Felajánlások
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 75 / 758 oldal |
A jegyek gazdára találtak.
1.Magdi írtam mailt
Nyereményed KÉT személy belépésére jogosít fel a SODRÓDÁS (12) című film premier előtti vetítésére, melyre 2018. JÚLIUS 04-én, SZERDÁN 19:00 órakor kerül sor a Mi Mozink Óbuda mozijának 3-as mozitermében. Érdekel valakit?
A jegyek még megvannak!
Páros jegy a Pesti Estek: Jam Experiment (UK) koncertjére.
Helyszín: A38 Hajó
Időpont: 2018. június 23., szombat 20h
Helyszín: A38 Hajó
Időpont: 2018. június 23., szombat 20h
1 db Dörmi kódot az első jelentkezőnek (e-mail-t írónak) felajánlok!
Van 2 jegyem Jún. 17. 19:30 óra (Vasárnapra), a Visegrádi Tánckarneválra.
A héten még át kéne venni Budapesten,részletek e-mailben!
Lehetőleg ismerős fórumosok írjanak!
A héten még át kéne venni Budapesten,részletek e-mailben!
Lehetőleg ismerős fórumosok írjanak!
Két jegy a jövő héten megrendezésre kerülő győri táncjáték valamelyik előadására, ha valaki szeretne elmenni írjon!
Van, vegeta blokkok.
2 db Vegeta blokkom van
14 db Nescafé Dolce Gusto Preludio kapszula (doboz nélkül) - nekem túl erős a kávé (csak postaköltséget kérnék érte, Baján lakok)
Vasárnap esti Ákos 50 koncertre van egy feleslegessé vált, eredetileg ajándékba kapott jegyem. Szívesen átadnám - ingyen - egy régi fórumosnak, lehetőleg olyannak, akit ismerek, akivel már korábban cseréltem.Ha többen jelentkeznek, akkor sorsolok. Nem árulom a jegyet, csak azt szeretném, hogy ne vesszen kárba. Helyszín. Erkel Színház 20:00. Privátban írjatok.
Van, vegeta blokkok.
3 Vegeta blokk
2 Vegeta blokk
Vegeta blokkok, .
elkelt
" alt="
">
" alt="
">május 18-20 között megrendezésre kerülő FINA Műúszó Világkupa – Budapest Open érdekel valakit?
VAn rá két jegy
VAn rá két jegy
Vegeta blokk ( 05.11.)
ecoled.hu -tol történő vásárláshoz van 5 százalék árengedményt nyujto kuponkodom (május végéig érvényes). Kérésre emailben megkuldom, annak, aki kéri.