Pozitív tapasztalatok, pozitív élmények
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 75 / 246 oldal |
Ha figyelembe veszed a negatívumokat, már nem is biztos, hogy olyan sok okod van örülni.
Végre a Coop is megszabadult a postázandó borítékoktól.
" alt="
">
" alt="
">Olyan jó tollat vettem a Corvin CBA-ban Disney azon belül, malacka, és társai... speciel malackásat, rózsaszín, a tetejében malacka ül, és ilyen rózsaszín kristályok vannak a körülötte a lében. 429ft volt... Van még autós is.
Óóóó de jó... kicsiny falvak játéka lesz ez továbbra is, bár én fogjam be, mert néha nyerek velük...
Dehogynem.
Olvasd el a korábbi hozzászólásokat a témáról.
Eddig minden gyűjtős blokkhoz kellett a logó, most már csak a nyerteshez.
Olvasd el a korábbi hozzászólásokat a témáról.
Eddig minden gyűjtős blokkhoz kellett a logó, most már csak a nyerteshez.
Gyűjtővel nem lehet szerintem már játszani az fb-s cooposon...
Végre... talán nem csak a rokonok fognak nyerni...
Végre... talán nem csak a rokonok fognak nyerni...
Akár igaz is lenne, ha gyüjtő blokk nem lenne.
Coop sztem pozitív
" alt="
">
A kukában mégiscsak nehezebb olyan blokkot találni amin egyszerre szerepel a 3 konkrét termék !
" alt="
">
" alt="
">
A kukában mégiscsak nehezebb olyan blokkot találni amin egyszerre szerepel a 3 konkrét termék !
" alt="
">Én is többször jártam már így...
Adri0716 nagy nagy + ismeretlenül,önzetlenül segített beváltani Atívia kódomat!Cserébe nem fogadott el semmit.Nagyon köszönöm!
" alt="
">
" alt="
">
Tegnap írtam a Danonnak,már válaszoltak is
" alt="
">
" alt="
">Találtam pár Cola kupakot
" alt="
">,azt írja,már feltöltötték
" alt="
">,utazásra sorsolják,pótnyertes örülhet
" alt="
">
" alt="
">,azt írja,már feltöltötték
" alt="
">,utazásra sorsolják,pótnyertes örülhet
" alt="
">nekem nagyon pozitív, hogy a Coca-C játékban most az 1 és 2 literes Cola is játszik, nem csak a félliteres, ahogy régen
" alt="
">
" alt="
">ariel6200 meglepte kislányomat törpös matricákkal , nagyon jól néznek ki
" alt="
">
Köszi
1 adidas sapi helyett 3-at kaptam
" alt="
"> !
" alt="
">
Köszi
1 adidas sapi helyett 3-at kaptam
" alt="
"> !Tegnap jött Deichmann szórólap, és mivel ott nem reklámoztak árleszállítást, inkább a RENO-ba mentünk, és már a bejáratnál fogadott a tábla, hogy a leértékelt termékek árából további 30% engedményt adnak.
Találtam is futkosós parafatalpút, és bőrpapucsot is. Néhány éve már vettem ugyanilyen modellt, és nagyon szerettem, a mai napig hordom, csak már eléggé széttapostam
" alt="
">
Akkor több, mint 10eFt volt, most pedig a 3 pár lábbeliért fizettem 12eFt-ot.
Találtam is futkosós parafatalpút, és bőrpapucsot is. Néhány éve már vettem ugyanilyen modellt, és nagyon szerettem, a mai napig hordom, csak már eléggé széttapostam
" alt="
">
Akkor több, mint 10eFt volt, most pedig a 3 pár lábbeliért fizettem 12eFt-ot.
Örülök, hogy a legújabb Spar-Garfield matricásalbum Magyarországról fog szólni
" alt="
">
" alt="
">Coop viszi a "pálmát" a nyereményjátékok terén
" alt="
">
" alt="
">Jó h. a Sió kitalálta ezt a sorsolást, mert gondolom a pontok beragadtak... mivel úgye a mesekönyv elfogyott...
" alt="
">
" alt="
">Nórika, szerintem a metszésnél a gyorsaság számít, én mindig csak szeretetet küldök, állandóan 10 pontot ad.
Ma nem ment a DM-ben az infópult, így nem kellett a jokert kiváltanom, mégis adtak rá kedvezményt.
" alt="
">
" alt="
">