leon: Nagyon jók a tippjeid, de a Fulhamet mi kihagyjuk, azt ma délután döntjük el, de szerintünk nem lesz H, inkább D.
Egyetértek Jelicával! Fulham otthon ugyan jó, de a Sahtar sem rossz csapat!
jelica: Írtam!
Én a 18-as meccset biztos nem játszanám, a Karpat 13 mérkőzés óta nem nyert, s az én módszerem szerint ezen változtatnék. De lehet, hogy épp ezért lesz jó!
S a csapatunk ma a Villarealt sem játsza, mi minimumdöntetlent várunk a Wolsburgból.
Egész biztosnak tűnik a Marseille, a Lille, mi rakjuk a Juventust V-re, illetve egy csapattársam D-re, igaz, ez kockázatos.
De kockázat nélkül nincs győzelem!
041 Atletico Bilbao egyelőre H, de meglepetést is játszunk, a Hamburgban igazad van, én H-ra tettem.
A Hertha valószínűleg nem nyer, a 039 Rubin Kazan szerintünk igen.
Magic írj ha ráérsz!

" alt="

">
002. A. Seppi – G. Monfils V. 1.18 odds
006. D. Ferrer - F. Gil H. 1.09 odds
018.Karpat – Tappara H 1.70 odds
029. Villareal – Wolfsburg H. 1.73 odds
044.Atletico Madrid – Galatasaray 2.-3 gól D 1.93 odds
045. FC Köbenhavn – Marseille V. 2.05 odds
053.Liverpool – Unirea Urziceni H 1.22 odds
Ma ezekből válogatok.
A kosárlabdákat nem ajánlom senkinek sem, mert mind kupa és hát azért szerintem ma a focik sem tutik, mert ez is kupa Európa-Liga, szóval itt is bármi lehet, a Fulhamet és a Hamburgot is pl. ezért hagyom ki, szerintem egyáltalán nem tuti.
Én általában 2-3 szelvényt írok, de nálam az az elv, hogy egy meccset 2x nem rakok meg , nehogy azon szálljon el mindegyik szeló
gabi22 nincs mit!!!

" alt="

"> és hát egy tenisz el is ment sajnos.....

" alt="

">
A tegnapi szelóim:
http://www.kepfeltoltes.hu/view/100218/P2180039_w
ww.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://www.kepfeltoltes.hu/view/100218/P2180038_w
ww.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://www.kepfeltoltes.hu/view/100218/P2180036_w
ww.kepfeltoltes.hu_.jpg
A mai tippeket írom amint megnéztem az ajánlatot. Én általában mindíg a napit nézem és sosem előre gondolkozom....
jelica: A mi csapatunk is hasonlóan gondolkozik, kupát csak ritkán játszunk, ma kivételesen azért jött a Bordeaux, és megéreztük a Notts County döntetlenét is.
A tenisz - Tony Haas - nem jöhetett, majd megírom priviben miért.
A 3,80-as odds is jött, a Rangersnél, s a Bayernél megköszönhetjük a bírónak.
Igazad van, én arra gondoltam, hogy az az odds, amit alul a kombinációnál van, azt már csak megszorzom a téttel, s összeadogatom, ha nem jó,de te kicsit emberségesebben írtad le, s ezt elfogadom. Leginkább az 5/7 játékot játszom, vagy a 4/5-öt. Igazad van. A stílus maga az ember. S én elismerem, ha tévedtem, bár tényleg megkérdeztem. Kétszer is. Más lottózóban is. Úgy látszik, azok a dolgozók,akiket oktatnak a Szerencsejáték Zrt-nél, ők sem mindig tudják jól. Én nem ezres tétben, csak 400-as tétben játszom, de leginkább egyenesben. Ma 6 meccset találtam el egyenesben, de a legtöbb eddig 11 volt egyenesben.
Puszi, majd írj, néha nem jó a gépem, csak éjszaka tudok írni, de holnapra szeretnék veled valamit megosztani!
Jelica Gratulálok!
De köszönettel is tartozom mert megtettem a tippjeidet!
Én még csak a héten kezdtem el tippmixezni
068 Kostelic H
149 Vonn H
204 Newcastle-Coventri H
216 FC Bruges-Valencia V
218 Lille-Fenerbahce H
222 At.Madrid-Galatasar H
Fuham-Sahtar H
Hamburg-PSV H
78,906 szorzó
Sziasztok! Én új vagyok, tudnátok nekem valami tippet adni a holnapi focira? Előre is köszi a segítséget!
Még a wigan-bolton simán D-én töröm a fejem.....
meg a bayern -fiorentinán hogy mind2 rúg gólt......
012. X.Malisse- T. Haas. V. 1.29. odds
158. Karlsruhe – 1860. München 2-3 gól D. 1.93 odds
159. Nijmegen – Willem II. H. 1.59 odds
180. FC Porto – Arsenal 2-3 gól D. 1.93 odds
204. Newcastle – Coventry H. 1.44 odds
A mai kb. ennyi, kupát nem nagyon teszek, mert az bármi lehet, 5-ből 4x nem számít ki mennyire jobb a bajnokságban (skót-francia)......
A kéilabdák - olimpia nálam szintén ilyen kategória.... és hát a mai angol válogatás is elég gáz...ilyen "minden lehet" meccsek.....
A mai meccseket amiből válagatok és (felelősség vállalás nélkül) ajánlok kb. fél óra múlva be írom.....
Sziasztok!!
Végre megint itthon vagyok! A férjem már mondta, hogy van egy ilyen topic és nagyon örülünk neki!!!!( Me én annak is örülök, hogy a érjem is kezd wny. rajongó lenni!) Mi már a tipp-mix Magyarországi megjelenése óta játszunk (a érjem legalábbis, én meg mióta vele vagyok).
Én általában 2-3 meccset játszom egy szelón, sokszor gólokra fogadok inkább, már elégé ismerem a bajnokságokat, csapatokat és sokx bejönnek a megérzéseim....
Magic azt tudod, hogy nagyon kedvellek, szóval nem szólnék bele, DE sajnos boldicsinél van a pont. Az oddsok sosem összeadódnak,hanem MINDÍG szorzódnak egymással.
Tehát 3/4 (4 db 3szoros oddsal) 1000. Ft tétnél a feladott szelvény ára 4000 ft, mert 4 lehetséges variációs sor van 4x1000 Ft.
Soronként 3 db 3-as odds 3x3x3= 27.000 Ft egy sorra a nyeremény, ha 4-ből csak 3 eseményt találsz el.
Vagyis a teljes telitalálatosra 4x27.000=108.000 Ft a nyeremény.
Amivel max keverheted, hogy a sorok szorzóit nem összeszorozzuk,hanem összeadjuk, ez pl. akkor ontos dolog ha nem sima 100-as téttel játszol nagyobb kombikat pl. 3/6-ot és nem találsz el csak 4 eseményt, mert akkor ki kell bogoznod, hogy melyik sor jött be és szorozni kell a soronkénti tipp árával (nem a végösszeggel!) és a bejött sorokat összeadni.
Remélem érthető voltam, legalábbis a haladó tippmixesek számára....
Hát én sem nagyon értek hozzá, de szerintem is 27000 lehet vele nyerni ha 4 meccsett 3.00 odds-ra raksz meg 3/4-kötésben. Ha mind a 4 mérkőzést eltalálod akkor fizetnek 108000 forintot, ha 3 meccset találsz el akkor 27,00000 az összesített odds, azt kell megszorozni 1000 forinttal, mivel ennyi volt az alaptét, így az összesen 27000 forint.

" alt="

"> Szerintem így van, de ha nem akkor bocsi. Am meg megnéztem internetes fogadáson, találtam 4 3,00 odds-ú mérkőzést be is jelöltem, hogy megveszem 3/4 fogadáson, s a következő ablakban megjelenik a kitöltött szelvény a variációkkal együtt, s ott is 27,00 az összesített odds!
Nah de sok szerencsét, nekem nem nagyon van!

" alt="

">
de részemről végleg lezárva, fából gondolom nem lesz vaskarika...
kezdjük elülről: 4 db 3-as odds, 3/4-ben megjátszva 1000 Ft-os alaptéten kerül összesen 4000 ft-ba.
Ha 3-at eltalálsz, a nyereményed 27e Ft !!! (és nem 9!)
valaki hozzászólhatna már ehhez, mert magic matematikából enyhén szólva alulképzett...
boldicsi: Ha ennyire biztos vagy benne, miért nem játszod meg a 3/4-et 1.000 Ft-ért? Vagy menj be egy lottózóba, nem szégyen megkérdezni. Én ezt tettem. Nemcsak a lottózóban, de az egyik társlottózó is a napokban nyert ennyit, mert ő sem találta el a 4. játékot. Ő üzeni Neked, hogy ha így lenne, csak így játszana, mert ő mindig eltalálja általában a 3 játékot.
De a hölgy, aki 15 éve legalább a lottózóban dolgozik, szintén ezt mondta.
Én lezártam réges rég a vitát, szerintem nem a matematikával van gond, hanem azzal, hogy ragaszkodsz ahhoz, hogy 4.000 Ft-ra 27.000 Ft-ot fizetne ki a Szerencsejáték Zrt. Sajnos csak 9.000 Ft-ot fizet, ha akarod, elküldök néhány 3/4-es kifizetést. Gondolj már bele, ha 1 elmegy, miért fizetne ki ennyit? Hiszen a 3/4 éppen arról szól...
Ezért nem fog működni ez az oldal, mert én inkább csak játszom. Nem akarlak meggyőzni, de én nem szeretnék megsérteni véletlenül sem senkit.
Van szerencsém

" alt="

"> Argentinos Juniors - Newell's elmaradt így helyette a
Stoke - Manchester City raktam vendégre
Én most ezzel próbálkozom

" alt="

">
045 Argentinos Juniors - Newell's - v
074 Everton - Sporting CP -h
077 Milan - Manchester Utd.-v
092 Lyon - Real Madrid- v
Az oddsok 2,90*1,65*2,52*2,06*200= 4965