Vége a posta rémálomnak...
Kiderítettem,hogy hova lett bedobva a levél. Felhivtam a céget. Ők igaz nem tudtak semmiről. Felhivtam a Zuglói postát is ahol ez a baki történt. Másnapra visszahivást igértek. igy is lett. És láss csodát vki visszavitte aznap a levelet...igy berakták a megfelelő postafiókba. Igy már a Henkelnél van...Sok lesz a telefonszámlám...de még mindig jobb mint hogy 1 hónapig keresgetné a posta....
Hétfőn feladott levél (Fiskars kötény), kedden megérkezett

" alt="

">
Éljen a posta

" alt="

">
eltaláltam
megyek lottót venni

" alt="

">
Nyergesen a kispostán is nagytakarítás van,volt,mert új bútorokat hoztak ma.
tavaszi nagytakarítás volt a postán

" alt="

">

" alt="

">
2009 január??? hol volt eddig az a levél?
Nekem is!
2009 januári"Uticélozz" levél jött vissza,hogy elköltöztek

" alt="

">
Ewi
ez nem semmi

" alt="

">
Sziasztok!
Most hozta vissza a posta elsőbbséggel elküldött 3 borítékban - "kinder uticélozz " majdnem 40 pont van benne!!
Én meg velük "veszekedtem" :@
megerősítést szeretnék csak.
ugye jól látom,ha németbe küldök simán levelet 250 gr-ig 850 ft.
teszveszen eladtam 1 dörmi macit,és oda kéri a csaj,de simán az ő felelősségére.
szerintetek merjem bevállalni?
vagy ,hogyan igazoljam én feladtam?
kérjek igazolást a postán?barátnőm lehet megtenné.
köszönöm.
Megoldódott az Ügy! Írt a cserepartner, hogy visszaírtak neki a posta ügyfélszolgálatától.
26-a óta átvehető a csomag, csak nem vittek ki neki értesítést. Pedig egész nap otthon volt.
Fölöslegesen rágtuk a kefét napokig. Ezek szerint másnap már ott volt a postán a cserém, csak elfeledkeztek róla.

" alt="

">
Nadina: Érdemes lenne odatelefonálnia a postára, hogy kapott-e valamit, mert előfordulhat, hogy nem értesítették. Én az elmúlt 1 hónap alatt 3-szor jártam úgy, hogy nem értesítették a címzettet, végül bement a postára, hogy neki küldeménye van, csak értesítőt nem kapott, és ott is volt a postán (én meg közben sík ideg voltam, hogy na tuti, ezt is lenyúlták....).
Egyébként nagyon durva, hogy ilyen összegeket elkérnek a feladásért, és a postás még arra is lusta, hogy egy értesítőt bedobjon....
Igen, tudom, hogy így működik papíron. Ezzel nyugtatom magam.
De tapasztalataim szerint sokszor másnap a csomagos postás ki szokta vinni a nagyobb méretű leveleket is. Ekkora dobozt már nem leveles hord, még akkor sem, ha levélként ment.
A hétfő még jó lett volna, de hogy tegnap sem ért oda, így már azért félek, hogy valami történt vele. Persze lehet, hogy ma gond nélkül célba ér.
25-én adtad fel. 5 munkanapra vállalja a posta.
Ha holnap ér oda, szerintük még az is időben van.
Ha nagy a küldemény, talán szerencsésebb a csomag (990 Ft), mert azt autó viszi ki, nem a leveles postás, aki rühell a táskái mellett ilyen nagy cuccokat cipelni és halogatja, amíg lehet, vagy csak értesítőt dob be.
Ajánlottként ment, nem csomagként.
Nadina
Most csomag vagy ajánlott?
Hát ez elég nagy méretű volt. Kb 40 X 30 cm-es. Nem csúszhatott be az asztal alá a postán.

" alt="

">
Bízom benne, hogy kivitték, csak nem volt otthon senki az értesítőt róla meg elkavarták.
Most rágom a kefét már napok óta.
Sajnos én mi mindegyiket elsőbbségivel csak.
Lassan egyáltalán nem éri meg cserélni,mert már az ajánlott se biztos.
Én is kaptam ajánlott levélként hűtőmágneseket,de csak be volt téve az ablakba,holott hiper-szuper postaládát vettem,nehogy elvesszenek a leveleim.
Igen, közel 900 Ft-ot fizettem a küldeményre. Te is ajánlottan küldted? Az teljesen nem szívódhat fel!!!!
Nadina!
Tudom nem vigasztal,de Nekem két levelem veszett el,amit ugyanannak a fórumos társunknak küldtem.Mindegyiket másik postán adtam fel.Egyszerűen meg üt a guta,mert nem egy olcsó csere és már a másodikkal az előzőt pótoltam.......
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások