Sürgős segítségkérés
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 74 / 892 oldal |
tangi, ha messengeren van, akkor megkapja egyből. De keresheted még esetleg a bankját is, ahol valószínűleg már letiltotta a kártyát, de a bank fel tudja hívni és meg tudja mondani, hogy megvan a kártyája, leadták.
Anyukám talált egy pay passos bank kátyát.
Az illetővel megpróbáltam kapcsolatban lépni a face-n, illetve még családtagjával. Ám iután nem vagyok ismerős az egyéb mappába teszi a levelet és arról nem kap jelet. Hiába jelöltem ismerősnek, miután nem ismernek nem jeleznek vissza, nem tudok képhez szólni sem.
Ti mit tennétek még?
Az illetővel megpróbáltam kapcsolatban lépni a face-n, illetve még családtagjával. Ám iután nem vagyok ismerős az egyéb mappába teszi a levelet és arról nem kap jelet. Hiába jelöltem ismerősnek, miután nem ismernek nem jeleznek vissza, nem tudok képhez szólni sem.
Ti mit tennétek még?
Köszönöm szépen
" alt="
">
" alt="
">Gugu22
www.megerdemeltpihenes.hu
www.megerdemeltpihenes.hu
Pedigree még játszik??tudtok linket írni???köszönöm
Igen én is jókat tapasztaltam... úgy néz ki minden név a listában volt minden jegy átvétel simán ment. Egyelőre úgy néz ki a számításaim alapján...
Paintuci
Az EFOTT-on a jegy átvételnél minden zökkenőmentes (Tiszteletjegyes konténer). Személyi Igazolványt,annak a számát is nézik! Megkérdezik mielőtt kiadnák, hogy melyik napra kéred a jegyet, és arra a napra kapod a karszalagot. A STABILO hetijegyet is kiadták,ha a személyzonossággal minen rendben van,nem kérdeznek.
Az EFOTT-on a jegy átvételnél minden zökkenőmentes (Tiszteletjegyes konténer). Személyi Igazolványt,annak a számát is nézik! Megkérdezik mielőtt kiadnák, hogy melyik napra kéred a jegyet, és arra a napra kapod a karszalagot. A STABILO hetijegyet is kiadták,ha a személyzonossággal minen rendben van,nem kérdeznek.
Sziasztok! Ismerős valakinek ez a szám:+3615100-702? Előre is köszi a választ. Üdv. Erika
Azt szeretném megkérdezni, hogy Efottnál aki jár arra a tiszteletjegyes konténernél simán mennek a dolgok, benne van a név a listában?
" alt="
">
Stabilo, Rauch, stb... nél?
" alt="
">
" alt="
">
Stabilo, Rauch, stb... nél?
" alt="
">Reacska: már csak utólag olvasom, taxit hívtunk ki volt 4-bol, vissza meg pont ott állt a 200e, az meg ingyen volt.
A Vaterafutárnál kitöltöttem az adatlapot és csak rögzítettem az adatokat,nem nyomtattam ki,mert egy másik csomaghoz is ki akartam tölteni a lapot,de közben kiderült,hogy nincs meg a pontos címe a másik vevőnek.Így hogy csak rögzítve van,tudnak róla,jönnek érte,vagy sem?
glücklich: mi taxival szoktunk. Max 4e oda, 4e vissza onnan ahol te laksz.
Igen,látszik minden.Nem csak a képernyőfelbontással van a gond?
Trendy, és Te látod a leveleket? Mármint azt, hogy ki küldte. Mert én nem.
Én meg pont az előbb dícsértem meg,hogy mennyivel jobb-átláthatóbb,kezelhetőbb lett.Bár az új mailbox-ról is el tudnám ezt mondani...
Sajnos nagyon rossz az új citromail..én is szidom :S
Az új citrommailben miért nem látom a leveleket? Csak üres sávokat látok, az elején a kicsi boríték, hogy olvasatlan. Tud valaki segíteni, hogy mit állítsak be?
Bár nekem ilyenben még nem volt részem ( vagy kivittek a reptérre, vagy vonatoztunk), viszont pár hete voltam a KÖKIben, és ott az egyik parkolóház 350Ft/nap áron vehető igénybe.
Gondolom pont az elutazóknak találták ki
" alt="
">
Lehet, hogy csak azután, hogy látták azt, hogy nem akkora a forgalom, mint amire számítottak.....
Gondolom pont az elutazóknak találták ki
" alt="
">
Lehet, hogy csak azután, hogy látták azt, hogy nem akkora a forgalom, mint amire számítottak.....
Reptéri kijutas szerda hajnalban kispestrol, kényelmesen, hogy megoldhatobb, taxival, vagy Saját autóval + egy hét parkolás , vagy? Van egy összeg, amit raszanunk, de nem megkopasztasig.
Köszi, továbbítottam nekik
" alt="
">
" alt="
">