Felajánlások
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 732 / 764 oldal |
hello! fel szeretnék ajánlani egy 600.- ft értékű múlt heti négy számtáblás 5/90 lottószelvényt, ami Budapesten lett megjátszva, a Szerencsejáték Rt . olimpiai játékához. az akcióban egyébként 1200.-ft értékben kell játszani, a 11. játékhéten. akit érdekel írjon e-mailt, címmel.
Univer fődíj: 1 millió Ft
Szurkolj együtt a Jameson-nal, és nyerhetsz!
Nyerj páros jegyeket a Chivas Regal online játékában!
-
S z e r i n t e d? Én csak korrekt, rendes emberekkel szoktam levelezni.
S z e r i n t e d? Én csak korrekt, rendes emberekkel szoktam levelezni.
és nem volt církusz belőle,hihi!

Cirkuszjegyek elkeltek.
Gladiátor!
Küldtem mailt c.jegyekkel kapcs!
Küldtem mailt c.jegyekkel kapcs!
Szia!
Én szeretném a cirkusz jegyeket, ha nincs más pályázó.
Én szeretném a cirkusz jegyeket, ha nincs más pályázó.
Hétvégéig felhasználható cirkuszjegyek minél előbb új gazdáira várnak, holnap feladnám gyorsaságival, ha valaki kéri. Ismerősök előnyben.
Van egy szelvény a Vasárnapi Hirek újságban. Be lehet vinni Bp-en az utazási kiállítás Lengyelországi standjára. Ajándékot ad a képviselő. Hogy mit, nem tudom. Mivel én nem vagyok pesti, szivesen felajánlom. Ha valaki fel tudja használni, írjon. Az utazási kiállítás tudomásom szerint 18-21-ig tart.
Cs. Tibor,
Légyszives keress meg, nem találom az e-mailcímedet! Megjöttek a nagycirkuszos jegyek, szeretném neked adni ha még érdekel, 03.21-ig tekinthető meg a Salto Mortale című előadás.
Nem ismeritek őt véletlenül, már többször kért tőlem cirkuszjegyet, most van, most meg nem érem el, az idő rohan.
Légyszives keress meg, nem találom az e-mailcímedet! Megjöttek a nagycirkuszos jegyek, szeretném neked adni ha még érdekel, 03.21-ig tekinthető meg a Salto Mortale című előadás.
Nem ismeritek őt véletlenül, már többször kért tőlem cirkuszjegyet, most van, most meg nem érem el, az idő rohan.
nekem is van 2 jegyem ma este 7 Uránia, ha kő vkinek...
Na,nem kell senkinek innen az a 2 db mozijegy mára?
Ha,senki nem viszi el,nem tudtok 1 másik olyan oldalt,fórumot,ahol az ilyet fel lehet ajánlani? Ne vesszen már kárba!
Ha,senki nem viszi el,nem tudtok 1 másik olyan oldalt,fórumot,ahol az ilyet fel lehet ajánlani? Ne vesszen már kárba!

Még van 2 jegyem a ma esti Uránia mozira!
Ha kell,írjál!
Ha kell,írjál!
Cs. Tibor,
Kedves Picihollo vagy - (vonalacsaka),akárhogy is neveztesd magad!
"Nem irigység. Logika.
A játék úgy szólt, hogy az első 25 beküldő nyer jegyet.
Minek ilyen helyre 3 nevet beküldeni, ha nincs is szüksége, csak két jegyre? Ha nyer, az elsővel is nyer, ha nem, akkor meg felesleges akárhányat pályázni.
A sorsolásos játék más, ez tény, ott előfordulhat, hogy egyáltalán nem nyer. Meg az is, hogy minden pályázata nyer.
De ez egy más helyzet
Egyébként én is nyertem jegyet, ugyanide. Nem kell felajánlanom, mert csak egy néven pályáztam az előbb emlegetett okok miatt."
Hol láttad Te azt,hogy az első 25 válaszadó nyer!?????
" alt="
">
Ez is sorsolásos alapon volt,nem gyorsasági,az a postai beküldős játékokon szokott lenni általában!
Itt 1 szó sincs arról hogy a leggyorsabb 25 megfejtő nyeri a jegyet!
http://www.port.hu/jatek/enteo/
Ha,nem hiszed,nézz utána!
"Nem irigység. Logika.
A játék úgy szólt, hogy az első 25 beküldő nyer jegyet.
Minek ilyen helyre 3 nevet beküldeni, ha nincs is szüksége, csak két jegyre? Ha nyer, az elsővel is nyer, ha nem, akkor meg felesleges akárhányat pályázni.
A sorsolásos játék más, ez tény, ott előfordulhat, hogy egyáltalán nem nyer. Meg az is, hogy minden pályázata nyer.
De ez egy más helyzet
Egyébként én is nyertem jegyet, ugyanide. Nem kell felajánlanom, mert csak egy néven pályáztam az előbb emlegetett okok miatt."
Hol láttad Te azt,hogy az első 25 válaszadó nyer!?????
" alt="
">
Ez is sorsolásos alapon volt,nem gyorsasági,az a postai beküldős játékokon szokott lenni általában!
Itt 1 szó sincs arról hogy a leggyorsabb 25 megfejtő nyeri a jegyet!
http://www.port.hu/jatek/enteo/
Ha,nem hiszed,nézz utána!

bobika!
Írtam,de csak most,mert csak most jutottam net elé!
Jó mozizást!
Írtam,de csak most,mert csak most jutottam net elé!
Jó mozizást!

Liz!
Válaszoltam
Válaszoltam

An.13,
Írtam mailt.
Írtam mailt.
Hát Queene!
Nem is értelek, azt hitted, csak úgy büntetlenűl lehet itt ajándékozni (felajánlani)?
Mindig van valami kis - akinek szúrja a szemét az önzetlenség. 
Nem is értelek, azt hitted, csak úgy büntetlenűl lehet itt ajándékozni (felajánlani)?
Mindig van valami kis - akinek szúrja a szemét az önzetlenség. 
Na most én is mindjárt kapok a pofámra, mert a húgomnak megint melóügye van és nem tud elmenni a holnapi mozira.
Én, te, ő, Uránia, holnap este, akit érdekel, írjon mailt.
Én, te, ő, Uránia, holnap este, akit érdekel, írjon mailt.
Budapesti kisgyermekesnek felajánlom 5 alkalomra szóló Mikkamakka játszóház bérletét! (V.ker.-ben van)