Hűtőmágnes
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 74 / 255 oldal |
Chio jegyzettömbös mágnesem is van.
keresem a 3 pécsi hűtőmágnest és algopirynes mágnest .
3 db Pécs / különböző/
Verbena csipkebogyós,
OTP jegyzettömbös,
Magyar Termék 2010. naptár hűtőmágneseim vannak.
Mágnest nem kérek.
Verbena csipkebogyós,
OTP jegyzettömbös,
Magyar Termék 2010. naptár hűtőmágneseim vannak.
Mágnest nem kérek.
Van egy Irány Pécs! (székesegyházas) hűtőmágnesem, kedvezménykuponokkal. Milka kancsót szeretnék érte.
Szerintem nem kell pánikolni, előbb utóbb meg lesz az összes hisz előttünk az egész év amiről szól ez az egész.
Vali!
Nem tudsz szerezni egyet? Neked megvan az összes?
Nem tudsz szerezni egyet? Neked megvan az összes?
teni!
Budaőrsön a TESCO-ban csak nappali dzsámis van!
(Képet tudok küldeni.)
Budaőrsön a TESCO-ban csak nappali dzsámis van!
(Képet tudok küldeni.)
teni: nem én voltam ott hanem egy kedves fórumostársunk, aki azt írta hogy éjszakai volt. Szerintem nem volt nappali. Szerzett nekem éjszakait, már csak a nappali hiányzik.
Viki!
Nem tudod, volt nappali dzsámisuk?
Nem tudod, volt nappali dzsámisuk?
Tegnap volt a pesti útiba, de nem én voltam ott.
Sziasztok!
Találkoztatok mostanában pécs2010-es hostessekkel Budapesten? Még mindig nincsen nappali dzsámim:-(.
Találkoztatok mostanában pécs2010-es hostessekkel Budapesten? Még mindig nincsen nappali dzsámim:-(.
A Milupa hátőmágnes elkelt. Légyszi ne írjatok ez ügyben!
Köszi mindenkinek aki érdeklődött:
Évi
Köszi mindenkinek aki érdeklődött:
Évi
beleba:írj légyszi mailt hűtőmágnes ügyben,köszi!
Ma én is kaptam postán egy kedves fórumos társunktól Zsuzsától Gyógyhír újságot Verbena mágnessel. Nagyon köszönöm innen is az önzetlenségét.
Én szeretném a Pécs hűtőmágnest! Írj priviben.
amúgy a héten több metro aluljáróban lesznek, de nem kérdeztem melyikben..
Kinek kell egy irány Pécs hűtőmágnes? tegnap tescoban voltak a Bécsi úton, én nem rakom ki tuti...de regiztem..
van egy femibionos és egy milupa is..ha a 3ért lenne valakinek shrek vagy pókember, törp az szuper lenne:-))
van egy femibionos és egy milupa is..ha a 3ért lenne valakinek shrek vagy pókember, törp az szuper lenne:-))
Ma postán kaptam egy bodzás Verbenásat.. csak úgy... azért ilyen is van - köztünk. :-)
tök jó akció
" alt="
">
" alt="
">miért ? "csak" 60000ft -ot elköltessz és már a tiéd is
" alt="
">
" alt="
">