Sikerült megszereznem a futárszolgálat e-mail címét, írtam egy levelet, és pár percen belül hívott is a hölgy.Nagyon rendes volt, azt mondta,hogy sikerült megegyezni a Sony-val, és holnaptól két hét áll rendelkezésre az első kiszállítás megkisérlésére.Úgyhogy már nem kell sokat várni!
Aki szeretne érdeklődni ezen az e-mail címen lehet: kriszta.kolozs@hammer-ad.com
sziasztok! még én sem kaptam meg, és akit ismerek nyertest az sem. nekem azt mondták hogy "" folyamatban van." lassan folyik...
Tessék, már ennek a hónapnak is túl vagyunk az egyharmadán. A gyorsaságot nem róluk mintázták

flori
igen, erről beszéltem

http://www.arukereso.hu/mp3-lejatszo-c3147/sony-nw-e0
02-p2913386.html
http://www.olcsobbat.hu/products/product-1024646.html
Én Most láttam a Saturn-ban 19.990 Ft ért 512MB memória igaz az rádió nélküli volt!
De,nem biztos,hogy ugyanezt a tipust,meg van belőle sokféle megás,128,256,512,rádió vagy rádió nélküli változat,szóval ez is sokat számít!
Amit mi a pepsitől kapunk,ha végre megkapjuk,az beépített rádiós és 512MB-os,legalábbis azt írták a játszdvégig oldalon,annó.
azt a fajtát,meg 20 alatt seghol se láttam,a neten sem.

A neten sok helyen 20 alatt, 20e körüli áron lehet megvenni a lejátszót. De a tescoban akciósan is annyi volt.
a heten el kell kezdeni kiszallitani mert letelik a 90 napos hatarido!
ja bocs jovohet keddig

Köszi Dandi, hogy felhívtad őket és beszéltél velük. Reméljük, hogy a hónap végéig megérkezik mindenkihez.
Az előbb beszéltem az ügyfélszolgálattal, azt mondták, hogy "kicsit" elcsúszott a futárszolgálat a kézbesítéssel, de október végéig mindenki meg fogja kapni az ajándékokat. Állítólag. Hm...
Karácsonyra majdcsak ideér!

Azt mondták a Pepsinél hogy szeptember 2. hetétől szállítják(az biztos hogy nem igaz), a fórumról annyian nyertek és innen még 1etlen embernek nincs mp3 kiszállítva!
Én is a 2. napon nyertem,de még semmi. nem bánnám ha a héten hoznák,amíg itthon vagyok a kisfiammal.
Én július27-én és az utolsó nap, utolsó órájában nyertem. Még hozzám sem ért ide egyik sem.
A húgom a 2. napon nyert,én az utolsó előttin.
Azt nem is kérdeztem, de a játékszabályban benne van, hogy a nyeréstől számított 90 napon belül adják át a nyereményt!Nekem ez még 25-ig belefér.
És vajon milyen sorrendben szállítják ki?Lakcím szerint,vagy hogy aki előbb nyert előbb megkapja?Vagy ez lényegtelen?
Most beszéltem megint a Pepsivel, és azt mondták, hogy szeptember második hetétől szállítják az mp3-kat, és egész októberben szállítanak.Úgyhogy szerintem még egy kis türelem!
Nem tudja valaki, hogy hol lehet a futárcéget elérni?
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások