+
"Egy személy csak a számára időben legkorábban
kisorsolt 1db nyereményre jogosult."
Rá kell kérdezni e-mailben!
Valószínű azonnal feltöltötték a sorsolás eredményét, de még változtathatnak rajta.
Bár ezt a 11 nevet nem lett volna megerőltető kapásból szűrni.
robbe77
1.
A 800ezer valószínű elírás. Rákérdeztetek?
2.
BekérHETik postán is.
Nem mindenkitől kérik. Aki 102 blokkal játszott, attól nagyobb valószínűséggel kérik.
(Én mind a 102-t bekérném, akár nyert, akár nem.)
Ha 1 blokkal játszott, s nyert, valószínű elég e-mailben, mert kisebb a valószínűsége, hogy trükközött.
Nem, ez az unio coop-os, amit kérdeztem a napokban, mert volt rá 1 blokkom.
Melyik coop-os játék?
Amit 18-án sorsoltak? Megvan már a nyerteslista?
Köszi előre is.
Úgy látszik csak a játékosoknak kell betartani a szabályzatban leírtakat. 1 millió helyett 800ezer, a Coop-nál 1 ember 1 nyereményt nyerhet, erre ott van 2 egyforma név, Unilevernél egyik játékos postán küldje a blokkot, a másiknak elég e-mailben. Haljak meg ha értem ezeket.
ráadásul 1 millió utalás amiből akár farsangi bulit is szervezhetsz
A Kindernél a heti nyertesnél 800.000 van 1 millió helyett.... ???
Gondolom, ezek a nyeremények felajánlások, abból meg biztos kevés van.

" alt="

">
Én pl. örülnék kisebb nyereményeknek is, pl. logózott ajándékokból (toll, bögre, póló, stb.) álló csomag.
A zöld csapat ajándéka többet ért, mint a nézőknek felajánlott nyeremény...
Magyarország, szeretlek!
Néztem ma is, de minek...
Filléres nyeremény van megint.
KoszonomIrisz 14!
Viszont kivanom!
SzerencsésFlótás ! Köszönöm a hozzászólást ! Ezen felbuzdulva újra elővettem a fiókból és láss csodát : működik !! Biztos megszokta már az itthoni klímát vagy én voltam kicsit türelmetlen. Legközelebb kinyitom az ablakot is ha erre szálló s. galambot látok ! Kívánok szerencsés évet mindkettőnknek !! Szép napot és évet !!!
A Magyarország, szeretlek! nyereményei is vicc kategóriába mennek az utóbbi hetekben.
A SZIMPATIKA-nak már nincs nyereményjátéka....üdv.2024
https://szimpatika.hu/jatekok
Írisz14
Nekem kitunoen mukodik Neki adtam a 9 eves lanyka unokamnak mint ahogyan a korabban nyert Jbl flip 6 ot is Az mas kategoria de ennek is kituno a vetelerzekenysege es a hangminosege is Lehet h kifogtal egy hibas db ot amirol a Sio nem tehet Egyebbkent gyors es kedves tarsasag Ehhez viszont irnod kellene de nem er annyit az egesz irod Szerintem kb 5 ezret er de ezert tenyleg ne eroltesd tul Magad Minek gyujtotted a pontokat akkor? Bakker mindjart 70 vok leforditottam a H utasitast semmi perc alatt Johet a sult galamb de ragja meg magat es nyison ablakot is ha beakar repulni hozzad? Azert legyen szep napod
Hááát nem ér annyit az egész. Van itthon más tipusú ami jól működik de azért köszönöm, hogy válaszoltál !
Írjál nekik,talán küldenek egy működőképeset !
Magyarul természetesen nincs haszn.utasitás. . De ahhoz az 5 gombhoz nem is lenne muszály. A+ gomb mégsem teljesíti a kötelességét.
Írisz14
Olvasd el a használati utasítást !
Az a baj, a tavalyi évem se volt túl fényes. Igaz, nyertem ezt-azt, de remélem az idei év jobb lesz.
Eddig egy ingyenes termék Rossmann kaparóson és 1000 SS pont.
Várom a folytatást. 😅
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások