Felajánlások
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 75 / 761 oldal |
Ha még van lehetősége valakinek, hogy Spar pontokat váltson be, mert maradt az üzletben termék, küldjön válaszborítékot, mert van 3 db teli füzetem!!!!
Budapest Borfesztiválra 2 db 50%-os kedvezményre jogosító kupon.
Tudok küldeni McDonald's-os kódokat ha valaki kér (1000Ft vásárlás felett kapsz egy almáspitét vagy egy csokishake-t).
Cinema city 1 normál 2D mozijegy vásárlása után, a második mozijegy vásárlásból 25% kedvezmény.Augusztus 31-ig használható fel.
Sziasztok! Tchibo kedvezményes kódot szeretnék. Előre is köszönöm.
Coca kód
L3LLT KNCRL
L3LLT KNCRL
Budapest Borfesztiválra 50%-os Spar-kupon
Mozijegyet nem tudok felajánlani, a beváltáshoz szükséges az általam adott jegy.
Coca Cola nyitófül a netért
O3krkilrht
7bbnrtinrh
Bczllrphz3
O3krkilrht
7bbnrtinrh
Bczllrphz3
Cinema City büfében beváltható kupon:
1+1 közepes popcorn
A mozijegyet is küldöm hozzá, azt nyomtatni kell.
Van még 2 db 1+1 közepes popcornos kuponom, is de ahhoz a jegyek papír alapon vannak, így azokat csak postázni tudnám postaköltségért.
1+1 közepes popcorn
A mozijegyet is küldöm hozzá, azt nyomtatni kell.
Van még 2 db 1+1 közepes popcornos kuponom, is de ahhoz a jegyek papír alapon vannak, így azokat csak postázni tudnám postaköltségért.
Köszönöm!!!
A jegyek gazdára találtak
Bocs,hogy rossz helyre írtam. Szóval 4 db jegyet felajánlok a Vásárosnaményi Vízividámparkba. Ha valakit érdekel írjon az ided53@freemail.hu,ra, elküldöm.
Van Coca colas kódom. Írj, és küldöm.
Aki biztosan ráér MA, és szívesen elmenne a Telivérek (francia romantikus vígjáték , 107 perc, 2018 (12)) című film vetítésére jelezze részemre.
https://port.hu/cikk/mozi/de-helyesek-ezek-a-pszi
chopata-lanyok/article-49353
A filmvetítés helye és ideje:
Helyszín: Lurdy mozi
Időpont: 2018. augusztus 15., szerda 19:00
https://port.hu/cikk/mozi/de-helyesek-ezek-a-pszi
chopata-lanyok/article-49353
A filmvetítés helye és ideje:
Helyszín: Lurdy mozi
Időpont: 2018. augusztus 15., szerda 19:00
Köszi Mézi!
Coca kód
NN9ZGHBGFL
NN9ZGHBGFL
Van, spar tele pontok, ellehammer.
Alexaszabo1 én szeretném az 5db törölköző kupont. Írj rám.
Cola
KNRAT
HSAJL
KNRAT
HSAJL