Felajánlások
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 744 / 764 oldal |
Hopp, most olvasom, hogy a részvételi szándékot jelezni kell november 12-ig.
Univer fődíj: 1 millió Ft
Szurkolj együtt a Jameson-nal, és nyerhetsz!
Nyerj páros jegyeket a Chivas Regal online játékában!
Jött az ELLE-től egy levél, mellyel a Váci úti Douglas parfümériában meghívnak barátnőmmel együtt egy pohár pezsgőre és ingyenes sminkelésre, valamint wellness meglepetésekkel szolgálnak és 5% kedvezménnyel vásárolhatok. Mindez nov. 23-án 18 és 20 óra között. Ha vk kéri, írjon!
Persze hogy az értékkieg. !!
Ha most nem, akkor majd szólj később, biztos lesz cuccom, ami Téged érdekel ! Még 1 x köszike !
Ha most nem, akkor majd szólj később, biztos lesz cuccom, ami Téged érdekel ! Még 1 x köszike !
Éci
Hát elég sokat vártak vele.
Melyik ért oda végül is, amit simán adtam fel, vagy az értéklevélként feladott?
Na, ezt kár kérdeznem, tuti, hogy az utóbbi .
DE-t nem gyűjtöm, Edushot egyáltalán nem iszom, nincs mit kiegészíteni
Nem kérek semmit érte, volt elég
Hát elég sokat vártak vele.
Melyik ért oda végül is, amit simán adtam fel, vagy az értéklevélként feladott?
Na, ezt kár kérdeznem, tuti, hogy az utóbbi .
DE-t nem gyűjtöm, Edushot egyáltalán nem iszom, nincs mit kiegészíteni
Nem kérek semmit érte, volt elég
queene
Nagyon köszönöm, megjött a Shakira CD !!!
Mit szeretnél érte ? DE v. Eduscho Dupla vagy ...
Nagyon köszönöm, megjött a Shakira CD !!!
Mit szeretnél érte ? DE v. Eduscho Dupla vagy ...
felajánlom az alábbi előadásra a 2 jegyet ( az ismerősök természetesen előnyt élveznek). Ma 20,00 Lurdy-ház Birkanyírás c. film. (emilcímet kérek)
Új játékokról hallottam info-t, beírom egy másik helyre. Figyelem az e-mailt, köszi előre is.
Jaj, tényleg lemaradt a cím

Megáll az ember esze a Postától, akkor mi hiába küldözgetünk itt bárhová bármit. Nem látom az e-mailedet, légyszíves írd meg nekem és máris küldöm ismét a címemet privátban. Mit gyüjtesz mostanában, nem szeretném hogy ráfizetéses legyen neked!
Gladiátor
Mindenkinek küldtem, aki kért, ha nem kaptad meg, akkor a postások ellopták, ahogy Éciét is.
Az utolsó kettőt ajánlva, értékbiztosítva adtam fel, közel 400 Ft /boríték ellenében, bízom benne, hogy így talán nem merik ellopni.
Ha elküldöd újra a címed, postázok még egyet neked is.
(Nem tudom , mi lenne a megoldás a postások ellen, már a fizetésem rámegy az újrapostázásokra
)
Mindenkinek küldtem, aki kért, ha nem kaptad meg, akkor a postások ellopták, ahogy Éciét is.
Az utolsó kettőt ajánlva, értékbiztosítva adtam fel, közel 400 Ft /boríték ellenében, bízom benne, hogy így talán nem merik ellopni.
Ha elküldöd újra a címed, postázok még egyet neked is.
(Nem tudom , mi lenne a megoldás a postások ellen, már a fizetésem rámegy az újrapostázásokra
)Szia quennie, én is kértem Shakirát, de még nem kaptam. Lehetne róla szó? Ha igen, már megírtam múltkor a címemet. Köszi!
Van egy jó és egy rossz hírem!
A rosszal kezdem: "Sajnos" megint nyertem 2 mozijegyet, de megint dolgozom. Sajnálom, de "labodaúrnak" nem akartam rossz napot okozni!
Jó hír, hogy természetesen felajánlom az alábbi előadásra a 2 jegyet ( az ismerősök természetesen előnyt élveznek). A nyereménylevelet csak hétfőn reggel tudom küldeni, mert mindjárt megyek melózni. (Pedig a vasárnap az Úré kellene, hogy legyen) Jó vasárnapot mindenkinek, nem olyat, mint nekem.
Örömmel köszöntelek A Birkanyírás játékunk nyertesei között.
Nyereményed 2 darab belépő a Bírkanyírás című filmre, melynek vetítése
2003. október 20-án hétfőn este 20-órától a Hollywood Multiplex Lurdy
moziban ( Lurdy Ház Budapest, Könyves Kálmán 12-14.) lesz.
A rosszal kezdem: "Sajnos" megint nyertem 2 mozijegyet, de megint dolgozom. Sajnálom, de "labodaúrnak" nem akartam rossz napot okozni!
Jó hír, hogy természetesen felajánlom az alábbi előadásra a 2 jegyet ( az ismerősök természetesen előnyt élveznek). A nyereménylevelet csak hétfőn reggel tudom küldeni, mert mindjárt megyek melózni. (Pedig a vasárnap az Úré kellene, hogy legyen) Jó vasárnapot mindenkinek, nem olyat, mint nekem.
Örömmel köszöntelek A Birkanyírás játékunk nyertesei között.
Nyereményed 2 darab belépő a Bírkanyírás című filmre, melynek vetítése
2003. október 20-án hétfőn este 20-órától a Hollywood Multiplex Lurdy
moziban ( Lurdy Ház Budapest, Könyves Kálmán 12-14.) lesz.
LABODA!!!!
LABODA!!!
Hol vagy?
IDE ne ODA!
Mehetnél a moziba!!
LABODA!!!
Hol vagy?
IDE ne ODA!
Mehetnél a moziba!!
senki nem akar moziba menni?
bocs. 2 db.
a mozijegy vasárnapra a Titanic filmfesztivál legjobb filmjére.
Várom a jelentkezőket.
Várom a jelentkezőket.

Éci!
Megvan a kérdés köszi.
Megvan a kérdés köszi.
Éci!
Nem tudod véletlenül a mai blikk buliblikk mellékletének a kérdését. Ha tudod írd meg légyszi. Köszi.
Nem tudod véletlenül a mai blikk buliblikk mellékletének a kérdését. Ha tudod írd meg légyszi. Köszi.
Az elsőtől - Ki ölte meg Bambit ? - nem voltunk elájulva, kicsit "Kóma"- szerű volt, ami nem lett volna baj, sőt ! De túl hosszú volt és egy csomó kérdésre nem is adott választ.
A második - A guru - irtó aranyos, bolondos vígjáték volt. Nagyon jókedvünk lett tőle.
Köszike még egyszer !!
A második - A guru - irtó aranyos, bolondos vígjáték volt. Nagyon jókedvünk lett tőle.
Köszike még egyszer !!
Éci!
Milyen volt a mozi?
Milyen volt a mozi?