Egy kis fény az alagút végén:
Nyeremény: 4 db 100 000 Ft-os Tesco vásárlási utalvány.
No, felhívtam őket 8.00-kor, én voltam az első

Mondjuk, a fogyasztói kapcsolatoknál mindig nagyon kedvesek (szerintem), most is az volt a hölgy, utánanéz, visszahív. Miután promos cég intézi, továbbítja nekik az adataim, így elkérte a címem. Elkezdtem mondani, majd a hölgy folytatta - kívülről tudta, a GO miatt

ildicc
Csak az írás után olvastalak.
Na, ez is egy lehetőség.
Látom, én vagyok a nyertes, aki végigaludta az éjszakát!
Tuti, hogy elsejei blokkokkal játszottak és nyílván fél perc alatt elfogyott a 100 nyertes üzenet.
Aztán a blokkok beküldése és ellenőrzése után jönnek helyzezbe a tartalék nyertesek.
Lesz itt még nyerő üzenet (hetek múlva)!
Ditke62
A buherálás sem jó, mert nem csak a napot, hanem az óra percet is át kellene javítani az sms küldés elötti időpontra. Olyan időpont meg nincs, mert a Tesco pénztárak mindig zárva vannak 00:01-kor.
gida
Én voltam mögötted a debreceni TESCO-ban és csodában (vagy pótnyertességben) bízva ellőttem egy SMS-t de természetesen nem nyert. Őszintén kíváncsi vagyok, hogy mi lesz ebből. És most megyek aludni... helyett dolgozni!
még egy észrevétel: valaki azt írta,hogy lehet,hogy még a melegedjen fel a levesekkel akció van? az nem lehet,mert más az sms szám
No, ha aludni nem is, de mérgelődni kimérgelődtem magam, s arra jutottam, hogy szvsz senki sem nyert sehogyan tálat, ugyanis elfelejtették betölteni az új szoftvert a promós cégnél, és a régi játékkal játszottunk. Ugyanis, ha megnézitek, az sms sajnálkozva közli, hogy - bár nem nyertünk, esélyünk van a 4 Media Markt utalványra. Márpedig a mától érvényes játéknál 4 darab Tesco utalvány a fődíj...
Szóval ráragadni nyolctól a telefonokra, és reklamálni!

mi sem jutottunk el,de most már örülöok. párom egész délután szívózott velem,hogy sütőtálért menni Tescoba? és mi a többi nyeremény? a végén meguntam és itthon maradtunk.Egy dologban drukkolok nektek ,de nagyon! múltkor én is küldtem Knorr-ra sms-t úgy,hogy fűszerkeverék volt a blokkon és nem leves. természetesen ennek a blokkját nem küldtem be és a tányérjaim mellé nem adták oda a a nyertes,ámde blokk nélküli tányért. És ez így helyes. tehát ellenőrzik a beküldéseket. így még lehettek pótnyertesek vagy hátha újra kezdik.
Miskolcon egyedül én játszottam meg a kómás állapotban lévQ férjem. 8 perc volt a zárás, összesen ketten voltunk a pénztárnál- természetesen nem nyertünk. Baromira mérges voltam. Egyszerqen nem tudom elhinni, hogy ennyi elszánt/megszállott lett volna
végigolvastalak benneteket és ha tényleg nem nyert senki,akkor tuti a rendszerükkel lehetett valami.
Bár egyvalaki beírása kicsit gyanus,mert míg mindenki állítja, hogy nem nyert, ő nem tiltakozik,csak magyaráz....
Sajnálom, hogy nem nyertetek...
Most ment apa dolgozni, így nem tudtam rávenni, hogy tescozzunk éjfélkor.
Egyedül pedig gyáva nyúl vagyok így éjjel... De talán jobb is így.
Most annyit nem tudtam visszaolvasni, de egyszer volt valami olyan info hogy 3-án indul a játék. Arra gondoltam csak ők lehettek akik nem frissítettek, hisz az előző játék márc. 1 éjfélig tartott. Akkor 059-kor még szettet nem nyert, 0.07-kor pedig már tálat??? Ilyen nics
Szurkolok nektek! Ha már kóboroltatok egy sort azért a tálért

Én is megyek aludni... Ha reggel valaki megtud v.mit ossza meg velünk is!

Köszönet érte!

Jó éjt! :¤
Jó éjszakát!
Megyek aludni, ne idegeskedjetek lesz még itt szép sütőtálban sült finom Rafinéria mindenkinél!
Jó estét!
00.08-kor hívtak már ne fárasszam magam. Ne idegeskedjetek ha 03.01-i blokkal játszottak akkor blokk ellenőrzés után úgysem kapják meg. Lehet sokan félreértették ezt a játék kezdetet. Na majd 16-án.
Pont jöttek az éjszakai buszok. Barátom kínjába megfőzött, én meg a nagy várakozásban nyertem egy napozógyékényt legalább azt.

Most nagyon tudnék örülni annak a régi jó szokásnak, hogy nyilvános a nyerteslista.
Holnap égni fognak a telefonvonalak a Knorrnál...
Az egész Tescoban csak mi vettünk Knorrt, a pénztárnál senki nem volt, szóval nem értem én sem
Ez az egész úgy ahogy van bűzlik.

Eddig senki nem írta, hogy egymást ölték volna az emberek a pénztárnál, mert olyan sokan voltak.. Sőt. Mi pedig, akik ott voltunk, nem nyertünk...
Azért ez nagyon furcsa, itt nem kezdők vannak és senki sem nyert

Én beküldtem a második nem nyerő blokkot is, bizakodva, hogy pótnyertes leszek!

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások