Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 74 / 9331 oldal |
A fődíjat csak 25-én sorsolják, az utalványok pedig nyerőidőpontosak voltak. Az egyiket sikerült elcsípnem, a blokk feltöltése után 1-2 órával már értesítettek is.
Csábulj el könnyedén a SIO ZERO-val!
Nyerjen 100.000 Ft értékű magánegészségügyi utalványt, vagy egy okosgyűrűt!
Töltse ki 3 perc alatt kérdőívünket, és máris részt vesz a sorsoláson.
Sziasztok!
A Lidl Unilever játék értesített már valakit?
A Lidl Unilever játék értesített már valakit?
Köszönöm a válaszokat. 🙂
pbarbiy, én nyertem tusfürdőt, azt rögtön a feltöltés után kiírta képernyőüzenetben, utána jött kb. két nap múlva SMS, hogy rendben van a blokk.
Kérdezz rá email-ben, ha nem írják, nem tudni, mi lehet. Bár nagyobb nyereménynél gondolom, bekérik postán is a blokkot.
pbarbiy, én nyertem tusfürdőt, azt rögtön a feltöltés után kiírta képernyőüzenetben, utána jött kb. két nap múlva SMS, hogy rendben van a blokk.
Kérdezz rá email-ben, ha nem írják, nem tudni, mi lehet. Bár nagyobb nyereménynél gondolom, bekérik postán is a blokkot.
pieceofluck
Én kaptam unileveres nyeremenyertesitot, konkrétan baba nyereményjáték. De nem tudom mit nyertem, hogy most ez heti nyeremény vagy csak egy tusfürdő?! Miért?
Én kaptam unileveres nyeremenyertesitot, konkrétan baba nyereményjáték. De nem tudom mit nyertem, hogy most ez heti nyeremény vagy csak egy tusfürdő?! Miért?
a Tesco vegyi milyen formában küldni a mozijegyeket? postán vagy emailben?
pieceofluck,
Plüss mamut nyereményről tudok nyilatkozni, még nem kaptam meg
Plüss mamut nyereményről tudok nyilatkozni, még nem kaptam meg
Sziasztok, két kérdésem lenne:
– Aki nyert plüss mamutot, megkapta már?
– A héten kapott valaki unileveres nyertesértesítőt?
Köszi előre is, aki tud valami infót bármelyik kérdéshez. 🙂
– Aki nyert plüss mamutot, megkapta már?
– A héten kapott valaki unileveres nyertesértesítőt?
Köszi előre is, aki tud valami infót bármelyik kérdéshez. 🙂
Én is megkérdeztem tőlük, ezt írták: "Ezúton szeretnénk pontosítani, hogy a helyes kód, amelyet a regisztráció során a „blokk sorszáma” mezőbe kell beírni, az AP kód (például: AP123456789)."
Stumpi26
Köszönöm szépen
Köszönöm szépen
Szia,igen...válaszoltak,az AP kódot kell beírni
Twix, mars, bounty játéknál válaszoltak esetleg mit kell beírni a blokk azonosítóhoz? Mert a nyugtaszámot nem engedi az APA.... az bolt azonosító, a NAV kód pedig szintén más....Ti mit írtok?
köszönöm, már sikerült
auchan magginál hogyan lehet időpontot kijelölni? köszi
weber köszönöm 🙂
Majd a screvon, ha eljön az ideje.
agi80 2025-08-17 :: 19:02
sada
Screvo- finish - hol találok részletes tájékoztatást? Köszi
sada
Screvo- finish - hol találok részletes tájékoztatást? Köszi
Pedig benne van. Instax mini12.
A Mizoval milyen Instax Mini készüléket lehet nyerni? A Játékszabályzatban nem találom a típusát.
fozo.gabi köszi most már látom,akkor kuka pár db blokkom sajnos😔
Köszönöm sada