Sziasztok!
Vettünk egy dagasztógépet, három keverőszár van hozzá. A habverő és a hajlított erős tésztadagasztókar ok de mire kell használni a V alakú teflon lapátot?
Szükségem volt némi "apróra", ezért vettem egy új ezer forintos sorsjegyet a tízezresemmel.
Nyertem 2ezer Ft-ot.

" alt="

">
Így váltottam fel a 10ezret 11-re.
Jó sztori, de nagyon kamu szagú.
Megjárta a szemetest, a kukát, a kukásautót, a szeméttelepet, s mégis találtak rajta olyan DNS-t, ami nem szennyeződött.
A szeméttelep tele van olyan dolgokkal, aminek akár meg is kereshetnék a gazdáját, de miért tennék? Miért akarnák a szemetet visszajuttatni a gazdájához?

" alt="

">
Ráadásul ez nem egy olcsó eljárás.
Hacsak nem egy hulla szájában találták meg a fogsort.

" alt="

">
Egy brit turista postán visszakapta a műfogsorát, tizenegy évvel azután, hogy elvesztette azt, amikor egy átmulatott éjszaka után a spanyolországi Benidorm városában belehányt egy szemetesbe – írta meg a BBC.
A 63 éves Paul Bishop elmondása szerint „rosszul lett”, miután túl sok cidert ivott egy spanyol üdülőhelyen 2011-ben. A műfogsort egy szemétlerakóban találták meg, majd a hatóságok egy DNS-adatbázis alapján beazonosították a tulajdonost, és elküldték neki azt stalybridge-i otthonába.
Amikor kinyitottam a csomagot, azt hittem, valaki szórakozik velem. Ez az egész teljesen hihetetlen. Most már mindenki tud a híres fogsoromról. Meg is fogom nyitni a Stalybridge-i Fogsormúzeumot
– mondta el a lapnak Paul Bishop.
A fel nem vett nyereményeket egyéb játékokon
- nyeretlen sorsjegyes
- szerencsenapos
- stb.
sorsolják ki.
A belinkelt cikkben van egy táblázat, mikor mekkora összegekért nem jelentkeztek.
Szerintem a szerencsenapokon kisorsolt több tízmilliós nyeremények érnek annyit, mint az autók.
Talán 2 éve volt , hogy audikat, vwket sorosolt ki az SZRT, még A8 is volt közte , azt nyilatkozták , hogy elég sűrűn csinálnak majd ilyet.... nem úgy vettem észre.
sada
A is lehet külföldi volt...
Olvastam sokan átjönnek játszani, ha ilyen magas a Jackpot összege.
Ilyenkor vajon új akciókra fordítják ezt a szép summát? Inkább emelnék meg az alacsonyabb nyerőosztályok nyereményét?!
Erre írtam
LOTTÓ, KENO, LUXOR JÁTÉK AKCIÓK
sada
Hozzászólás:
2022. február 12. :: 17:35
Jó reggelt mindenkinek!
Nem szóltam volna hozzá a témához, hogy időnként milyen túlárazott dolgokat nyerünk, mert tulajdonképpen mindegy is. De tegnap megjött a Ferrero rózsacsokorja, hát mit mondjak?! Mégis csak egy öklömnyi rózsa, kis fehér dobozban 30ezerért. Szép, szép, de abban igaza van sadanak, hogy olyanokat /is/ nyerünk, amiket ennyiért az életben nem vennénk meg.
És mi fér bele pl. 1.500.000 forintba? Több példát írhatnék, de a két évvel ezelőttit írom, ami most árban kb. az Orbit 1.825.000 Ft-jával egyenértékű.
Tehát 8 napos luxus hajóút /ami azért nem mondható gagyinak/, 4 országon át, 6 kikötői városnézéssel. Erkélyes kabinban, all inclusive ellátással, a legjobb italkártyákkal és a legdrágább buszos parti kirándulásokkal. Milánó oda-vissza repülővel, onnan a kikötőhöz a hajótársaság kisbuszával. Belefértek még a járulékos költségek, mint illetékek, biztosítások is. Lásd: Nyereményút-élmények, 2020. május 30-31.
Ezek után a régi kabarétréfa jut eszembe: mi kerül ebben a fotelban...?
Minden lehetségesre gondolva is jól össze kell szednie magát annak, aki egy hétvégés útra majd két millát akar eltapsolni. Hacsak nem adnak mellé egy aranyórát...
Remélem, megnyerem és megtudom!!!
Letiltott téged?

" alt="

">
De nem tudom...
Sziasztok Nem működik a FC -on a megosztás funkcióm mi állít hatódott el és mit kellene vissza állítanom ? Eddig ha bármit megosztottam letudtam ellenőrizni a feleségem oldalán mert ott azonnal megjelent most viszont nem.
Én csak kenyeret akartam venni.

" alt="

">
Az a kenyér, ami tegnap még 489 Ft volt, ma már 589 Ft-ba került.

" alt="

">

" alt="

">
Még ha csak a nyugdíjat utalták volna, de a családok is most kapják az adóvisszatérítést, errefelé őrület van a boltokban, az ATM-eknél, a bankoknál. A mellettünk lévő takaréknál annyi ember áll, amennyit 1 hét alatt se szoktam látni.
Hát igen! Éppen ezért mentem tegnap bevásárolni, de jól tettem, alig voltak. (Pedig általában én is pénteken szoktam).
Ma utalták a dupla nyugdíjat, no meg péntek is van.
Lépni sem lehet a boltokban.
(Meg gondolom, a patikákban. Odáig már el sem mentem.)
Ott van egy hosszú blokk tele Tibivel és pont most nem van semmi játék. Szomolyú!
Friderikusz legújabbja

" alt="

"> Szuper ez is

" alt="

">
50 EZER DIÁK KÖZÜL FELVETTÉK A YALE-RE: Dörnyei Bendegúz / a Friderikusz Podcast 39. adása
https://www.youtube.com/watch?v=k_VF3t_mQ9Q
Újabb ajánlat Kadarkai kedvelőknek

" alt="

">
https://www.youtube.com/watch?v=4koK3HEHhOk&featu
re=youtu.be
https://www.pottyos.hu/promociok.php
Ma van a Nutella világnapja 😊
Tudtátok? Palacsintázásra fel! 🙃
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások