Kriszta!
ha még mindig megvannak a Pick pontjaid én kérném. mit kérsz érte cserébe?
A Vidámpark-belépő még mindig megvan! Tessék-tessék!
Ezen kívül van 32 db Tesco bélyegem a hozzá tartozó gyűjtőfüzettel együtt (féláron lehet vele kristálypoharakat vásárolni). Aki kéri, annak szívesen elküldöm!
Idén év végéig felhasználható Chocapikos Vidámpark belépőmet szívesen odaadnám valakinek (gyermekesek előnyben

), a kuponnal egy alkalommal ingyen lehet dodzsmezni vagy fel lehet ülni a Hip-hop nevű játékra is.
6 db Gólyabál jegy keresi gazdáját sürgősen! Ma estére szólnak Miskolcon. Küldjetek mailben telefonszámot, ha érdeklődtök!!!
Jerry Lee!
Bocsi az előbbiért. Megkaptam az e-mailedet, holnap fel is adom.
vagy ha az jobb írjál Te !!
kérhetem ??
írok majd és mond mit kérsz érte ???
Sziasztok!
Nagyon szívesen felajánlom a Pick pontjaimat, nincs sok, de szívesen átadom őket.
levi!
Oks, ígérem, ezután írok!

eerikaa!
Egy tanács, ha nem sértelek meg. Írj "nevet", hogy kinek küldöd az üzenetedet. Oksi?

Köszönöm szépen!!!!

Jelentkeztem atiska nevével

Még nem kaptam meg. (egyenlőre)
Hát először én sem tudtam, de a játékszabályban olvastam. Mondjuk nem is nagyon értek a dolognak ehhez a részéhez. És ott azt írják, hogy egy IP címről 2 embert lehet regisztrálni.
Azért gondoltam, hogy itt próbálok "toborozni". De eddig nem sok sikerrel!
eerikaa
1. Válaszoltam az e-mail-edre.
2. Nem is tudtam erről az IP-korlátról, ez eléggé helytelen, mert pl az én szolgáltatóm összes felhasználója kifele ugyanazzal az IP-vel látszik, ahogy a Vodafone ügyfelei is. Viszont egy Axeleros lebont és újracsatlakozik és máris más IP-je van, szóval ez így eléggé nem korrekt megoldás

Megkaptam és köszönöm szépen! Ha nem haragszol, a barátnőmnek kértem a jegyet, mert ő szereti őket! Tehát az ő nevében is köszönöm!
És be fogok számolni, hogy mit mesélt!
queene!
Ha mára nem vagyok túl pofátlan, akkor elfogadnám a tesco-s bélyegeket!
Sajnos én nem tudok mit felajánlani, mert nem vagyok nyerő típus, de próbálkozok!
Viszont ha tudtok, akkor segítsetek azzal, hogy a www.nyerjmost.hu oldalon regisztráljátok magatokat, ahol folyamatosan van aktuális nyereményjáték és az ajánló felhasználóneveéhez írjátok légszíves be, hogy: atiska
Egy IP címről max. 2 embert lehet regisztrálni!
Előre is köszönöm a segítséget! Aki segít jelezhetne nekem!
Köszönöm!
Eerikaa!
Emil ment, értesíts, ha megkaptad. Ha netán "megjavul" a freemail, küldöm az eredetit, biztonság kedvéért. Jó szórakozást.

eerikaa!
A freemailon nyertem ami 2 napja szarakodik. Ha azt az emilt nem tudom elküldeni akkor küldök külön emilt abban leírom, hogy kire kell hivatkozni a VIP listán. Légyszi értesíts itt, hogy megkaptad, és természetesen számolj be milyen volt a koncert? OKÉ?
eerikaa!
Nekem szólt az üzeneted?
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások