mikor láttam hogy nem nyertem a második blokkot már be sem küldtem, a harmadik adag Rafinériát meg meg sem vettem mérgemben

jó lesz két hét múlva is az a blokk

Most értünk haza, és nem látok a pipától!

Itthon hagytam csapot, papot, öt gyereket a semmiért! Ráadásul a barátnőm emiatt nem ment éjszakára dolgozni!
A gödöllői Tescóban csak mi ketten voltunk. Pénztárnyitás 00:17-kor!

0 óra 18-kor már nem jutott, pedig egyedül voltam a Soroksári úti Tescóban

Látom senkinek sem jutott még korábban sem, remélem azért a tartaléknyertesek a fórumról kerülnek ki

ne adjátok fel, 2 hét múlva újra játszat. És ha most nem nyert a blokk akkor talán jó lesz akkor
Tudom, sovány vigasz...
:-( itt sincs tál sajnos, a szomorú az, hogy másnak sem sikerült a fórumról
Ditke62!
Ne adj tippeket!

Ha volt valaki olyan sötét, hogy nem mai blokkal játszott, talán ehhez is az...

Én azt a tálat nagyon akartam....

Viki,
a pótnyertesség miatt csak felhívnak azért...

Engem ez most csak azért nem tör le igazából, mert tényleg bízom a pótnyertességben, másrészt az idegesít piszkosul, hogy az egy szem Naomim miatt is telefonálnom kell holnap. Vagy ma.

Menjünk, verjük szét mind a 100 tálat

Sajnálom, hogy nem nyertetek, egyben örülök, hogy nem mentem.
Az eredeti blokk kell vagy csak a másolat? Én úgy emlékszem, hogy elég a másolt is, nem? Azt meg lehet buherálni, csak 1-ről másodikára kell átírni. Már ha volt annyi esze az illetőnek, hogy az sms-ben is úgy küldte...
Basszus gondolni se merek azokra akik busszal kimászkáltak valamelyik Tescoba.

Hugi: ki kell verni a dilit a knorrnál.

A Mazsolát azt tudom, hogy Mazsi, de fiúnévként még nem hallottam. Amúgy aranyos.

Nyilván sokan megvették nap közben, és beküldték éjféltől. Ez a vásárlók hibája. A Knorr és a Tesco hibája pedig az, hogy nem számolnak azzal a tényezővel, hogy az sms küldése az adott Tesco gyorsaságán múlik. Mi is a pénztárhoz kerülhettünk volna 11.57-kor, szólt is a pénztáros, hogy siessünk - de ugye csak az éjfél utáni időpont a szabályos. Egyébként maga a pénztáros mondta, hogy van, amikor csak öt percet vannak zárva, van, amikor 20-at. Ez az egész nem fair play így.
Reacska: Mazsola, mert pici (amúgy Máté)

Kérdés, hogy ősz mennyire régi

Hugi: az régen volt.

Most már mindig kérik.
Szancus: bocs.

Minek a becézése a Mazsi?
Sajnos volt már rá példa, hogy nem is kérték a blokkot

Remélem most nem ez lesz.