Visszatekintve hogy hol kezdtem és hol tartok...
Azt hiszem lenne itt 1-2 fórumos (köztük én is) aki azért mesélhetene bőven.

" alt="

">
Mindenkinek teljesüljön 2011-re amit szeretne
kissmerle
csak vélemény, de szerintem ebből - evvel - él, azt hiszem erre utal egy korábbi hsz.-e
Fb-topiban láttam, hogy írtad a csomagot kerestetnél, megkérdezhetem ki volt a feladó? (nekem hyundai-al van hasonló....)
grat moravia,
Ennyi szaladgálás után megérdemled,de én nem tudok ennyit szaladgálni ,és az is egy csomó pénz hogy ide-oda utazgatsz,vásárolsz stb...
ezért nem is nyertem ilyen nagy nyereményeket

" alt="

">
munka,család mellett ezt hogyan tudod megoldani???
én pl-ul örülök ha este 7-re hazaérek és kicsit pihenek,a hétvége meg gyorsan elszalad..
Goldwoman
100%-ban egyetértek!!!!!! Leírtad a gondolataimat.....
Én nagyon Örülök neki, hogy itt vagy moravia!!!!!! (Köszönöm a Jókívánságokat!)
Annyi a hozzáfűzni valóm paint (bár semmi gondom-bajom veled bírlak!!!

" alt="

"> ), hogy a mit-hogyan és a mit-mivel között RENGETEG különbség van. Először azt írtad az érdekel mit-mivel, aztán utóbb kiderült téged inkább a hogyan dolga izgat. Szerintem ez moravia titka! Ami itt a fórumon is "titok", hiszen sosem hírdeti senki (illetve csak egy-egy "botfülű-újonc", hogyan próbált egy-egy játékszabályzattal visszaélni pl....), hogy egy-egy játékkal hogyan, mennyit játszik és az mennyire jó/jövedelmező..... Nem?

" alt="

">
Gratu moraviának, és teljesen egy a véleményem goldwomannal!
Ha pontról pontra leírná mit mivel, mikor, hogyan nyert, és még azt is hogy jelenleg mivel játszik és hogyan, akkor minimum 3000 ember utána csinálná, aztán mindjárt nem lenne neki nem 400, de még 4 nyereménye sem. Kinek érné ez meg? Neki biztosan nem, amit meg is értek. Viszont ha marad a fórumon az mindenkinek csak jó, idővel csak lehullik néhány infomorzsa, legalább azoknak akikkel barátságot köt, a támadóknak, számonkéregetőknek, beszólogatók biztos nem. Ezt kéne felfogni. A nagyoktól alázattal lehet csak tanulni.

" alt="

">
UTÓIRAT,csak azért,mert nem szeretem,ha hülyének néznek:
Budapest-Bécs,Bécs-Bangkok,Bangkok-Chiang Mai,Chiang Mai-Bangkok,Bangkok-Koh Samui,Koh Samui-Bangkok,Bangkok-Bécs,Bécs-Budapest = 15 nap és 28 óra repülési idő.
Paintuci!Csak 1 példa,konkrétan: az ősszel volt a Cora-kban egy játék,áruházanként 1 fődíj /30ezer/ és 3 ajándékcsomag /5ezer/.
Ezekből én megnyertem 4 fődíjít és 14 ajándékcsomagot.Tudud,mit kellett ehhez tenni csupán?Elmenni az áruházakba és bedobni a szelvényt vásárlás után /mindenhol 200-ért vásároltam,mert nem volt értékhatár/.Hát én elmentem Törökbálintra,Fótra,Budakalászra,Szolnokra,Debre
cenbe és Miskolcra,csak Szegeden nem voltam.Te miért nem mentél el?
Ha ezt utánam csinálod,akkor bizonyára nem lesz majd ilyen nagy szád és megérted,hogy lehet,nem te vagy a legjobb,még ha a legharsányabb is vagy.üdv:moravia
Fortuna, köszönöm szépen

" alt="

"> Bár nem a 4-es tétel volt

" alt="

">
ha megnyernéd abból mehetnék Koch szigetekre

" alt="

">
tudom nem ide kell írni mielőtt még lecsesznének,de neked írom ha érdekel a 2011-es kincses kalendáriumban van nyereményjáték másfél milka nyerhető+ még több minden..de nem emlékszem pontosan..
Vagy normálisan elmondta volna nem?????? Az elején...
Én már kész vagyok tőled

" alt="

">..azért remélem vki megírja neked:-)ha tudja egyáltalán vki,legalább regizett volna hogy meg tudnád tőle kérdezni..
Akár az is... hát így nem fogom megtudni mivel nyerte a Koch szigeteki nyaralást, nem tudja vki?
lehet nem is nyert semmit és röhög a markában hogy írogatunk róla

" alt="

">
Lehetett volna normálisan bejelentkezni, sziasztok, én már nyertem ezzel, azzal ezt meg azt... így és így... és nem csak számokat írni...
Ez a társaság nyitott... és azt gondolom befogadó, elég sokan itt vagyunk itt, olyanok akik szintén sokat nyernek, meg akik nem...
én felfogom a "pontnyi"agyammal,csak te nem fogod fel hogy ha a segged a földhöz vered akkor sem mondja meg ezek után..
Talán a kérdések... h. mivel... nyerte...
meg különben leírta miket nyert,csak aztán mentek neki a szép válaszok,nem csoda hogy nem mondja meg
Nem rágodok, csak érdekel, ha vki ír nekem h. mit nyert, v. olvasom a nyertesek közt, és nem tudom mivel nyerte, akko megkérdezem, hogy mivel, mert érdekel... de látom ez a pontnyi agyaddal nem tudod felfogni...
MERT ÉRDEKEL... hogy miért érdekel? CSAK!
de a többi mégjobban,amit nem én írtam...már bocs...különben meg mit rágódsz azon hogy mit hol mivel nyert,már tök mindegy...biztos nem itt a főoldalon nézte ki magának a nagy utazásokat az tuti
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások