Telefonos játékok, emelt díjas, rádiós játékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 75 / 93 oldal |
Mano! Végre. Hát persze, hogy hiányoztál. Én ma beszéltem Danubiussal, mert tényleg nyugodtabb lennék ha tudnám, melyik héten kell majd utaznunk, de még mindig szervezés alatt van.
Szia Gladi!
Nem hiányoztam? Na jó, nem kell válaszolni. A 21-i ajándékomat nem kaptam be, viszont írtam nekik, hogy mi a helyzet és nem telt bele 2 óra, máris jött a válasz, hogy várjak február 21-ig és ha addig sem jön, akkor írjak megint és utána járnak. Imádom őket tényleg. Hol bánnak így veled a Danubiuson???
Hajrá Bumeráng!
Nem hiányoztam? Na jó, nem kell válaszolni. A 21-i ajándékomat nem kaptam be, viszont írtam nekik, hogy mi a helyzet és nem telt bele 2 óra, máris jött a válasz, hogy várjak február 21-ig és ha addig sem jön, akkor írjak megint és utána járnak. Imádom őket tényleg. Hol bánnak így veled a Danubiuson???
Hajrá Bumeráng!
Nyert valaki mostanában a slágeren? Juventuson elindult az sms játék de nyertest nem hallottam. Reggeli info: Londonról kérdeznek egész héten napi 2x és pénteken lesz sorsolás. Danubiuson pihi van, jövő héten talán már lesz valami.
Hanyatka.
Jó is lenne, ha Páris lenne. Én a héten Velencét hallottam, de ha énekelni kell, csak a bátrak fognak jelentkezni, nem? Viszont az sms is indul lassan náluk, és ott London az uticél, kár hogy csak sms és ráadásul a 28. sms nyer.
Jó is lenne, ha Páris lenne. Én a héten Velencét hallottam, de ha énekelni kell, csak a bátrak fognak jelentkezni, nem? Viszont az sms is indul lassan náluk, és ott London az uticél, kár hogy csak sms és ráadásul a 28. sms nyer.

ha én elénekelnék egy dalt a "paponyának" azonnal betíltanák szegény adót úgy mint a ...... XYadot..tudjátokHolnaptól énekelni kell a kedvesünknek a Juventus rádióban. Valentin nap alkalmából és egy valaki utazik Párizsba ha jól tudom.
Danubiuson Kiből lesz a cserebogár! megy ezen a hétvégén danibiusos aj.csomagért, póló és cd a tartalma. Slágeren megy amit beírtam tegnap.
Juventuson reggel és délután (szerintem csak hétköznap lesz majd) lesz kérdés, 28. sms a nyerő, British Airways aj. csomagot és fődíjként londoni hétvégét lehet majd nyerni. Ezt reklámozták már tegnap is, de a játékot magát még sajnos nem hallottam. Ha tudsz többet erről hanyatka, légyszi írd majd be. Jövő héten lesz még Valentin játék a Juventuson, kedvesednek üzenhetsz, a legjobbak Ázsia C. aj. csomagot kapnak ill. mehetnek Velencébe vonattal, a játék az Ázsia Centerben is lesz este 7-ig, tehát jó sok lesz a nevező. Aki szeretne utazni, sok szerencsét!
Juventuson reggel és délután (szerintem csak hétköznap lesz majd) lesz kérdés, 28. sms a nyerő, British Airways aj. csomagot és fődíjként londoni hétvégét lehet majd nyerni. Ezt reklámozták már tegnap is, de a játékot magát még sajnos nem hallottam. Ha tudsz többet erről hanyatka, légyszi írd majd be. Jövő héten lesz még Valentin játék a Juventuson, kedvesednek üzenhetsz, a legjobbak Ázsia C. aj. csomagot kapnak ill. mehetnek Velencébe vonattal, a játék az Ázsia Centerben is lesz este 7-ig, tehát jó sok lesz a nevező. Aki szeretne utazni, sok szerencsét!

Most a Danubiusban is van játék. Ki kell taláni az infó alapján kiról van szó.
A Juventuson is van, vagy lesz valamilyen játék. Ezt figyeljétek, mert korán reggel nem tudtam odafigyelni.
A Juventuson is van, vagy lesz valamilyen játék. Ezt figyeljétek, mert korán reggel nem tudtam odafigyelni.
Én is így gondoltam, túlságosan szétszabdalják az esélyeinket vele. A Slágeren nem nyertetek? Grammy díjazottak hétvégéje lesz óránként cd nyereményért, hát nem egy nagy szám szerintem.
Hát bizony megfontolandó,hogy belevágjon e az ember ebbe a játékba. 17 hétig tart ami heti öt nappal 85 nap és napi két kérdés az 170 kérdés és ha egy kettöt kihagysz az már valószinüleg behozhatatlan.
Ha érdekel valakit begépelhetem a mai Metro kérdést is mert a melohelyemen kimásoltam egy újságból.
Azt hiszem, én ezt a lexikonos játékot kihagyom. Ma nem találtam a danubius.hu-n semmilyen kérdést 2 és 3 között, a Metro újságot köszi, hogy beírtad tegnap, de már elküldeni nem tudtam, mert csak ma láttam.
Ma véletlenül sikerült Metro újságot szereznem. A mai kérdés:
A Kárpátoktól keletre, elsősorban Székelyföld szomszédságában, de attól különváltan élő magyar népcsoportok összefoglaló nevére lennénk kiváncsiak. Lakhelyük, történelmi múltjuk és tájnyelvi sajátságaik alapján különböző csoportjaik különithetőek el, melyek közül talán gyimesiek, a hétfalusiak illetve a moldvaiak a legismertebbek.
Ezek a népcsoportok kulturájukban máig őrzik őseik hagyományait. Ide tartoznak változatos táncaik, mint például a gyimesiek hegedüvel és ütőgordonnal kisért oláhosa, az ezzel rokon verbunk, illetve a lassu és a sebes magyaros. A moldvaiak tánchagyománya már inkább a moldvai-kárpáti románságával rokon.
Kérdés: Mi ezeknek a népcsoportoknak az összefoglaló neve?
A megfejtéseket a játékos nevének és a verseny alatt használt telefonszámának feltüntetésével a megjelenés napján éjfélig kérjük telefonon bemondani vagy SMS-ben elküldeni. Telefonszám: 06/30/3030160.
A Kárpátoktól keletre, elsősorban Székelyföld szomszédságában, de attól különváltan élő magyar népcsoportok összefoglaló nevére lennénk kiváncsiak. Lakhelyük, történelmi múltjuk és tájnyelvi sajátságaik alapján különböző csoportjaik különithetőek el, melyek közül talán gyimesiek, a hétfalusiak illetve a moldvaiak a legismertebbek.
Ezek a népcsoportok kulturájukban máig őrzik őseik hagyományait. Ide tartoznak változatos táncaik, mint például a gyimesiek hegedüvel és ütőgordonnal kisért oláhosa, az ezzel rokon verbunk, illetve a lassu és a sebes magyaros. A moldvaiak tánchagyománya már inkább a moldvai-kárpáti románságával rokon.
Kérdés: Mi ezeknek a népcsoportoknak az összefoglaló neve?
A megfejtéseket a játékos nevének és a verseny alatt használt telefonszámának feltüntetésével a megjelenés napján éjfélig kérjük telefonon bemondani vagy SMS-ben elküldeni. Telefonszám: 06/30/3030160.
Danubius Játék Májusig.
Megpróbáljuk segíteni egymást ebben?
Ha valakinek van internet, beírhatná a napi kérdést, sokat segíthetne ezzel. A másik: a Metro újságban megjelenő kérdéshez hozzájut valaki? Ha igen, azt is sms-ben kell beküldeni?
Megpróbáljuk segíteni egymást ebben?
Ha valakinek van internet, beírhatná a napi kérdést, sokat segíthetne ezzel. A másik: a Metro újságban megjelenő kérdéshez hozzájut valaki? Ha igen, azt is sms-ben kell beküldeni?
Reácska,
írtam Danubius-ügyben, meg más miatt is.
Még két órát tudok netközelbe lenni, aztán
csak vasárnap vagyok újra.
írtam Danubius-ügyben, meg más miatt is.
Még két órát tudok netközelbe lenni, aztán
csak vasárnap vagyok újra.
Vigyázz ne küld be a csellót, nem az. Írj mailt.
Én annyit hallottam a rádióban erről, hogy mindhárom helyszínen (újság, danubius.hu-n Metro újságban) megjelenő kérdésekre adott válaszokkal lehet játszani, no persze, a rádió ma már foglalt sem volt, úgyhogy maradna a danubius.hu sms lehetősége, és az újság már annak, aki Bp-en van, a kérdések úgy láttam, 14.30-15:00 között lesznek fent és éjfélig lehet a válaszokat elküldeni, a jó válasz 10 pontot ér. Azoké lesz a nagylexikon, akik a legtöbb pontot elérik májusig itt-ott és amott, tehát szerintem össze is lehet majd vonni. Sajnos én a danubius.hu-s kérdést csak ma láttam, állítólag cselló volt a helyes megfejtés de az sms számra már nem emlékszem, a m.helyemen van felírva. Akkor tudnánk ebben egymást segíteni, ha valaki beírná az aznapi kérdést és sms-számot, sajnos nekem a m.helyen nincs internetem csak itthon. Vállalkozó?
Csak az a baj ezzel a játékkal,hogy sehol egy részletes játékszabály.Sem a Metro újságban sem a danubius.hu-n.Nem lehet tudni,hogy két különbözö verseny vagy összevonják a két játékot
Köszi Gladiátor
Dit.
Gratulálok hozzá, ez tényleg komolynak tűnik!
Danubiuson elindult 1-2 napja a Ki a leggazdagabb játék, Metro újságban,+on-line-on is vannak napi kérdések, pontokat lehet gyűjteni és a végén a fődíj az új Magyar Nagylexikon lesz májusban. Jó hosszú játék lesz, az biztos.
Gratulálok hozzá, ez tényleg komolynak tűnik!
Danubiuson elindult 1-2 napja a Ki a leggazdagabb játék, Metro újságban,+on-line-on is vannak napi kérdések, pontokat lehet gyűjteni és a végén a fődíj az új Magyar Nagylexikon lesz májusban. Jó hosszú játék lesz, az biztos.