Én is hamar feladtam, hogy legyen esélyem a gyorsaságira. Anyuéval együtt postáztam, az övé régen jóvá van írva, az enyém nem. Múlt szerdán emilben visszaigazolták, hogy megkapták a kódokat, és majd a "frissítésnél" fogom látni a profilban is. Én kb. a hét közepéig várok, hogy megjelenjen, aztán újra érdeklődök, nem szeretnék ilyen butaság miatt lemaradni a pendrive-ról

" alt="

">
(Tudom, hogy telhetetlen vagyok, de ilyen egy kütyümániás teches

" alt="

"> )
Kb. mennyi idő alatt szokták jóváírni a vonalkódokért járó pontokat?
Ok, már olvastam, éppen akkor írtam

" alt="

">
Én külön borítékban küldtem.
Susa
Én is egy borítékban küldtem a fiamékét, de külön-külön, minden adatot megadtam. Mégis az egyik névre töltötték fel.
sada
Nem egy borítékban küldtem, mert a férjem és az én nevemben is esélyes akartam lenni a gyorsasági bögrékre. De neki nem írtak jóvá semmit, nekem pedig mindent. Lehet, hogy véletlenül az én @címemet írtam mindegyikre? Már komolyan mondom, hogy nem tudom.

" alt="

">
Jogos, az új játékszabályzat már nem írja.
Farmszabályzat: tedd borítékba neveddel, címeddel, telefonszámoddal, e-mail címeddel, valamint felhasználóneveddel együtt....
Aktuális játékszabályzat 2. pont: ....részvétel tárgyi feltétele.....1 db vonalkódot eljuttassa azt nevének, pontos lakcímének, telefonszámának és - LEHETŐSÉG SZERINT - e-mail címének megadásával.....
Ezek után mindenki döntse el mi alapján azonasítanak

" alt="

">
veta, pmarta
Köszi a válaszokat.
Susa
Egy borítékban küldted mindkettőtökét?

" alt="

">
Susa, sztem dobjál egy mailt, vagy telcsizzél és mond el mi a helyzet. (A farm neve alapján biztos nem azonosítanak, azt nem kell megadni, csak a mailcímet. Szvsz elgépelte az operátor... 6-áig csak sikerül helyrehozni.)
Susa
Szerintem a farm neve alapján azonosítanak, mintha ilyesmit olvastam volna a szabályzatban
Nem KELL. Akinek nem tetszik, ne játsszon, nem kötelező.
Két játék van:
1.
A vk beküldős, ahol 91 sorsolt nyeremény van: Itt 1 havi és 1 fődíjat nyerhetsz.
2.
És van a netes játék, ahol 1000 nyeremény van, nyerhetsz többet is.
Itt attól függ, mit nyerhetsz, hogy hány üveged van.
jogvedo
Sztem egy pályázó nyerhet a vonalkód beküldéssel is, meg nyerhet a netes játékkal is párhuzamosan. A sok kávé azért kell, mert akkor jobb ajándékokra vagy esélyes a neten.
Mondja mar meg valaki miert cel a sok kava elkeszitese?
A jatekszabaly ertelmeben 1 palyazo csak egyszer nyer/het.
+ fodij.
Akkor miert kell/lene a fozes hiszen a nyereshez a pontokat a vonalkod bekuldesevel meg lehet szerezni. Minek kelllene egy rosszul megszerkesztett ,otlettelen "jatekban" orakon/napokon at resztvenni?
A vonalkód után járó pontokat az @ cím alapján töltik fel, vagy a telefonszám alapján azonosítanak? A férjem farmjára nem sikerül tölteni, mindet én kapom, mert az én telefonszámomat adtam meg mindkét helyen, de az @ más. Mit tegyek?
Már én is farmer vagyok.

" alt="

">
Gourdin: nekem van saját gépem,de hidd el,nagyon sok idő akinek már van 5 üveg kávéja is. én ennyit nem ülök itt ezek szerint mégsem

" alt="

">
Hello!Most csomagolom a 2 üveget.Sajnos nekem nincs saját internetem.
Könyvtárban vagy a szomszédnál tudok netezni.
Már kávéfarmer vagyok

" alt="

">
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások