Én már belfáradtam a sikertelen kód beküldésekbe.
Eddig mindennap küldtem és még semmit se sikerült nyernem. Hihetetlen...
sada: bocs, nem akartam kötekedni, csak érdekességként írtam, mert eddig 120 db nyeremény volt naponta.
Amúgy meg igazából tök mindegy, hogy 120, vagy 129 közül nem nyerek

kisvadasz
Hogy te milyen okos vagy!
Számolni én is tudok!
Az átlagosan 6 percbe ez is belefér, de ha neked jobban tetszik 5 perc 34,883721 másodpercenként...
sada: annyira nem felel meg a 6 perces periódusnak
ha 6 percenként lenne nyeremény, akkor 120 aji lenne egy nap, de most 129 nyeremény van naponta...
csipcsi
Másnap keresd vissza a marlboro oldalon a nyereményeknél a kódodat. Lépj be a kódoddal, és pörgesd végig az oldalt. Ha megjelenik a kiszinezett kódod, akkor láthatod, hogy mit nyertél. Gondolom a felcserélt címre fogják küldeni, ami náluk szerepel, mégha fel is cserélte. De hogy lehet összekeverni a címeket...
Pénteken hosstesnél regisztráltunk többen is. A névhez tartozó kódokat természetesen felcserélte a hosstes, így nem tudjuk, hogy melyik kié. Nálam van az összes. Így mindennap küldöm sms-ben.
Ma nyertem, nem tudja valaki, hogy azt a nyereményt hogyan azonosítják, és hova küldik?
Én még nem találkoztam vele, de ez megfelel az átlagosan 6 percenkénti nyereménynek, amit eddig is tudtunk.
sziasztok!
csak nekem írja azt ki a kódküldésnél, hogy napi 129 ajándék van, vag nektek is??
én ebben a fordulóban még semmit nem nyertem...
tegnap egy webkamera (3.)...
nem vagyok telhetetlen de most már jöhetne, valami más ajánék is az öngyújtókon meg a webkamerákon kívül

Általában 10 után már fent van.
Nem tudjátok mikor szokott fent lenni másnap a nyertes lista?
Napelemes töltő most
már csak az ipod hiányzik,ja meg a digi kamera

Sada, akkor tuti nyertél valamit
Nekem is mindig ilyen jön mostanában, ha nyerésben vagyok

Ákombákom sms.

Nálam is jégtörés volt, két öngyújtó és webkamera

Megtört a jég, végre nyertünk! Öngyújtó de szerintem ez is egy csoda.

Az érthetetlen sms-ek általában nyerők. Nézd meg ,hogy az elején valahol kell lennie egy zárójelnek is.Holnap pedig látni fogod a honlapon,hogy mit nyertél.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások