Coke.hu - Coca-Cola nyereményjáték 2013
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 74 / 149 oldal |
értem, akkor így számomra ez reménytelen...

Nyerj 2 millió Ft-ot a Vegeta és az Univer tökéletes kombinációjával!

Van 5 perced? ⏱️ - Töltsd ki kérdőívünket, és értékes Tefal ajándékokat nyerhetsz! 🎁
Sorsolás: 2025. december 8. - 👉 Kattints és töltsd ki most!
Andi én is pontokat teszek fel, csak nem 40-50 pontot, hanem 400-500 pntot.
" alt="
">
" alt="
">Esélyed mindig lesz... én 2 pontot raktam fel és azzal nyertem..csak max ha szól vagy te meg kérded töle akkor ne rakj
" alt="
">
" alt="
">pancsabi! akkor mikor te "küldetéseket" teljesítessz más hiába teszi fel a pontjait??? hiába rakok fel óránként 40-50 pontot esélyem sincs így??? és másnak sem???
Pancsabi írtam, ha nem kaptad meg jelentkezz légyszi. (Illetve, ha megkaptad akkor is.
" alt="
"> )
" alt="
"> )van 100 coke kódom, balatonért, chioért.
Küldetés teljesítve.
" alt="
">
" alt="
">Van 20 Coke kódom.
Szeretnék:
Chio
Magnum
DM-Clorox blokk
Tesco- Törley blokk
Libero blokk
Szeretnék:
Chio
Magnum
DM-Clorox blokk
Tesco- Törley blokk
Libero blokk
Coke palackot nyerek neked ha kéred. Cserébe: 4 chio kód vagy 3 magnum kódvagy 10 balatonkód vagy megegyezés alapján játszós blokk.
Pancsabi
de jó, köszi!
" alt="
">
de jó, köszi!
" alt="
">Balaton kódos ajánlatot már nem kérek. Csak chio és magnum érdekel.
Van amikor felhívnak, van amikor nem. Két egyforma nick név nem lehet. Tehát ha a tiéddel passzol, akkor te nyerted.
" alt="
">
" alt="
">Most nézem a palack-nyertesek között van egy Norika név is. Engem a saját jelszavammal be enged lépni Norika és norika névvel is, de nem vagyok benne biztos, hogy én vagyok...(ma kb 2-3 órája tettem fel rá pontokat, de a 11.név az enyém... vagy vízszintesen kell nézni a listát...?)
Jön erről email..? Vagy egyszercsak küldik?
Jön erről email..? Vagy egyszercsak küldik?
Coke palackot nyerek neked ha kéred. Cserébe: 4 chio kód vagy 3 magnum kódvagy 8 balatonkód vagy megegyezés alapján játszós blokk.
2. megbízás teljesítve.
pancsabi! Ezt meg hogy csináltad?? :-o
Vannak cserére Coke kupakok.
Keresek: Apenta, Libero blokk,Tesco-Törley,Garnier blokk, Minimax 1-4., Magnum, Koral, Neogranormon pályázat
Keresek: Apenta, Libero blokk,Tesco-Törley,Garnier blokk, Minimax 1-4., Magnum, Koral, Neogranormon pályázat
Egyes számú küldetés teljesítve. Még valaki akinek coke palack kell?
Bocs az ismétlésért.
4 Chio kódért vagy Játszós blokkért vagy 8 balatonkódért Coke palackot nyerek annak aki szeretné. Többit e-mailban. Csak délután tudok válaszolni.
4 Chio kódért vagy Játszós blokkért vagy 8 balatonkódért Coke palackot nyerek annak aki szeretné. Többit e-mailban. Csak délután tudok válaszolni.
aha értem de milyen csere tárgyért...pl.