Knorr téli szettet cserélnék

Knorr takaróra
innocence!
Mit szeretnél a szempillaspirálért?
egy komplett Fagor cucc ˙(sütö+elszivó+gázlap), 0 km-mel,még nylonban 1 év garival érdekel valakit?
Tip jelzést este tudok küldeni.
továbbra is elado, esetleg elcserélhetö
epillátor
http://href.hu/x/25ej
helló! Nekem lenne egy Babyliss Body Tonic gépem, teljesen original. Nem érdekel valakit véletlenül? Az értéke 13.000 Ft körül van.
andibandi:írtam e-mailt! megkaptad?

Szia Törpi !
Becserélném a teáidat Lord Tennyson Teaház-as teákra ( 50 g-50 g-osak, Pina colada 2 db és Marcipános narancsos 1 db )
Ajándékba kaptam őket de nekem meg ezek nem jönnek be....
Elcserélném bontatlan állapotú Maybelline Volum' Express Turbo Boost fekete színű szempillaspirált.
Van
Bionicle robotos Lego 7216(kisdobozos).
Bosch bögre kistáskával
gyertya-füstölő szett, mécses.
Keresek érte Somatot, Milumilt, Kismackót, játékos blokkokat.
Van még:
Elo Olasz nyelvtanfolyam 10 lecke + kazi
2 Knorr mélytányér
XL-es Tshibo póló
L-es Garnier póló
Persil mosópor minta
Hipp tea minta
Amodent fogkefe
Stella söralátét szett 2
Húsvéti majonézes receptek 2
Danone utitársas
Avon ajándékdoboz 2
Nivea krém minták
Avon fémdoboz
DE bögre
Piazza d Oro szet
Tshibo fémdoboz 2
Dove szappantartó
Audi póló xxl-es
Calgon 4:1-ben minta
25ml-es Cif aktiv gél
Wellness papucs 38-39
Libresse tiszt. betét 2doboz
Ralph Lauren blue 1,5ml-es minta
Avon rúzsminta szett
Aqua di Roma női-ffi minta 2-2ml
Avon Today miniparfüm
Oriflame szappan narancs, menta
Naturland Wellness masszázshintőpor
Pickwick, Olimpia hűtőmágnes
Nyereménytárgyra - olyanra, amit akár ajiba is lehet adni - Szentkirályi cimkére, esetleg Somat vk-ra cserélnék, aromaszett, fürdőszett ilyesmi
szabina357
mivel nem tudom milyen vonalkódokat, kódokat gyűjtesz, nem tudom mit ajánljak.este megbeszéljük.(garnier, kismackó nincs)
mel6!
Írd meg pontosan mit adnál érte!Ha hazaérek válaszolok!
Nyertem erre a hétvégére a Boat-showra 4 jegyet. Egy felesleges. Ha szombaton 11 óra körül oda tudnál jönni a főbejárathoz, akkor 3 akciós Bounty vagy Marsért

oda is adnám. (1200 Ft/db). Inkább a felajánlások között lenne a helye? Na jó, oda is beteszem.
keresek verdás dolgokat

kisebb gyermeknek, így kirakó, radír kivételével
szabina357
írtam mailt

mel6!
Nekem van Tesco-knorr blokk csak nem tudok e-mailt küldeni mert este megyek haza!
Vasárnaptól elvihető egy Thomson mosogatógép. Régebbi, de tökéletes. Pár adag GO utalványt gondoltam érte - vagy mit ajánlasz?
Nem otthonról írok.

De változatlanul keresek knorr takarókat, kisbaba születése okán, sok minden van cserébe, írjatok mielőbb.

van 8 egész doboz és egy megkezdett(18db-os)teám. Pickwick Rooibos VARiation elnevezésű,nekem nem jön be az íze,ha esetleg valaki szereti szívesen elcserélném. ajánlatokat várok!

kisati, szabina357!
Bocsi, pár napig nem voltam netközelben.
A Milka esőkabát még megvan, mostmár remélem tudtok írni nekem (publikáltam a @-om

Keresek Tesco-knorr blokkot, lenne cserére pl. Dézsás fürdő szett

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások