Tippmix, fogadás
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 75 / 78 oldal |
még annyi, évekig a Szerencsejáték Rt. központjában dolgoztam, ahol főoktatóként valamennyi játékszabályt ismerve, a lottózók leendő dolgozóit oktattam... de semmi gond, te biztosan nagyon képben lehetsz (mármint a hozzászólásaidat figyelve...)
magic, bocs, hogy erre jutottam, de befejeztem a veled való kommunikációt, mert úgy látszik, nem nagyon vagy tisztában a mtematikai alapokkal.
Én tudom, hogy igazam van, és sajnálom, hogy nem sikerült ezt pár példával bebizonyítanom. Ideje lenne már elolvasnod a részvételi szabályzatot, és mondjuk a 2. osztályos matematika könyvet...
Én tudom, hogy igazam van, és sajnálom, hogy nem sikerült ezt pár példával bebizonyítanom. Ideje lenne már elolvasnod a részvételi szabályzatot, és mondjuk a 2. osztályos matematika könyvet...
gabi22: Bocs, de nem voltam gépközelben, hogy leírjam, a többség mire játszott, persze ettől még lehetett volna H.
boldicsi: Sajnos ma megint beigazolódott, hogy a 3/4 mennyit fizet, a Szerencsejáték Zrt másként tudja, mint te.
boldicsi: Sajnos ma megint beigazolódott, hogy a 3/4 mennyit fizet, a Szerencsejáték Zrt másként tudja, mint te.
Megint sikerült végre egy kis pénzt nyerni, remélem mások is játszották a tippjeimet, mert mind bejött!
A mai meccsek is egyelőre jók, imádom a csapatunkat, megéreztük a 024-es döntetlent, én pedig raktam a mai Duisburg-Kaiserslauter meccset is döntetlenben, az is jó!
A hétvégén a mi lottózónkban volt 200 Ft-ért egy 152.000 Ft-os nyeremény, azt hiszem, benne lesz a következő zöld újságban!
György 6 döntetlent talált el, s egyenesben játszott! Gratula neki!
A mai meccsek is egyelőre jók, imádom a csapatunkat, megéreztük a 024-es döntetlent, én pedig raktam a mai Duisburg-Kaiserslauter meccset is döntetlenben, az is jó!
A hétvégén a mi lottózónkban volt 200 Ft-ért egy 152.000 Ft-os nyeremény, azt hiszem, benne lesz a következő zöld újságban!
György 6 döntetlent talált el, s egyenesben játszott! Gratula neki!
a 33-as és a 39-es meccsnél szerintem rendben, a 24-es meccsnél pont fordítva érzem, a 28-as meccset nem mertem megjátszani, mert félek a meglepetéstől... (elvileg a De Graafschap-nak nyerni kellene)
24 Bursaspor - Trabzonspor V 2.48
33 Strasbourg - Nantes H 1.80
28 De Graafschap - Roosendaal H 1.40
39 Tenerife - Mallorca V 2.49
Én nagyon kezdő vagyok,szeretném kérdezni ehhez mit szóltok? Megtegyem?
33 Strasbourg - Nantes H 1.80
28 De Graafschap - Roosendaal H 1.40
39 Tenerife - Mallorca V 2.49
Én nagyon kezdő vagyok,szeretném kérdezni ehhez mit szóltok? Megtegyem?
carla:
3/4-nél a tét négyszerese, tehát 100 Ft-nál 400 Ft
3/5-nél a tét tízszerese, azaz 100 Ft-nál 1.000 Ft
4/5-nél 5x a tét 100 Ft-nál 500 Ft
3/4-nél a tét négyszerese, tehát 100 Ft-nál 400 Ft
3/5-nél a tét tízszerese, azaz 100 Ft-nál 1.000 Ft
4/5-nél 5x a tét 100 Ft-nál 500 Ft
3/5 (mivel 5-ből 3-at 10 féleképpen választhatunk ki) 10, azaz 1000 Ft 100-as tétnél
ha nem akkor bocsi
" alt="
">
" alt="
">carla,ha jól tanultam akkor a 3/4=400 3/5=500 100as tétnél
" alt="
">
" alt="
">2-vel jobb volt a Barcelona, hát ez van 3/4, 3/5-ös szelvény mennyibe kerül? 100-as tétnél
carla: A múltkori tippjeid viszont bejöttek, csak a Hertha-Mainz lett D. Kár, hogy nem néztem meg jól, mert a klubban azt is mindenki D-re rakta.
Ezért javaslom mindenkinek, hogy minimum 100-as téttel 4/5-ben játszon, esetleg 3/5-ben, hiszen akkor is nyereséges a játék.
S ha biztos a tipp, lehet emelni a tétet.
Ezért javaslom mindenkinek, hogy minimum 100-as téttel 4/5-ben játszon, esetleg 3/5-ben, hiszen akkor is nyereséges a játék.
S ha biztos a tipp, lehet emelni a tétet.
carla: Szorítok Neked, azt én is H-ra raktam, de azon a szelvényem már elbukott a Panathinaikos miatt. Jónak kell lennie! A Kiel jó csapat! De nagyon szoros!
én most a Kiel-Barcelona H és a Oltchim Va-Dinamo Vo H miatt szorítok, viszotn az Utrecht Feyenoord meccset bebuktam a döntetlen miatt.
Eddig jó a Juventus meccs, jó a Sturm Graz és a Schalke is, most szurkoljatok a Frankfurtnak! És a Panathinaikosnak, mert megőrülök, ha az egyenesben játszott meccseket épp az egyik legmegbízhatóbb csapat miatt veszítem el.
Timso: Magam sem raktam volna másképp, de a Barcelona néhány védője hiányzik, mégis úgy érzem, hogy jó a tipp, valamint bátor lépés a Rotterdamra rakni a Holland bajnokságban, de ennek van értelme! Még statisztikát nem néztem, de megérzésre jó. 3/4-ben pláne!
Én is jobban szeretem a nagyobb kockázatokat, tegnap bárcsak ilyen bátor lettem volna! A csapatunkkal összeírtunk 4 döntetlent, plusz 1 db 3,20-as és 2 db 2,42-es oddsú meccset és 1 db 3,40-eset, csak ezeket kellett volna megtenni egy szelvényen, és a zöld újságban olvastuk volna a kecskeméti Hírös Ticket Lottózót.
Légy bátor, én még hozzátennék egyfix meccset és 3/5-ben játszanám, de az több pénzbe kerülne.
De én biztos, hogy szurkolok, hogy bejöjjön Neked! Gratula az eddigi tippekhez és a nyereményekhez!
Én is jobban szeretem a nagyobb kockázatokat, tegnap bárcsak ilyen bátor lettem volna! A csapatunkkal összeírtunk 4 döntetlent, plusz 1 db 3,20-as és 2 db 2,42-es oddsú meccset és 1 db 3,40-eset, csak ezeket kellett volna megtenni egy szelvényen, és a zöld újságban olvastuk volna a kecskeméti Hírös Ticket Lottózót.
Légy bátor, én még hozzátennék egyfix meccset és 3/5-ben játszanám, de az több pénzbe kerülne.
De én biztos, hogy szurkolok, hogy bejöjjön Neked! Gratula az eddigi tippekhez és a nyereményekhez!
Magic! Ehhez a tipphez mit szólsz? 3/4-be????
250 Atl. Madrid - Barcelona 1. félidő eredménye V 2.12
255 Braga - Marítimo H 1.48
223 Cagliari - Bari V 3.30
207 Sparta Rotterdam - Venlo H 2.43
250 Atl. Madrid - Barcelona 1. félidő eredménye V 2.12
255 Braga - Marítimo H 1.48
223 Cagliari - Bari V 3.30
207 Sparta Rotterdam - Venlo H 2.43
214 Frankfurt-Freiburg H
226 Juventus-Genoa: H
240 Bordeaux-St-Etienne: H
Én ezt raktam tegnap, de jobbnak tűnik a 3. meccsnek rakni a
232 Austria Karten- Sturm Graz V-re vagy a
212 Schalke-1.FC Köln mérkőzést H-ra
A legjobb kombinációban rakni.
226 Juventus-Genoa: H
240 Bordeaux-St-Etienne: H
Én ezt raktam tegnap, de jobbnak tűnik a 3. meccsnek rakni a
232 Austria Karten- Sturm Graz V-re vagy a
212 Schalke-1.FC Köln mérkőzést H-ra
A legjobb kombinációban rakni.
igen,mert nekem már az egyenlegemen van.
elvileg igen