Felajánlások
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 743 / 764 oldal |
Hello! Én szívesen elfogadnám! Ha lehet az enyém is!
Univer fődíj: 1 millió Ft
Szurkolj együtt a Jameson-nal, és nyerhetsz!
Nyerj páros jegyeket a Chivas Regal online játékában!
10 db Tesco-s bélyeg keresi gazdáját.
Ma este a PECSA-ban Pál Utcai Fiúk jubileumi koncertre nyertem 1 db jegyet ( igazándiból nem is értem miért csak egyet, de ezt felajánlom valakinek aki elmenne. Emilcímet kérek.
Pecsa-ban: 2003. nov 7. este 8 ora
Pecsa-ban: 2003. nov 7. este 8 ora
Levi, köszi szépen, megkaptam, de csak 1*2 db-ra van szükség, így ha valaki még el tud menni, van még lehetőség!!
Mail ment!
Mail ment!

Felajánlanék 2*2 jegyet a "A boldogság színe" című új magyar filmre.
(Ismerősök előnyben) emilcím kell.
A vetítés helye és időpontja: Francia Intézet, 1011 Budapest, Fő u. 17., 2003. november 7-e, este 7 óra.
Az emileket csak holnap reggel küldeném, mert megyek melózni délután.
(Ismerősök előnyben) emilcím kell.
A vetítés helye és időpontja: Francia Intézet, 1011 Budapest, Fő u. 17., 2003. november 7-e, este 7 óra.
Az emileket csak holnap reggel küldeném, mert megyek melózni délután.
Szia levi!
Ismételten köszönöm a jegyet.
Ismételten köszönöm a jegyet.
Sziasztok!
Nyertem a Premierpark játékán 2 mozijegyet egy új magyar filmre ( A boldogság színe), de sajnos nem tudunk elmenni a párommal. Szívesen felajánlom annak , aki péntek este ráér elmenni a Francia Intézetbe.
Nyertem a Premierpark játékán 2 mozijegyet egy új magyar filmre ( A boldogság színe), de sajnos nem tudunk elmenni a párommal. Szívesen felajánlom annak , aki péntek este ráér elmenni a Francia Intézetbe.
Címem fent és nagyon szépen köszönöm, majd elmesélem, milyen volt. Várom a leveledet és e-mailben megadom a postacímemet.
Gladiátor! Írj címet, hogy el tudjam küldeni az ELLE levelet!
Szia levi!
Megkaptam és köszönöm
Megkaptam és köszönöm

Barnabás!
Emil elment, reagálj vissza, hogy megkaptad-e.
Emil elment, reagálj vissza, hogy megkaptad-e.
Barnabás!
Tiéd a jegy, csak délután elmentem melózni, így az emilt most küldöm. Arra kérlek, hogy majd röviden írd meg milyen volt a film. Jó szórakozást, a többit emilben.
Tiéd a jegy, csak délután elmentem melózni, így az emilt most küldöm. Arra kérlek, hogy majd röviden írd meg milyen volt a film. Jó szórakozást, a többit emilben.
Szia Levi!
Szeretném tudni, hogy enyim lett-e a jegy, vagy sikerült ismerőst találni?
Szeretném tudni, hogy enyim lett-e a jegy, vagy sikerült ismerőst találni?
Barnabás!
Ha nem jelentkezik ismerős Tiéd a jegy, a többit emilben.
Ha nem jelentkezik ismerős Tiéd a jegy, a többit emilben.
A Barnabás alatti sorba gondoltam, de így is jó.
Ja, ezt el is felejtettem
postas@vipmail.hu
postas@vipmail.hu
Barnabás
Lehet, hogy az email címed is be kellett volna írnod.
Lehet, hogy az email címed is be kellett volna írnod.

levi
én ugyan még nem nagyon jártam erre, de ha ismerősöd nem megy el, én nagyon örülnék a jegyeknek
én ugyan még nem nagyon jártam erre, de ha ismerősöd nem megy el, én nagyon örülnék a jegyeknek
Van egy Gárdonyi tea vk-om. Kell vk-nek?
Sajnos ismét melózom, tehát felajánlom a 2 jegyet. ( Ismerősök előnyben)
Ön nyert! Mozipartnerével együtt szeretettel várjuk az [origo] filmklub következő bemutatójára. LILJA 4-EVER
A vetítés november 5-én szerdán 20 órakor kezdődik a Palace MOM Park mozi (1126 Budapest, Alkotás út 53.) kettes termében. A bejutáshoz a nevét és az e-mailcímét kell csak közölnie a terem előtt álló hölgyekkel.
Ön nyert! Mozipartnerével együtt szeretettel várjuk az [origo] filmklub következő bemutatójára. LILJA 4-EVER
A vetítés november 5-én szerdán 20 órakor kezdődik a Palace MOM Park mozi (1126 Budapest, Alkotás út 53.) kettes termében. A bejutáshoz a nevét és az e-mailcímét kell csak közölnie a terem előtt álló hölgyekkel.