Cicmic
Szerintem tegyen fel a színház egy játékot, melyben pl. a művészek nevét, esetleg előadások neveit kellene megírni. Vagy a színházról, a névalkotójáról tennének fel kérdéseket. Biztos, hogy hamar ismertté válnának, garantáltan olcsóbb reklámlehetőség.

Kedves Cicmic, engem erdekelne a dolog.
Kedves Cicmic, engem erdekelne a dolog.
Az imént kaptam egy ajánlatot egy új színháztól, neveztesen a Gózon Gyula Kamaraszínháztól, hogy időnként reklámcéllal adnának olcsó, még olcsóbb és esetenként ingyenes jegyeket, mivel még nem túl közismert a hely. Ha valaki szeretne élni a lehetőséggel, írjatok priviben és akkor talán több információt is tudok adni (műsorok, időpontok).
Sziasztok,
Nem igazán passzol ide, de az igazságérzetem nem hagyja, h. ne tegyek meg mindent az ügyben...
INGYEN HŰTŐSZEKRÉNY
Egy kollégám ingyen odaadja 'Lehel' típusú hűtőszekrényét annak, aki elviszi tőle. 240+60 (fagyasztó) literes, tehát elég nagy, külön ajtóval nyitható, hibátlanul működik. Sürgős lenne a dolog, mert nemsokára hazaviszi az újat, és ha addig nem viszi el senki, kirakja a lomtalanításra, úgyhogy hajrá :-)
Érdeklődők írjanak nekem e-mailt!
1 db fornettis zacsim van keresi gazdiját.
Tánclépésekkel Európába c. zenés előadásra az angyalföldi József. A. Műv. Központba 02. 28-án, (szombat) 19:00-tól. Cím. XIII., József A. tér 4. Név leadva a bejáratnál, akit érdekel egy színvonalas előadás és szombat este ráér, küldjön egy mailt és megírom a nyertes nevet, ami alapján beengedik. 5-ig nem leszek netközelben.
Mégegyszer jó szórakozást.
Sziasztok
Naggggyon szívesen

elfogadnék két jegyet az Oroszlánkirályra..., ha valakinek van még léccci-lécccci jelezze
Itt is Jó, de a címem fent.
Köszke
2*2 jegy a holnapi Oroszlánkirály 3-ra.( EuroCenter Óbuda de. 10-kor.)Belépő @-cím egyeztetésért keressetek (lmf).
Szintén az Oroszlánkirály 3.-ra ajánlok fel 2 jegyet.
A film az "Oroszlánkirály" film történetét meséli újra, csak most Timon és Pumba szemszögéből. Igazi családi mozi.

levi.
Megkaptam,

válaszoltam, köszönöm. Ez a hét a moziról szól!

Az Oroszlánkirály 3 -ra, 2004. február 29. vasárnap 10 órakor EuroCenter-Óbuda (Budapest, III.kerület, Bécsi út 154)
van két jegyem felesleges. Akit érdekel, emailben jelezze.
Gladiátor!
Emil ment. Írd meg, hogy megérkeztett-e.
Még mindig van két jegy, ha valakit érdekel!!!!
Levi.
Én is este leszek e-mail cím közelben, de két jegyet kérnék ha még aktuális az Oroszlánkirályra.
Felajánlanék 2*2 mozijegyet vasárnap 10 órára Óbudára az EuroCenterbe az Oroszlánkirály 3 filmre. Emilcím szükséges ( ismerősök előnyben)
valószínű csak este folytatom a netezést, akkor küldöm az emileket.
dallas.
Sajnálom, minden nap későn érek haza a héten, munkahelyen nincs internetem.
S e n k i t nem érdekel?

" alt="

"> Én nem tudok elmenni. Utána kellene nézni, hogy milyen zenés-táncos előadás ez és akkor talán lenne érdeklődő.
Tegnap nyertem egy szombati rendezvényre két belépőt. Tánclépésekkel Európába c. előadásra az angyalföldi József. A. Műv. Központba 02. 28-án, (szombat) 19:00-tól. Cím. XIII., József A. tér 4. Név leadva a bejáratnál, akit érdekel egy érdekes előadás és szombat este ráér, e-mailre írjon, nyertes nevét megadom, ismerősök előnyben.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások