Szerintem v. normális elmondja az ember amit elakar, vagy ne mondja. Én nem akartam senkit se megbántani, de ez épp olyan h. ja láttam egy jó hűtőmágnest, itt v. ott, és nem mondom meg hogy juthatsz hozzá. Meg láttam egy jó játékot az xy levesporral, de nem mondom meg hogy lehet nyerni vele...
Meg tök jó, nyertem egy telefont, de nem mondom meg hogy....
Mit nyernék? / Ideális nyereményjáték
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 75 / 320 oldal |
Hogy gizinek hívod, az biztosan jól eshet neki... így biztos visszajön...
nekem is
" alt="
">gizi ne hagy itt minket!!!:
" alt="
">gizi ne hagy itt minket!!!:Nekem jó lenne nyereménynek az a havi 50 ezer is, amit postára költ!!!
ja,szerintem sem a főoldalt kellene néznünk
" alt="
">
repülős gizi meg már nem fog segíteni,elüldöztétek
" alt="
">
" alt="
">
repülős gizi meg már nem fog segíteni,elüldöztétek
" alt="
">moravia
Kérlek ne köszönj el, én a poreci út után hallottam egy fórumostól Rólad, tulajdonképpen azóta vagyok ismeretlenül is tisztelőd. Én csak azért nem vettem a poreci úton részt, mert akkor a Nestlével nyert törökországi úton voltam, egy időben volt mind a kettő és egyszerre csak egy helyen lehettem. Viszont hiszem azt hogy az ilyen játékosoknak köztünk a helye és az előbb-utóbb mindenki hasznára válik. Túl rövid volt az idő amit velünk töltöttél, kérlek maradj.
" alt="
">
Kérlek ne köszönj el, én a poreci út után hallottam egy fórumostól Rólad, tulajdonképpen azóta vagyok ismeretlenül is tisztelőd. Én csak azért nem vettem a poreci úton részt, mert akkor a Nestlével nyert törökországi úton voltam, egy időben volt mind a kettő és egyszerre csak egy helyen lehettem. Viszont hiszem azt hogy az ilyen játékosoknak köztünk a helye és az előbb-utóbb mindenki hasznára válik. Túl rövid volt az idő amit velünk töltöttél, kérlek maradj.
" alt="
">halkan megjegyzem, lehet, hogy nem is magyarországi játékokról ír.
Az osztrákoknál jóval több játék van, jóval értékesebb nyereményekért
És lehet, hogy nem is itthon lakik
de mindez csak találgatás
Az osztrákoknál jóval több játék van, jóval értékesebb nyereményekért
És lehet, hogy nem is itthon lakik
de mindez csak találgatás
Főoldalon majd...
az már elmúlt,inkább azt írhatná meg most mivel lehet nyerni ilyen nagy utazásokat
" alt="
">
" alt="
">Csak eljutottunk a lényeghez...
lehet nem akarja elárulni na,...
ja értem,hát én nem játszom mindennel..nem tudom.
ennyire nem merülök bele,tényleg őt kellene megkérdezni,ha válaszol még:-)
ennyire nem merülök bele,tényleg őt kellene megkérdezni,ha válaszol még:-)
Nem azt kérdezem már 2 napja???
kérdezd meg őt,az a lgegyszerűbb
" alt="
">
" alt="
">Istenem, nem bírom tovább...
Az sem info h. játszik MIVEL...? ...milyen Holland sör volt az amivel a Koch szigeteki utazást nyerte, mikor? Mennyi sört kellett venni, v. blokkot kellett beküldeni? AP számos volt? Soroljam még?
hát akkor bocs,de tényleg nem tudom milyen titokra vagy kíváncsi..ne haragudj
te sem,én sem és még sokat itt nem költünk 50.000-et csak a borítékra,bélyegre..az azért durva lenne,legalábbis nekem.
Látom nem érted... az nem info h. borítékol...
De te biztosan tudod h. én NEM borítékolok, és NEM nyerek...
De te biztosan tudod h. én NEM borítékolok, és NEM nyerek...
Paintuci,
megírta a titkot,éjjel nappal borítékol,állandóan játszik...ha te is azt csinálnád biztos nyernél...dehát kinek van erre ideje+pénze.
megírta a titkot,éjjel nappal borítékol,állandóan játszik...ha te is azt csinálnád biztos nyernél...dehát kinek van erre ideje+pénze.