Engem érdekelne a szelvény!
Felajánlanék egy olyan szelvényt a cinemából amivel az ÉLETEKEN ÁT c. filmre lehet 2 jegyet nyerni. A vetítés a Duna Plazaban lenne április 20-án kedd este. Összesen 300 jegyet sorsolnak.
Nem tudom ki ismeri, ki nem. Ezt a szelvényt még be kell küldeni felbélyegzett válaszborítékkal ápr. 9-ig, és utána postán küldik a 2 jegyet.
javítok! a darab az új színházban 03.31-én!!! sorry!
Sziasztok!
Tudok kedvezményes színházjegyeket 03.30-ra az Új Színházba, és 04.08-ra a Gózon Gyula Kamaraszínházba.
Ha valakit érdekel írjon mailt!
Megemlíteném, hogy április 1-től játék indul egy kétszemélyes belépőért egy színházi premierre, valamint az azt követő partyra, amelyen a fellépő színészekkel lehet majd iszogatni. Linket később írok.
Egy Gourment (egy személy ) részére belépő a cicakiállításra gazdát keres! Szombat-vasárnap a kiállítás.
Aki kérte, megbetegedett a csemete( persze ki nem járt még így?nálunk nyaralás,rég lebeszélt összejövetelek,kirándulás stb alkalmával történtek ezek zsinorban

vagy

) szóval ne vesszen kárba. aki kéri és elérhető részére a Fogarasi uti Tescó környéke írjon @-t.
( gyógyulást)
Sajnos,aki jelentkezett az Anastasia jegyekért ,visszamondta!
Ezért továbbra is él a felajánlás a 4 db belépőért!
Vissza van igazolva!
Csak nálam kell jelentkeznetek,hogy elmondjam az emil címeket,amivel be tudtok menni!
Írjon,akinek kell,ide vagy @-re! Köszi!
Az előzőket olvasva nem is merem felajánlani a 2 személyes meghívót amit az exkluzív Anastacia albumbemutató party-ra nyertem?! Ha kell emilcím szükséges.
Megjavúlt a freestart,várom a jelentkezéseket az Anastasia lemezbemutatóra! Vissza lett igazolva!
Akinek kell írjon! Vagy ide,vagy az emilemre,köszi!
Itt nem a felajánlással van a gond. Tényleg nem rosszindulatból kérdezem. De én azért hagytam ki ezt a játékot mert ha nyerek én is felajánlottam volna mert tuti nem megyek el. Ha tényleg csak az játszik közbe, hogy mindketten akartak volna menni és megváltozott az időpont és máshol buliznak akkor NAGY elnézést kérek. Bocs! De akkor sem értem ha nem ez az indok.
Gábor!
Ez azért van, mert ha valaki játszott ugyan így de nem sikerült akkor itt felajánljuk egymásnak. Itt összetartás van.
Ennek a rendezvénynek megváltozott az ideje
Gondolom, mikor jelentkeztek a játékra, az eredeti időponttal számoltak, pénteken este meg épp nem érnek rá

Nem bántásból, de minek jelentkeztek ilyen eseményekre, mikor tudjátok hogy úgysem mentek el ???
Nem értem...

" alt="

">
Egy 2 szeményes meghívó az exkluzív Anastacia albumbemutató party-ra! 2004. március 26 este 6. Akinek kell írjon.
Nyertem 2 jegyet + a családból valki az exkluzív Anastacia albumbemutató party-ra.
Szeretném felajánlani!
Tehát 2x2 db jegy!
"Gratulálunk! Egy 2 szeményes meghívót nyertél az exkluzív Anastacia albumbemutató party-ra! "
RÓZSAHEGYI KÁVÉHÁZ ,(1033. HÍDFŐ U. 16. - ÓBUDA, FŐ TÉR)
2004. március 26-án, pénteken, ESTE 18 ÓRA .
A vadonatúj lemez megjelenés elötti meghallgatása után, nyereményjáték és fantasztikus hangulatú buli vár titeket.
Fellépő: David. A bulira az Anastacia party résztvevőit a Sony Music ezennel sok szeretettel vendégül látja!
Emilre írjatok lécci!!! (most nem műxik a freestart,de remélem rövidesen megjavúl)!?
Senki nem tart igényt,arra a 2 db utazás kiállítás belépőre???
Még ma is tart! Ha,kéred,írj mailt!
(ne vesszen már kárba)!

Reacska írtam neked mailre!
godzsy engem érdekelne a jegy. ha itt vagy írj légyszi, mert indulnék.
Na,újra!
Hátha valaki nem látta!
A vendégvárón nyert Utazás 2004 kiállításra szóló jegyemet szeretném
felajánlani,aki igénybe tudja venni,és el tud menni rá!
A belépőket a Hungexpo Budapesti Vásárközpont "K" épület portáján vehetik át 19-én, pénteken délután 3 órától. (még ma is át lehet venni+holnap)!!!
Írj,ha érdekel,a részleteket magánban megbeszéljük! Köszi.
Én is felajánlom a barátom belépőjét,mert sajnos nem tud elmenni!
Ha,kell,írjatok emilre!
az Utazás kiállitásra nyert Vendégváros belépőjegyet szivesen átadom valakinek aki fel tudja használni.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások