Hanyatka!!
Nem azért a két fillérért,de úgy mondták ma is Claudiáék többször is,hogy aki ELSŐNEK telefonál hogy megvan a 3 szám akkor 10.000 És aki elsőnek telefonál úgy,hogy egymást követik a számok akkor 40.000 szó se volt sorsolásról
ez szemétség. Már bocsika
Hanyatka,
Micsoda mázlitok volt és mégsem. Miről hívtad??!! Sajnálom, hogy nem jött össze, arra gondoltam, hogy a vonalasról lemondok és inkább mobilról próbálom de SEMMI. Pedig ez az utalvány aztán mindenkinek jól jönne, nekünk is. Drukkolj légyszi és én is drukkolok neked!!!

Reggel sikerült felhívnunk a Danubiust. A fiam mondta be a számunkat. Felírták és közölték, hogy jó.
Ezután szegény várt, pedig már az iskolába kellett volna indulnia. Ezután meghallottuk, hogy egy nő nyerte a 10.000,-Ft KIKÁT ideges lettem. Délelőtt felhívtam őket, és közölték, hogy nem a legelsőnek kell lenni ez sajnos az ő bakijuk, hanem sorsolnak azok között akik telefonálnak. Belátta a nő, hogy hibáztak, de ezzel a gyermekem lelki világába egy kicsit beletapostak. Nagyon örült volna, mert szükségünk is lett volna rá.
Azt ajánlom Gladiátor, hogy mielőtt a harmadik számot bemondanák, már telefonálj folyamatosan. Így sikerülhet, de kimondottan korán gondolom én. Így volt nekünk ma.
Hanyatka.
Két nap alatt egyszer sem csörögtünk ki a Danubius KIKA-s játékában, régebben azért ilyen tényleg nem volt. A Ki a Leggazdagabb? ugyanilyen foglalt délután, nekem úgy tűnik, hogy az egész ország velük akar játszani, nem?!

Utálom ezt a sikertelenséget. A Slágeren nem nyert mostanában tőlünk senki? Juventuson sincs az égvilágon semmi.
Ma írtam több sms-t a danubiusnak, mivel lehetetlen, hogy nem lehet őket elérni. Azt a választ kaptam, hogy több ezren telefonálnak. Én ezt el is hiszem, de egy valami érdekes, ha nem mondták be még a harmadik számot, miért foglalt! Ez érdekes kérdés. Mi a kollegámmal 4 telefonom próbáltuk egyszerre hívni, mégy a hármas előtt pár másodperccel kb. és semmi. Magyarul én egy kicsit "bundának" érzem. Bár nyertem régebben én is nagy dolgokat ott, de régen volt. Azóta nagyon nehéz.
thiefman.
Köszi, számítok rád.
teri,
Ha nem vagy elérhető a bediktált telefonon, olyan mintha nem is volna, úgy ellenőrzik le, hogy valós számot mondtál -e, hogy visszahívnak. Sajnos én is tökéletesen foglalt voltam, bár csak a 10eFt-osért indulhattam volna de annak is nagyon tudnék örülni. Nem baj, majd holnaptól ismét próbálkozunk!

Szia Gladyátor,és többiek.
ma a Danubiuszon anyuék vonalas és anyu mobill száma is bejött. a vonalas 40 ezret ért volna

ha elérem őket telefonom 1992 a vége. Nem jött össze. Azt nem tudom,ha a vonalasomat sorolják,és nem vagyok itthon akkor mi van? (mármint ha jelzem,hogy ez az én számom csak nem vagyok itthon). Akkor ne is figyeljem ezeket a számokat csak a mobillt ugye?

jaj vagy mi van. Arról nem beszélve,hogy a harmadik számot még ki sem mondták (már próbáltam hívni őket

) én kis rafinált, de már foglalt volt.
Rádiógyőrbe helyi adó. CSodálkoztam is , hogy ilyen nagy nyeremény van a két jegy 30000Ft. Ha hallok koncertet szólok
thiefman.
Box, az biztos jó kemény lesz. Hol nyerted? Gratulálok, Te sem tétlenkedsz sokat, ha mozdulni kell.
Én koncertjegynek tutira tudnék örülni mostanában, ha halljátok, írjátok be légyszi.
Nyertünk két jegyet a Nagycsöntörőre szombatra Még sosem voltam bokszmeccsen
thiefman.
90-es vagy 61-es végűn hívtad? Slágeren ezen a hétvégén szerelmes sms-seket várnak, biztosan hallottátok, 2 filmet és 1 cd-t adnak a legjobbért.
thiefman.
Te mikor hívtad a Danubiust és melyik számukon? Nem mi nyertük a Velencét, de nagyon szimpatikus volt a hölgy, akit hívtak, úgyhogy nem voltam csalódott, főleg azért, mert nem tudjuk még a Jordániai indulást.
Én is gratulálok Te is ügyi voltál szorítok az utazásért
Nyertünk a Juventuson a Valentin napi játékukban egy cd-t és egy asia c. ajándékcsomagot + ott van a nevünk a délutáni sorsolásra a velencei utazásért!

Érdemes volt türelmesnek lennünk.

thiefman.
G r a t u l á l o k!!! Ügyes voltál.
Danubiuson Valentin napi Kívánság műsor A legjobb kívánságok egy Merci ajándék csomag ( most nyertünk)
Mano.
Jó, hogy említed a pirost, én tegnap nyertem egy mobilt tőlük, de gondolkodom, hogy feladjam -e már most a levelet nekik.

Mindenesetre beszereztem egy ugyanolyan kódot ma, hátha elveszik a levelem valahol a nagy pusztaságban. Danubiuson hétfőtől érdekes játék indul, a telefonszámod kell hozzá, de semmi mást nem hallottam, fogalmam sincs, hogy mit találtak ki megint.
Köszi, aranyos vagy. Még mindig semmi? Csipkedhetnék magukat már, nem igaz? Azért majd küldj egy pár képet merre jártatok, ok? Családi, vagy két személyes utat nyertetek?
Én most a Pirosra vagyok nagyon kiakadva. Még mindig semmi hír a telómról. Kérttem, hogy hívjanak vissza, azt hiszed visszahívtak? Végülis a válasz smsük megvan, így nincs nagy gond remélem.

Megint kértem, hogy hívjanak fel, péntekre kérttem, akkor nincs órám, remélem lesz belőle valami.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások