Pozitív tapasztalatok, pozitív élmények
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 74 / 246 oldal |
A receptvarázs játékán lehetett nyerni elektromos konzervnyitót,sajnos csak budapesti átvétellel,ami felett elsiklottam.Ennek ellenére azt mondták,hogy saját költségemen kipostázzák,végül pedig mégsem kellett érte fizetni semmit!Nagyon korrektek voltak!
Nálunk is lesz ALDI
" alt="
"> remélem nyitási nyereményjáték is!
" alt="
"> remélem nyitási nyereményjáték is!csak ide írtam
" alt="
">
" alt="
">A 2. is pozitív?
" alt="
">
" alt="
">Milka sapi+sál /osztrák
esernyő /kínai
esernyő /kínai
Pénteken értünk haza a Pepsis Ibizai nyaralásunkból! Nagyon jól megszerveztek mindent, csodálatos a tenger, a hotel szuper, az idő meleg volt! Egy életre szóló élmény!!! Köszönöm szépen Pepsi!!!
" alt="
">
" alt="
">Tegnap vásároltam 3db ELA csokit,kettőben olvashatatlan kóddal
" alt="
"> Írtam ,ma válaszban kaptam két kódot
" alt="
">
" alt="
"> Írtam ,ma válaszban kaptam két kódot
" alt="
">Jó ez a milka sapka... kicsit idétlen akár csak a fanta hajas... de jó lesz ez...
" alt="
">
" alt="
">Coop ajándékkosár.Gyors értesítés,gyors kiszállítás!
" alt="
">
" alt="
">
A 240 g Boci csokihoz kaptam kódot és a jövő héten postázzák a meg nem kapott kávét.
Pénteken elkezdik kipostázni a szeptember 25-ig megnyert Milka termékeket,e-mail jött. Nagyon szuper
" alt="
">
" alt="
">Pepsi a törött jégdaráló helyett küld 12 üveg kólát
" alt="
">
" alt="
">Szerintem csekély az érdeklődés.
Most váltottam be először Activiát (amióta van ez a nagy versengés az idővel és egymással), és nagy-nagy meglepetésemre, rögtön sikerült is!
" alt="
"> Sőt, még másodikat is tudtam volna, ha enged, mert kiírt hibaüzit, hogy csak 1-et tudok váltani, álljak le.
" alt="
">
Vagy ennyire kevesen akartak most váltani, vagy szerencsém volt, vagy ilyen gyors a netünk/gépünk?
" alt="
"> Nem tudom, de így próbálkozhatok másnak is, én többet nem akarok ebben a hónapban.
" alt="
">
" alt="
"> Sőt, még másodikat is tudtam volna, ha enged, mert kiírt hibaüzit, hogy csak 1-et tudok váltani, álljak le.
" alt="
">
Vagy ennyire kevesen akartak most váltani, vagy szerencsém volt, vagy ilyen gyors a netünk/gépünk?
" alt="
"> Nem tudom, de így próbálkozhatok másnak is, én többet nem akarok ebben a hónapban.
" alt="
">Rama szupi!
" alt="
">
" alt="
">Szrintem is!mit válogattak
" alt="
"> lényeg,Ráma legyen!
" alt="
">
" alt="
"> lényeg,Ráma legyen!
" alt="
">Rama szabályzatmódosítás: nagy boldogság
" alt="
">
kíváncsi lennék az okára.. biztos kevés beérkezés volt..
" alt="
">
kíváncsi lennék az okára.. biztos kevés beérkezés volt..
Nagy-nagy pozitív a Henkelnek a Camp Xtreme lebonyolításáért!Életreszóló élménnyel és rengeteg ajándékkal jöttek haza a fiúk,az ellátás fullos volt,a szervezés pedig profi!Köszönjük!
" alt="
">
" alt="
">Kérdés mi maradt még készleten
" alt="
">
" alt="
">Activia
Sziasztok!
Nagyon sajnáljuk, többen panaszkodtatok, hogy amennyiben más nevében váltottátok ki a papucsot a Heavy Tools üzleteiben, meghatalmazás híján nem kaptátok meg a terméket.
Sajnos történt egy kis félreértés, de az üzletek eladóival azóta sikerült ezt tisztázni, és biztosítunk Benneteket, hogy maradt az eredeti, eddig is kommunikált beváltási mechanizmus:
1.) Elmész a Játékszabályzatban megjelölt Heavy Tools üzletek egyikébe, ahol az eladónak elmondod az e-mailben megkapott egyedi átvételi kódot, az igénylő nevét és e-mail címét.
2.) Kiválasztod a Neked legjobban tetsző papucsot az adott készleten belül.
3.) Ezután csupán alá kell írnod egy átvételi elismervényt, ahol szerepelni fog
- az egyedi átvételi kód,
- az ajándék tulajdonos neve és
- regisztrált e-mail címe
Reméljük mostmár mindenkinek rendben fog menni az átvétel.
Elnézést mindenkitől a kellemetlenségért!
Üdv,
Activia Csapat
Sziasztok!
Nagyon sajnáljuk, többen panaszkodtatok, hogy amennyiben más nevében váltottátok ki a papucsot a Heavy Tools üzleteiben, meghatalmazás híján nem kaptátok meg a terméket.
Sajnos történt egy kis félreértés, de az üzletek eladóival azóta sikerült ezt tisztázni, és biztosítunk Benneteket, hogy maradt az eredeti, eddig is kommunikált beváltási mechanizmus:
1.) Elmész a Játékszabályzatban megjelölt Heavy Tools üzletek egyikébe, ahol az eladónak elmondod az e-mailben megkapott egyedi átvételi kódot, az igénylő nevét és e-mail címét.
2.) Kiválasztod a Neked legjobban tetsző papucsot az adott készleten belül.
3.) Ezután csupán alá kell írnod egy átvételi elismervényt, ahol szerepelni fog
- az egyedi átvételi kód,
- az ajándék tulajdonos neve és
- regisztrált e-mail címe
Reméljük mostmár mindenkinek rendben fog menni az átvétel.
Elnézést mindenkitől a kellemetlenségért!
Üdv,
Activia Csapat