta
Rizsaska, ez melyik posta, az Amerikai úti?
Rizsaska
Ráadásul hetek múlva már nem is emlékezne a kutya se a leveledre...
Egy reklamálással több, hátha jobban figyelnek...
Ráadásul hetek múlva már nem is emlékezne a kutya se a leveledre...
Egy reklamálással több, hátha jobban figyelnek...