Mango! Nekem is van, 29-ért esetleg?

" alt="

">
Ez vicc volt, kicsit durva 30 pont érte, bár bocs, hogy belelocsogok.
Köszönöm a milupa mágnest továbbadhatod a következő jelentkezőnek én nem tudok 30 MOL pontot adni érte.
mert 100 helyen be kell állnod. egyik helyen reklamálni,mert 4*2 liter kólára 1322ft-ot számláztak,persze rajta: szenzációs ár!
beálltunk a bizalomkártyás helyre,erre utiköltséges utalványt máshol adják és sorolhatnám. a nő meg meg akart győzni,hogy a kóla így jó. mondtam persze 2*2 liter:599 akkor 4*2 liter minimum olcsóbb kell,hogy legyen,arról nem beszélve,hogy szenzációs ár van rajta és mindenhol ugyanez 1100 ft alatt van
törpi: miért?

" alt="

"> Nekünk meg a Tescos baromfis volt idegbeteg. Azt mondta nekünk miért pénteken tobzódik mindenki miért nem hét elején mentünk és neki már elege van az egész ünnepekből. Ja, hét elején is voltunk de akkor nem kaptunk amit akartunk. Na ezért.
úgy felbosszantottak a Coraban,hogy nem volt kedvem hozzá,pedig ott unatkozott
Pedig oda kellett volna menned.

" alt="

">
ma Törökbálinton a Coraban voltak hoszteszek,de nem mentem oda
Én is ezt akartam kérdezni illetve mondani. Nem találkoztam ma velük és még nincs egy dzsámis mágnesem sem.

" alt="

">
Sziasztok!
Budapesten találkozott ma valaki pécs2010-es hostessekkel? Még nincsen egyik dzsámis mágnesből sem nekem:-(.
15*10 cm-es üdülési csekkes hűtőmágnest elcserélnék. Mit ajánlasz érte?
Lenne egy Milupa hűtőmágnesem, de én nem gyűjtöm és nincs is hova felrakni.
Érdekel valakit?
és a cella s.-s is a pécs2010 feliratos?
Pécsről több hűtőmágnes van forgalomban, A Székesegyház és a Cella Septichora is, 3 v. 4 féle.
Ez a háromféle pécs2010-es hűtőmágnes, amit említettetek, magyar feliratos? Nekem van egy angol szövegesem, már régebben kaptam valakitől.
Annipanni! Elküldenéd nekem is a fotót? Köszi:-)!

" alt="

">
Europarkban is voltak hostesek de nem mondták h. mágnes is van...
3 minimum
-nappali dóm
-nappali dzsámi
-éjszakai dzsámi ( ez tetszik a legjobban)
az oké, csak kíváncsi vagyok, hogy hány féle van, csak hogy mennyit kell még begyűjteni

" alt="

">
Debrecenben is 2 féle volt . Lesznek még egész Decemberben ország szerte.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások