Postán jött
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 74 / 1758 oldal |
Nekem is Rexona fülhallgató
Univer fődíj: 1 millió Ft
Szurkolj együtt a Jameson-nal, és nyerhetsz!
Nyerj páros jegyeket a Chivas Regal online játékában!
fülhallgató (Rexona)
Ideértek a domestossal nyert poharaim.. Kicsit mérges vagyok mert unikornisos helyett mindkettő sellős én meg egy kislánynak gyűjtögetek unikornisos dolgokat..
Activia napi ajándékcsomag!
" alt="
">
" alt="
">Henkel – garantált ajándékcsomag.
Omnia-Interspar kávéfőző! Egy csoda
" alt="
">
Hétfőn adtam postára a blokkot, tegnap kapták meg és ma itt a kávéfőző. Piros pont a Maxxonnak!
" alt="
">
Hétfőn adtam postára a blokkot, tegnap kapták meg és ma itt a kávéfőző. Piros pont a Maxxonnak!
Henkeltől a garantált ajándék. 😊
Tegnap a dpd meghozta a gyorsasági organic shop-os ajándékomat. Mennyit törtem a fejem, hogy vajon mit akar hozni nekem a dpd...
" alt="
">
" alt="
">Coccolino maci DM
Coccolino maci!
" alt="
"> (DM)
" alt="
"> (DM)Csak panaszkodnom kellett
" alt="
">
JBL nyeremények
" alt="
">
" alt="
">
JBL nyeremények
" alt="
">Végre discreet Jbl fülhallgató!!!
Discreet JBL fülhallgató!
Már vártam!
Zuperjóóó!
" alt="
"> ❤
Már vártam!
Zuperjóóó!
" alt="
"> ❤Spar-Pepsi DRK fehér pulóver. Nagyon szupert!
" alt="
">
" alt="
">Végre megérkezett a Discreettel nyert JBL fülhallgató
" alt="
">
" alt="
">1 hónapja Magyar Termék játékon nyert Concept társasjáték GLS-el előzetes értesítés nélkül.
Tegnap Tchibo kávéfőző. (Nagyon gyorsak voltak, 21-én nyertem és 26-án már itt is volt!)
a 3. (csere) kókusztálka - szintén törötten
" alt="
">
" alt="
">Hatalmas maci
" alt="
"> (Rossmann-Coccolino)
" alt="
"> (Rossmann-Coccolino)Paintuci
Az enyém is olyan mint a tied csak kék a hajszínező, anyósnak meg rózsaszínű, de a másik kettő detto...
Én mondjuk a zselének jobban örültem volna, de egy sampon-balzsam párosítással meg egyenesen boldog lettem volna...
Azért a lányaim totál odavannak tőle......:S
Az enyém is olyan mint a tied csak kék a hajszínező, anyósnak meg rózsaszínű, de a másik kettő detto...
Én mondjuk a zselének jobban örültem volna, de egy sampon-balzsam párosítással meg egyenesen boldog lettem volna...
Azért a lányaim totál odavannak tőle......:S