Akciós termékek, termék akció
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 75 / 226 oldal |
Márc.18-ig Heavy Tools-nál kifutó termékek -50 %kedvezménnyel. Az üzletekben és a webáruházban egyaránt.
Békés Megyei Hírlap előfizetésért Reál utalvány:
beol.hu/bekes/kozelet/elofizetesert-real-utalvany
-425688
beol.hu/bekes/kozelet/elofizetesert-real-utalvany
-425688
Europark/Játéksziget.... de lehet más Játéksziget boltban is.... 1 játék leadásánál 500ft levásárolható kupont adnak.... a kupon 3500ft felett vásárolható le...
A bevitt játékokat elosztogatják SOS gyermekfalu részére....
A bevitt játékokat elosztogatják SOS gyermekfalu részére....
03.31ig...
Don Pepénél most a pizza rendelésnél a dobozon gyűjthető egy kupon... 8 kupon=1db 32s pizza, 4 kupon egy 1l-es Cola....
http://vizmuvek.hu/vizvilagnapja/programok.html
03.22-23-án 9-16 óráig víz világnapja az állatkertben. 14 év alatt a belépés ingyenes
" alt="
">
03.22-23-án 9-16 óráig víz világnapja az állatkertben. 14 év alatt a belépés ingyenes
" alt="
">Budakalászi corában ma (03.14-én) 17-21 óra között minden NEM ÉLELMISZER termékre 20 % azonnali kedvezmény jár a pénztárnál.
Info: óriásplakát
Info: óriásplakát
Andromeda Travel:
Március8-14ig előfoglalásnál 1+1 akció Makrigialosi utazás esetében. A második út 1ft.... (de ki kell fizetni a helyi díjat 4500, és az ágynemű használati díjat... 4500
" alt="
"> )
Makrigialos Észak-Görögo. kis halászfalu, ahol mindenki halászik, kagylászik, (fekete kagyló) földjén kapál, a panziója előtt figyel, v. kocsmában ül.
Ha elszigetelődésre vágysz, élvezed h. lelassul minden, csend, nyugalom, béke... ott a helyed... volt h. délután csak én voltam a parton... egyszer ki lehet próbálni...
Március8-14ig előfoglalásnál 1+1 akció Makrigialosi utazás esetében. A második út 1ft.... (de ki kell fizetni a helyi díjat 4500, és az ágynemű használati díjat... 4500
" alt="
"> )
Makrigialos Észak-Görögo. kis halászfalu, ahol mindenki halászik, kagylászik, (fekete kagyló) földjén kapál, a panziója előtt figyel, v. kocsmában ül.
Ha elszigetelődésre vágysz, élvezed h. lelassul minden, csend, nyugalom, béke... ott a helyed... volt h. délután csak én voltam a parton... egyszer ki lehet próbálni...
C&A
március 16-18.
-20% a teljes babakollekcióra 92-es méretig
március 16-18.
-20% a teljes babakollekcióra 92-es méretig
Március 12-én minden gyerekcucc 20%-kal olcsóbb lesz a C&A-ban.
Tesco Vásárlókártyával minden 2012. március 16. és április 15. között
vásárolt CSOKOLÁDÉ ÁRÁBÓL 10 % kedvezmény
Tesco hitelkártya és a Clubcard együttes használata esetén!
vásárolt CSOKOLÁDÉ ÁRÁBÓL 10 % kedvezmény
Tesco hitelkártya és a Clubcard együttes használata esetén!
Reklám. Könyörtelen harc a MALÉV tetemén. Megy a kiszorítósdi.
Paintuci!
Lehet nem hozzák haza, aki ilyen olcsó jegyet vesz, mert addigra ettől ők is csődbe mennek. :-)
Lehet nem hozzák haza, aki ilyen olcsó jegyet vesz, mert addigra ettől ők is csődbe mennek. :-)
csepeli auchanban a 8.000 Ft-os gyerek síoverálokat 1.500 Ft-ra árazták le.
Nem értem h. éri meg a rep. társaságoknak ilyen olcsó jegy...?
" alt="
">
Február elején amikor voltam Brüsszelben bnőmnél, még a 14 000ft-t oda vissza is keveseltem... arra gondoltam biztos csak 1 útra szól...
" alt="
">
" alt="
">
Február elején amikor voltam Brüsszelben bnőmnél, még a 14 000ft-t oda vissza is keveseltem... arra gondoltam biztos csak 1 útra szól...
" alt="
">Wizz Air akciós utak vasárnapig 3590 Ft-tól - Milánó, Brüssel, Göteborg, Bukarest
http://wizzair.com/?language=HU
http://wizzair.com/?language=HU
Ma a Rossmannban minden Dove termék -33%. Nőnap alkalmából.
" alt="
">
" alt="
">2012. 03. 22 (csütörtök) 2012. 03. 23. (péntek)
Minden NIVEA termékre -25%-os kedvezmény
NIVEA szépségpont - 1054 Budapest, Károly krt.24.
info a hírlevélben
Minden NIVEA termékre -25%-os kedvezmény
NIVEA szépségpont - 1054 Budapest, Károly krt.24.
info a hírlevélben
Márc. 9 - máj. 9-ig egyes picuri ajándékok féláron.
9-13-ig tesco-ban 0,3l-es kubu 129Ft (kétféle)