FELAJÁNLÁSOK:
Fel szeretném ajánlani ezeket a nyereményeimet,amik a következők:
1-1 db belépő pénteki napra, az Angyalbár és a Club Bohemian-be.
Egy 5000Ft-os CAR-TOUR utazási utalvány,amely beváltható,
minimum 70.000 Ft értékű utazás befizetése esetén.Átvehető bármelyik
Car-Tour International irodában.
1 ingyen belépő a Herendi Porcelánmúzeumba.
És 2 db a Patika Tükör újságból, Flavin 7-es játékszelvény.
(ez utóbbihoz,névre,címre és irányítószámra lenne szükségem,és én
szívesen beküldöm,aki kéri)!
Köszi.
Kriszta
Engem érdekelne, ha még megvan ! Köszi !
Nyertem 2 belépőt Herendre a porcelán múzeumba.
hA VALAKI FELTUDNÁ HASZTÁLNI, SZÍVESEN FELAJÁNLOM CSAK ÚGY

Múltkor nyertem a www.ashole.hu játékán 2 belépőt.
Az egyik az Angyalbárba, a másik pedig a Club Bohemian-be.
Aki,kéri,jelezze!!! Mindkét helyre Pénteki napra szól! Még ebben a hónapban,és a jövő hó első hetében felhasználható.
Azt hiszem benne van a fogyasztás is.
Várom a válaszokat! Jelentkezzetek,csak azért,hogy ne vesszen kárba,köszi! :-)
Sürgős! 01. 16-án, pénteken este 21:00-tól, azaz MA a Bp-i Godot Kávéházba (Bp. VII., Madách u. 8.) nyert 2 belépőt elajándékoznám. Fellépők: Hadházi L.- Litkai G. - Szőke A. - Réz A., stand up comedy előadása lesz. Helyfoglalás 21:00-tól, előadás fél órával később kezdődik. Ismerősök előnyben, jegyeket helyszínen lehet átvenni. Ha valakit érdekel, este 18.30 körül leszek ismét gépközelben és megírom a nevet, kire lehet hivatkozni. E-mailben jelentkezz!
Hubba 3, 5, 6, matricám van jó lenne helyette 1, 2, 3-as matrica. E-mail címemre írjatok: mel6@freemail.hu
valamint van egy csomó piros MOBILTARTÓm is, amiket másra cserélnék.
Magdi én elfogadnám, és majd jövök eggyel.
irsz egy mailt? Én nem látom a tied.
Van felesleges 5-ös, 6-os Hubba Bubbás matricám lappal együtt. Szívesen odaajándékozom.
http://yikes.tolna.net/hoax/
A fiam szerint az ilyen "küldd tovább X példányban leveleket" gondolkodás, sőt elolvasás nélkül törölni kell, mert megírójuknak egyetelen céljuk van: Bedugítani vkinek a postaládáját.
Örülök, hogy nem bántódtál meg, nem szeretek senkit direkt bántani, így is előfordul, hogy valaki félreérti az embert.
Gladiátor
Nem vagyok sértődős fajta, eszembe sem jutott, hogy direkt lenne és nem is kell ezt véresen komolyan venni, csak gondoltam szólok mielőtt más is elkezd kőtárazni és a végén még rámragad

.
kotar.
Bocsánat, tényleg már legalább másodszor írtam el a neved. Igyekszem a jövőben jobban figyelni, hidd el, véletlen volt.
Bár én lennék kőtár!!! Szívesen raktároznék pár karát gyémántot, no jó
smaragd és rubin is elférne nálam .)
BUÉK mindenkinek!
Gladiátor
Olvastam, de megtennéd hogy nem kőtárnak hívsz ?
teri,kőtár
E-mailekre válaszoltam, most értem haza.
Gladiátor,írtam @-t. Megkaptad?
Gladiátor
Engem érdekelne...

.
Nyertünk jövő hét szerdára a D.Plazába a Gyűrűk Ura 3. premier előtti bemutatójára 2 jegyet, akit érdekel, e-mailre írjon, ismerősök előnyben.

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások