nekem is help légyszi

" alt="

">
prizee-re jött mailre nem jött semmi
ez a prizén belül vagy a mail-címedre jött?
Igen és akkor most mit kell csinálnom???
ja és a vége: Köszönjük a megértésedet!
Ha ezt az e-mailt olvasod azt jelenti, hogy az üzenet, amit meg kell kapjál nem elérhető vagy nem is létezik.
Légyszi próbálkozz később az " Üzeneteid-Deine messages"-rubrikára csatlakozni. H a a probléma még mindig fenn áll, vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkkal!
sziasztok
a gyerek elnyomkodott valamit és most olyan keskeny a prizze hogy alig lehet látni

" alt="

">
mit kell nyomni hogy teljesképernyőn legyen megint?
Bernie72
Itt van németül:
Hallo,
Solltest Du diese E-mail lesen, heißt das, dass die message, die Du bekommen solltest, nicht verfügbar ist oder nicht existiert.
Bitte versuche Dich später zur Rubrik "Deine Messages" zu verbinden. Sollte das Problem fortbestehen, kontaktiere bitte unser Kundenservice.
Danke für Dein Verständnis,
Das Prizee Team
Az előzményeket is leírom, hátha úgy jobban érthető.
Nyertem kaparóson ajándékot, de a postás miatt a posta visszaküldte, mert. Erre a prizee úgy értelmezte, hogy nem létező személy vagyok. El kellett küldenem neki egy levelet, amit aláírtam. Aztán később írtak levelet, hogy jó jó, de küldjek egy számlát is. Aztán most küldtem egy számlát is a nevemmel, címemmel meg minden. És erre jött ez a levél.
Zoli pp-kel hogy álltok?
1 néveb több mint egy hete nem adja ki a kódot, a másikon kedd óta, harmadikat ma kértem ki, eddig mindig legkésőbb másnap 14:00-ig kiadták..
elővettem a fordítót azt irtam a kapcsolatnak újra és fórumba is írtam, hátha reagál végre vki......

" alt="

">
az biztos, hogy később újra próbáld meg, és ha nem megy akkor sem, vedd fel a kapcsit az ügyfélszolgálatukkal! (ez a vége) :-)
capucci! Állítsd át németre és úgy tedd fel! Vmilyen hozzáérési gond van.
Valaki segítene, hogy most mit kellene ezzel tennem:
Hello,
If you are reading this, this means that the message that should have got to you is unavailable or doesn't exist.
Please reconnect later to the "Your Message Section". Should the Problem persist, please contact our Customer Service.
Thank you for your understanding
Prizee's Team
1 db buzicode kell valakinek?
Genieokadoson van byncode! Még 23 db!
http://www.barakofrite.com
van byncode!!!
Ismeri valaki a Depacco-t? Egy PTC oldal, de nagyon sokat ígér, ezért elég erősen kételkedek benne. Tapasztalat valakinek?
Geniakadoson 49 byncode!!
Hála az égnek!

" alt="

">
geniakadoson eltüntették azt a marhaságot a butik elől

" alt="

">
szivesen

" alt="

">
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások