Sürgős segítségkérés
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 74 / 891 oldal |
A Vaterafutárnál kitöltöttem az adatlapot és csak rögzítettem az adatokat,nem nyomtattam ki,mert egy másik csomaghoz is ki akartam tölteni a lapot,de közben kiderült,hogy nincs meg a pontos címe a másik vevőnek.Így hogy csak rögzítve van,tudnak róla,jönnek érte,vagy sem?
glücklich: mi taxival szoktunk. Max 4e oda, 4e vissza onnan ahol te laksz.
Igen,látszik minden.Nem csak a képernyőfelbontással van a gond?
Trendy, és Te látod a leveleket? Mármint azt, hogy ki küldte. Mert én nem.
Én meg pont az előbb dícsértem meg,hogy mennyivel jobb-átláthatóbb,kezelhetőbb lett.Bár az új mailbox-ról is el tudnám ezt mondani...
Sajnos nagyon rossz az új citromail..én is szidom :S
Az új citrommailben miért nem látom a leveleket? Csak üres sávokat látok, az elején a kicsi boríték, hogy olvasatlan. Tud valaki segíteni, hogy mit állítsak be?
Bár nekem ilyenben még nem volt részem ( vagy kivittek a reptérre, vagy vonatoztunk), viszont pár hete voltam a KÖKIben, és ott az egyik parkolóház 350Ft/nap áron vehető igénybe.
Gondolom pont az elutazóknak találták ki
" alt="
">
Lehet, hogy csak azután, hogy látták azt, hogy nem akkora a forgalom, mint amire számítottak.....
Gondolom pont az elutazóknak találták ki
" alt="
">
Lehet, hogy csak azután, hogy látták azt, hogy nem akkora a forgalom, mint amire számítottak.....
Reptéri kijutas szerda hajnalban kispestrol, kényelmesen, hogy megoldhatobb, taxival, vagy Saját autóval + egy hét parkolás , vagy? Van egy összeg, amit raszanunk, de nem megkopasztasig.
Köszi, továbbítottam nekik
" alt="
">
" alt="
">Samidala ajànlom figyelmedbe az ad6kap6 oldalt ahol élelmiszerért vagy megbeszélés alapjàn lehet kaptok segitséget.Nem ingyen de könnyebben mint szakival.
Samidala! Van ilyen! Nalunk mukodik! Az inkabb a jellemzio,hogy meg oenzt ker a mester azert,hogy ingyen dolgoztassa a tanulot,akineknszuksege van a tapasztalati idore! Fb-n vagy valahol dobjatok fel hirdetest!
Sziasztok!
Segitseget szeretnek kerni. Akinekblenne meg felesleges kinder kodja es nem tudja kire szavazzon kerem kuldje Bulcsura eleg szoros a verseny es tartok tole h kicsuszunk a hatbol
" alt="
">
Ma este hatig tart a szavazas. Ha tudom viszonzom is.
Segitseget szeretnek kerni. Akinekblenne meg felesleges kinder kodja es nem tudja kire szavazzon kerem kuldje Bulcsura eleg szoros a verseny es tartok tole h kicsuszunk a hatbol
" alt="
">
Ma este hatig tart a szavazas. Ha tudom viszonzom is.
Ez is csak egy naív kérdés volt.... próba-szerencse alapon
" alt="
">
" alt="
">Samidala
Szerintem nincs.
Mindenkinek van gyakorlati helye, vagy egy főnöke, aki megtanítja mit hogyan és nála van gyakorlaton.
Úgyhogy sajnos saját maguknak kell megcsinálni ebben az esetben...
Szerintem nincs.
Mindenkinek van gyakorlati helye, vagy egy főnöke, aki megtanítja mit hogyan és nála van gyakorlaton.
Úgyhogy sajnos saját maguknak kell megcsinálni ebben az esetben...
Van olyan, hogy szakmunkás tanulók elvégeznek egy-egy munkát pl. csak kaja-pia fejében azért, hogy gyakorolják a szakmát?
Festésre lenne szüksége a keresztlányomnak a XIV. kerültetben.
De lehet, hogy az is elég lenne, hogy ha leglettelné a lakást valaki.
Most láttak hozzá a tapéta eltávolításának, de elég naívan.... Nem igazán tudják, hogy "merre hány méter", de kevés pénzből kénytelenek megoldani
" alt="
">
Festésre lenne szüksége a keresztlányomnak a XIV. kerültetben.
De lehet, hogy az is elég lenne, hogy ha leglettelné a lakást valaki.
Most láttak hozzá a tapéta eltávolításának, de elég naívan.... Nem igazán tudják, hogy "merre hány méter", de kevés pénzből kénytelenek megoldani
" alt="
">Ismertek és tudtok is ajánlani egy jó bélyegszakértőt?
SOS kellene és priviben kérem szépen! Köszönöm előre is
" alt="
">
SOS kellene és priviben kérem szépen! Köszönöm előre is
" alt="
">Sziasztok, nem biztos, hogy jó topikot választottam. de végülis segítségkérés... Szóval van valaki, akinek megvannak a Fülesei? 2-3 hete volt egy házi csoki recept, de sajnos már nincs meg az újság. Nagyon megköszönném, ha elküldenétek a leírását.
Köszi sada!
" alt="
"> Bár 1 db Kubus kódot nem találok sehogysem, valahova felragasztottam... Parmalat feltöltve.
" alt="
">
" alt="
"> Bár 1 db Kubus kódot nem találok sehogysem, valahova felragasztottam... Parmalat feltöltve.
" alt="
">szigiagi
A hétvégén vége a Kubunak és a Parmalatnak!
" alt="
">
A hétvégén vége a Kubunak és a Parmalatnak!
" alt="
">