Felajánlások
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 740 / 764 oldal |
egy 500ft értékű kupon a Sooters-nél lehet levásárolni 24kockás szinesfilmvásárlása esetén, vár valakire aki tudja hasznáni
Univer fődíj: 1 millió Ft
Szurkolj együtt a Jameson-nal, és nyerhetsz!
Nyerj páros jegyeket a Chivas Regal online játékában!
queene
Írtam mailt jegy ügyben, nézd meg léci !
Írtam mailt jegy ügyben, nézd meg léci !
Nyertünk a Danubius filmklubbal az Apósok akcióban c filmre 2 jegyet, egyéb elfoglaltságok miatt a jegyeket átadnánk, ma estére szólnak, sürgősen jelentkezzen, akit érdekel.
Nyertem a Népszabi Jövő 7 magazin rejtvényével az Ernst Múzeumba dec.17.-re jegyet, 1 rajzfilmsorozatra.
Helyszín: Ernst Múzeum (BP. VI. Nagymező u. 8.) dec. 17. , 18 óra!
2 személy mehet!
Felajánlom annak,aki igénybe tudja venni!
Írj,ha kell!!!
Helyszín: Ernst Múzeum (BP. VI. Nagymező u. 8.) dec. 17. , 18 óra!
2 személy mehet!
Felajánlom annak,aki igénybe tudja venni!
Írj,ha kell!!!
A Hubba Bubba nem kötelező a levlapon beküldeni, elég berakni egy borítékba a matricákat.
Tudtam még szerezni Hubba Bubba szórólapokat, ismerősöknek szívesen küldök jövő héten. Akinek ígértem, jelentkezzen ismét, újratelepítették a gépet, címek eltüntek. E-mailt írjatok, ritkán vagyok neten hétközben.
Éci!
Emil ment, értesíts, ha megkaptad, jó szórakozást.
Emil ment, értesíts, ha megkaptad, jó szórakozást.
Reacska
Ez nem az a vetítés amire én nyertem jegyet hanem egy másik
de kedves Tőled.
Ezek szerint még mindig keresek jegyet a Kémkölykökre a Westendbe
.
Ez nem az a vetítés amire én nyertem jegyet hanem egy másik
de kedves Tőled.
Ezek szerint még mindig keresek jegyet a Kémkölykökre a Westendbe
.Reacska
Nagyon köszönöm, tényleg...
.
Nagyon köszönöm, tényleg...
.kotar, oké, mindjárt küldöm az elérhetőségeket. 

Ha valakinek lenne felesleges nyert jegye a Kémkölykökre akkor nagyon megköszönném ha szólna, mert mi is nyertünk de csak 2 jegyet és 3 gyermekem van, így nem tudjuk felhasználni pedig nagyon szeretnék a filmet látni
.
.levi
Szia, szeretném - ha még aktuális - a jegyeket !
Szia, szeretném - ha még aktuális - a jegyeket !
Ismét rámkacsintott a szerencse, de szerencsétlenségemre melózom, így van 2 jegyem amit felajánlok (lásd alább) ismerősök előnyben, emilcím szükséges.
Kedves nyertesek!
Ti vagytok azok a szerencsések, akik részt vehettek a KÉMKÖLYKÖK 3D - Game over című film premier előtti vetítésén másodmagatokkal. Kérlek dobjatok egy választ holnap 17 óráig, hogy jöttök-e! Amennyiben jöttök, a Westendben délelőtt 10-kor kezdenénk a vetítést, de előtte belépőtöket átvehetitek az uno.hu-s pénztárban.
Ha csak délután van jelentkező, holnap reggel küldök emilt, mert 2-re dolgozóba megyek.
Kedves nyertesek!
Ti vagytok azok a szerencsések, akik részt vehettek a KÉMKÖLYKÖK 3D - Game over című film premier előtti vetítésén másodmagatokkal. Kérlek dobjatok egy választ holnap 17 óráig, hogy jöttök-e! Amennyiben jöttök, a Westendben délelőtt 10-kor kezdenénk a vetítést, de előtte belépőtöket átvehetitek az uno.hu-s pénztárban.
Ha csak délután van jelentkező, holnap reggel küldök emilt, mert 2-re dolgozóba megyek.
A Cerbonával nyert videókazettában van egy 20% kedvezményre jogosító kártya, amit csak Budapesten két Adidas márkaboltban lehet felhasználni december 31-ig. Szívesen felajánlom valakinek.
Aki autót szeretne nyerni, (Daewoo Matiz játéka) részvételi lapot korlátozott számban tudok küldeni (dec. 15. a beérkezési határidő). Nem tudom, mennyire korrekt a játék, de próba-szerencse. E-mailre írjatok, ritkán leszek itt jövő héten. Jó éjt minden fórumosnak.
Anonymousördöngös.
Holnap reggel lesz lehetőségem küldeni neked mikulásos file-okat, számíthatsz rám.
Holnap reggel lesz lehetőségem küldeni neked mikulásos file-okat, számíthatsz rám.
Sziasztok!
Én is szívesen felajánlok Mi világunk Kuponokat. Nem igazán szoktam felhasználni. De van 4 teljes garnitúra! Várom a jelentkezőket.........e-mailben, mert nem biztos, hogy minden nap olvasom ezt a topicot. Címet is írjatok. Ha van Pampers pelenkás zacsitok, annak meg én örülnék!
Üdv, Anita
Én is szívesen felajánlok Mi világunk Kuponokat. Nem igazán szoktam felhasználni. De van 4 teljes garnitúra! Várom a jelentkezőket.........e-mailben, mert nem biztos, hogy minden nap olvasom ezt a topicot. Címet is írjatok. Ha van Pampers pelenkás zacsitok, annak meg én örülnék!
Üdv, Anita
Szívesen elüldöm a Mi világunk kuponjait. Kis részét használtam, de a nagyobb része megmaradt.
Moréno! Kérlek , ha még nem késő,jutass nekem is. köszi.
Gladiátor kérlek küldj részemre is ,ha még nem késő a kérésem.Sajnosk kezdőként én senkihez közvetlenül még fordulni nem tudok.Köszi