Telefonos játékok, emelt díjas, rádiós játékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 75 / 93 oldal |
Mano! Végre. Hát persze, hogy hiányoztál. Én ma beszéltem Danubiussal, mert tényleg nyugodtabb lennék ha tudnám, melyik héten kell majd utaznunk, de még mindig szervezés alatt van.

Nyerj 2 millió Ft-ot a Vegeta és az Univer tökéletes kombinációjával!

Van 5 perced? ⏱️ - Töltsd ki kérdőívünket, és értékes Tefal ajándékokat nyerhetsz! 🎁
Sorsolás: 2025. december 8. - 👉 Kattints és töltsd ki most!
Szia Gladi!
Nem hiányoztam? Na jó, nem kell válaszolni. A 21-i ajándékomat nem kaptam be, viszont írtam nekik, hogy mi a helyzet és nem telt bele 2 óra, máris jött a válasz, hogy várjak február 21-ig és ha addig sem jön, akkor írjak megint és utána járnak. Imádom őket tényleg. Hol bánnak így veled a Danubiuson???
Hajrá Bumeráng!
Nem hiányoztam? Na jó, nem kell válaszolni. A 21-i ajándékomat nem kaptam be, viszont írtam nekik, hogy mi a helyzet és nem telt bele 2 óra, máris jött a válasz, hogy várjak február 21-ig és ha addig sem jön, akkor írjak megint és utána járnak. Imádom őket tényleg. Hol bánnak így veled a Danubiuson???
Hajrá Bumeráng!
Nyert valaki mostanában a slágeren? Juventuson elindult az sms játék de nyertest nem hallottam. Reggeli info: Londonról kérdeznek egész héten napi 2x és pénteken lesz sorsolás. Danubiuson pihi van, jövő héten talán már lesz valami.
Hanyatka.
Jó is lenne, ha Páris lenne. Én a héten Velencét hallottam, de ha énekelni kell, csak a bátrak fognak jelentkezni, nem? Viszont az sms is indul lassan náluk, és ott London az uticél, kár hogy csak sms és ráadásul a 28. sms nyer.
Jó is lenne, ha Páris lenne. Én a héten Velencét hallottam, de ha énekelni kell, csak a bátrak fognak jelentkezni, nem? Viszont az sms is indul lassan náluk, és ott London az uticél, kár hogy csak sms és ráadásul a 28. sms nyer.

ha én elénekelnék egy dalt a "paponyának" azonnal betíltanák szegény adót úgy mint a ...... XYadot..tudjátokHolnaptól énekelni kell a kedvesünknek a Juventus rádióban. Valentin nap alkalmából és egy valaki utazik Párizsba ha jól tudom.
Danubiuson Kiből lesz a cserebogár! megy ezen a hétvégén danibiusos aj.csomagért, póló és cd a tartalma. Slágeren megy amit beírtam tegnap.
Juventuson reggel és délután (szerintem csak hétköznap lesz majd) lesz kérdés, 28. sms a nyerő, British Airways aj. csomagot és fődíjként londoni hétvégét lehet majd nyerni. Ezt reklámozták már tegnap is, de a játékot magát még sajnos nem hallottam. Ha tudsz többet erről hanyatka, légyszi írd majd be. Jövő héten lesz még Valentin játék a Juventuson, kedvesednek üzenhetsz, a legjobbak Ázsia C. aj. csomagot kapnak ill. mehetnek Velencébe vonattal, a játék az Ázsia Centerben is lesz este 7-ig, tehát jó sok lesz a nevező. Aki szeretne utazni, sok szerencsét!
Juventuson reggel és délután (szerintem csak hétköznap lesz majd) lesz kérdés, 28. sms a nyerő, British Airways aj. csomagot és fődíjként londoni hétvégét lehet majd nyerni. Ezt reklámozták már tegnap is, de a játékot magát még sajnos nem hallottam. Ha tudsz többet erről hanyatka, légyszi írd majd be. Jövő héten lesz még Valentin játék a Juventuson, kedvesednek üzenhetsz, a legjobbak Ázsia C. aj. csomagot kapnak ill. mehetnek Velencébe vonattal, a játék az Ázsia Centerben is lesz este 7-ig, tehát jó sok lesz a nevező. Aki szeretne utazni, sok szerencsét!

Most a Danubiusban is van játék. Ki kell taláni az infó alapján kiról van szó.
A Juventuson is van, vagy lesz valamilyen játék. Ezt figyeljétek, mert korán reggel nem tudtam odafigyelni.
A Juventuson is van, vagy lesz valamilyen játék. Ezt figyeljétek, mert korán reggel nem tudtam odafigyelni.
Én is így gondoltam, túlságosan szétszabdalják az esélyeinket vele. A Slágeren nem nyertetek? Grammy díjazottak hétvégéje lesz óránként cd nyereményért, hát nem egy nagy szám szerintem.
Hát bizony megfontolandó,hogy belevágjon e az ember ebbe a játékba. 17 hétig tart ami heti öt nappal 85 nap és napi két kérdés az 170 kérdés és ha egy kettöt kihagysz az már valószinüleg behozhatatlan.
Ha érdekel valakit begépelhetem a mai Metro kérdést is mert a melohelyemen kimásoltam egy újságból.
Azt hiszem, én ezt a lexikonos játékot kihagyom. Ma nem találtam a danubius.hu-n semmilyen kérdést 2 és 3 között, a Metro újságot köszi, hogy beírtad tegnap, de már elküldeni nem tudtam, mert csak ma láttam.
Ma véletlenül sikerült Metro újságot szereznem. A mai kérdés:
A Kárpátoktól keletre, elsősorban Székelyföld szomszédságában, de attól különváltan élő magyar népcsoportok összefoglaló nevére lennénk kiváncsiak. Lakhelyük, történelmi múltjuk és tájnyelvi sajátságaik alapján különböző csoportjaik különithetőek el, melyek közül talán gyimesiek, a hétfalusiak illetve a moldvaiak a legismertebbek.
Ezek a népcsoportok kulturájukban máig őrzik őseik hagyományait. Ide tartoznak változatos táncaik, mint például a gyimesiek hegedüvel és ütőgordonnal kisért oláhosa, az ezzel rokon verbunk, illetve a lassu és a sebes magyaros. A moldvaiak tánchagyománya már inkább a moldvai-kárpáti románságával rokon.
Kérdés: Mi ezeknek a népcsoportoknak az összefoglaló neve?
A megfejtéseket a játékos nevének és a verseny alatt használt telefonszámának feltüntetésével a megjelenés napján éjfélig kérjük telefonon bemondani vagy SMS-ben elküldeni. Telefonszám: 06/30/3030160.
A Kárpátoktól keletre, elsősorban Székelyföld szomszédságában, de attól különváltan élő magyar népcsoportok összefoglaló nevére lennénk kiváncsiak. Lakhelyük, történelmi múltjuk és tájnyelvi sajátságaik alapján különböző csoportjaik különithetőek el, melyek közül talán gyimesiek, a hétfalusiak illetve a moldvaiak a legismertebbek.
Ezek a népcsoportok kulturájukban máig őrzik őseik hagyományait. Ide tartoznak változatos táncaik, mint például a gyimesiek hegedüvel és ütőgordonnal kisért oláhosa, az ezzel rokon verbunk, illetve a lassu és a sebes magyaros. A moldvaiak tánchagyománya már inkább a moldvai-kárpáti románságával rokon.
Kérdés: Mi ezeknek a népcsoportoknak az összefoglaló neve?
A megfejtéseket a játékos nevének és a verseny alatt használt telefonszámának feltüntetésével a megjelenés napján éjfélig kérjük telefonon bemondani vagy SMS-ben elküldeni. Telefonszám: 06/30/3030160.
Danubius Játék Májusig.
Megpróbáljuk segíteni egymást ebben?
Ha valakinek van internet, beírhatná a napi kérdést, sokat segíthetne ezzel. A másik: a Metro újságban megjelenő kérdéshez hozzájut valaki? Ha igen, azt is sms-ben kell beküldeni?
Megpróbáljuk segíteni egymást ebben?
Ha valakinek van internet, beírhatná a napi kérdést, sokat segíthetne ezzel. A másik: a Metro újságban megjelenő kérdéshez hozzájut valaki? Ha igen, azt is sms-ben kell beküldeni?
Reácska,
írtam Danubius-ügyben, meg más miatt is.
Még két órát tudok netközelbe lenni, aztán
csak vasárnap vagyok újra.
írtam Danubius-ügyben, meg más miatt is.
Még két órát tudok netközelbe lenni, aztán
csak vasárnap vagyok újra.
Vigyázz ne küld be a csellót, nem az. Írj mailt.
Én annyit hallottam a rádióban erről, hogy mindhárom helyszínen (újság, danubius.hu-n Metro újságban) megjelenő kérdésekre adott válaszokkal lehet játszani, no persze, a rádió ma már foglalt sem volt, úgyhogy maradna a danubius.hu sms lehetősége, és az újság már annak, aki Bp-en van, a kérdések úgy láttam, 14.30-15:00 között lesznek fent és éjfélig lehet a válaszokat elküldeni, a jó válasz 10 pontot ér. Azoké lesz a nagylexikon, akik a legtöbb pontot elérik májusig itt-ott és amott, tehát szerintem össze is lehet majd vonni. Sajnos én a danubius.hu-s kérdést csak ma láttam, állítólag cselló volt a helyes megfejtés de az sms számra már nem emlékszem, a m.helyemen van felírva. Akkor tudnánk ebben egymást segíteni, ha valaki beírná az aznapi kérdést és sms-számot, sajnos nekem a m.helyen nincs internetem csak itthon. Vállalkozó?
Csak az a baj ezzel a játékkal,hogy sehol egy részletes játékszabály.Sem a Metro újságban sem a danubius.hu-n.Nem lehet tudni,hogy két különbözö verseny vagy összevonják a két játékot
Köszi Gladiátor
Dit.
Gratulálok hozzá, ez tényleg komolynak tűnik!
Danubiuson elindult 1-2 napja a Ki a leggazdagabb játék, Metro újságban,+on-line-on is vannak napi kérdések, pontokat lehet gyűjteni és a végén a fődíj az új Magyar Nagylexikon lesz májusban. Jó hosszú játék lesz, az biztos.
Gratulálok hozzá, ez tényleg komolynak tűnik!
Danubiuson elindult 1-2 napja a Ki a leggazdagabb játék, Metro újságban,+on-line-on is vannak napi kérdések, pontokat lehet gyűjteni és a végén a fődíj az új Magyar Nagylexikon lesz májusban. Jó hosszú játék lesz, az biztos.