Adventi játék, karácsonyi nyereményjáték 2026
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 75 / 182 oldal |
Szerintem a sorsoláskor van a "napforduló " is. Talán. Akkor az éjfél utáni az még tegnapinak számít.
ja, amúgy Anaksunamun vok. megváltoztattam vmit a beállításoknál. azóta nem enged be azon a néven, na, nem baj
" alt="
">
" alt="
">akkor a mai, elvileg.
Anaksunamun
De én éjfél után kerestem meg a mait, a sorsolás meg ma volt 10 órakor, akkor most az igaziból a mai házikó, vagy nemtom.
De én éjfél után kerestem meg a mait, a sorsolás meg ma volt 10 órakor, akkor most az igaziból a mai házikó, vagy nemtom.
cap:
kövi sorsoláson a tegnapi nem vesz részt.
kövi sorsoláson a tegnapi nem vesz részt.
4-nél többet nem találok meg soha
" alt="
">
" alt="
">Na én most adtam fel, már unom, és meddig tart ez a játék, mert ha naponta ez lesz, akkor beleörülök. Ma is csak 2 sorsjegyem lesz, vagyis lehet hogy egy sem. Mert ez már meg volt a sorsolás előtt is, tehát akkor a köv.sorsolásba már nem vesz részt, ugye???
A 25 legszebb karácsonyi idézet képeslapra
Már nekünk is kettővel több van a 2 regin mint 9 házikó, de a többit sehol sem találjuk.
" alt="
">
" alt="
">pipe!
Én 4 néven játszok, tegnap saját névre 3 tombolám lett, a többiekére 2-2 szedtem csak össze. Úgyhogy lehet több névről játszani (nekem engedte)
Én 4 néven játszok, tegnap saját névre 3 tombolám lett, a többiekére 2-2 szedtem csak össze. Úgyhogy lehet több névről játszani (nekem engedte)
editesztan
nemkéső,naponta sorsolnak
nemkéső,naponta sorsolnak
editesztan
nem késő, csak legyen veled hidegélelem és egy marék nyugtató
" alt="
"> Legalábbis én már kiakadtam tőle
" alt="
">
nem késő, csak legyen veled hidegélelem és egy marék nyugtató
" alt="
"> Legalábbis én már kiakadtam tőle
" alt="
">pipe: köszönöm. Megtaláltam ugyan őket, de már kb 5X néztem és még mindig nincsen ott. Nagyon rossz ez így, hogy váltakoznak.
" alt="
">
" alt="
">Ha én most szeretnék bekapcsolódni ebbe a házikós játékba az még nem késő?
picurka13
a sthal-on belül , ahogy cappucci írta, én sem találtam meg elsőre. meg másodikra se...
Sthal cikkére kattintasz, jobb szélen pirossal vannak a receptek. De lehet, hogy rögtön nincs kiírva az összes recept, lehet, hogy ad még, ha a pirossal írt receptekre is rákattintasz... Hát nem biztos, hogy érthető voltam...
" alt="
">
a sthal-on belül , ahogy cappucci írta, én sem találtam meg elsőre. meg másodikra se...
Sthal cikkére kattintasz, jobb szélen pirossal vannak a receptek. De lehet, hogy rögtön nincs kiírva az összes recept, lehet, hogy ad még, ha a pirossal írt receptekre is rákattintasz... Hát nem biztos, hogy érthető voltam...
" alt="
">
Megtaláltam, de nekem ott sajnos nincsen.
" alt="
"> Nagyon eltüntek.
" alt="
"> Nagyon eltüntek.Az aszalt szilvás húsgombócot merre találom? Nem találom semerre.
hát ez az, már minden cikket 2-3-szor megnéztem és sehol nem találom. Kezdek kételkedni abban, hogy egyáltalán fent van.
kösz cappucci, találtam köztük egyet. Ez azt bizonyította, hogy nem számítógépenként van 9 házikó, hanem regisztrációnként. De akkor hol a csudában vannak a hiányzók????
" alt="
">, egész megfiatalodtam...