queene
Köszi, levél ment !
Köszi, akkor úgy tűnik, "csak" Écié keveredett el.
Éci, még mindig várom a címed, nem őriztem meg.
Ha küldöd a címet, megy a CD újra.
Qveen én visszaírtam @-ra,de lehet akkor még "dögrováson" volt a freemailem és nem ért oda. Én is megkaptam köszike!
quene, megjött a cd, köszi.
És egyúttal halkan megkérdezném, nem kéne írnunk egy levelet a postának, öszegezve összes rossz tapasztalatainkat és felszólítani őket, hogy kezdjenek el rendet rakni a házuk táján??? Nonszensz, hogy ennyire lopjanak, minden hónapban eltűnik egy-két levél, néha még ajánlott is, sérülten érkeznek a csomagok, és még nem is derül ki az összes elveszett levél, vagy csomag, mert van, amit az ember nem is vár, tehát nem is keres
Kéne valamit tennünk, írkálni a leveleket a vezetésnek, ha foganatja nincs is, legalább tudjanak róla!
Én sértve érzem magam, hogy havonta legalább 3-4ezer Ft-ot költök postázásra, és "hálából" ellopják a küldeményeimet

Éci
Ha még mindig nem ért oda, akkor tuti elveszett, a tied még múlt héten adtam fel, a többiek megkapták már.
Feladok még egyet, kérlek, küldd át újra a címed. Ezt akkor ajánlva adom fel, úgy tűnik, azon az útvonalon lop a postás.
queene
Én sajna még nem kaptam meg, pedig nagyon várom ! Lehet, hogy "elveszett" ?
quenne
shakirából nem lehetne egyet valamiért?
Négyen még nem jeleztek vissza, hogy megkapták a Shakira CD-t, ha erre járnak, írjanak egy sort, hogy minden OK.
Aki véletllenül nem kapta volna meg (a postások jóvoltából), az is jelezzen, még 2 CD gazdátlan.
Queene!
Köszi a Shakira cd-t, ma jött meg!!! ezer hála érte.
Szia boci_! Engem érdekelne a plakátgyűjtemény, de nem tudom, mit tudnék cserébe felajánlani. Van valami ötleted?
1 db plakátgyűjtemény. (patikamagazin)
levi koszi a mozijegyeket.
tetszett a film!
amugy nincs "kedve" valakinek kill billre is felajanlani jegyet?

mert en nem nyertem.

Levi, bocsánat, este már nem tudtam válaszolni. Megérkezett a leveled, pozitív a visszajelzés is, ezer "habos" hálám, majd kérek beszámolót a gyerekektől! Még egyszer köszi!

levi
Nagyon köszönöm, megérkezett minden leveled. Mindjárt be is jelentkezem, nehogy lemaradjunk ... A "gála" mit jelenthet vajon ebben az esetben ?!
Persze, h. nem kéne lelkiismeretfurdalásodnak lennie, hiszen mindenki azért játszik, mert reménykedik ! Aztán vannak szerencsésebbek, de hát ilyen az élet !
Még 1 x nagyon köszi !
levi ha tényleg nem érdekel a nyeremény akkor hogy tudtál minimum 8 jegyet nyerni a guru c.filmre?
Nagyon megbántam, hogy válaszoltam Önnek Laboda Úr.
Köszi a felajálást, de nekem nem kell a "kegyelemkenyér".
Én csak akkor játszom ha tutira el is tudok menni, mindig csak egy néven és engem csak a nyeremény érdekel de azért képes vagyok 4-5 honlapot is végignézni hogy megtaláljam a jó megoldást( Uno, Port, Origo, Moziplussz, Cinematrix, Premierpark,...)
Engem csak az zavar hogy már kb. a harmadik mozit tukmálod rá az emberekre én meg semit se nyerek, de biztos csak nincs szerencsém...
Laboda!
Meggondoltam magam és mégis válaszolok Neked.
A válaszom a következő: felajánlok két jegyet számodra, ha írsz ide egy emilcímet.
Egyébként én úgy vagyok, azt hiszem nem egyedül ezen a weboldalon, hogy nem a nyereményért játszom, hanem a játékért, de nem vagyok benne, hogy Te ezt megérted az előző írásod alapján. Várom emilcímed!
Éci!
Naná, hogy rossz számot írtam az előző emiljeimre, hát persze, hogy visszajöttek. 34 helyett 36-ot írtam, de már javítottam és ment a két emil. Értestí, ha megkaptad, jó mozizást.
Egyébként "lelkiismeretfurdalásom" van, mert nyerni mertem?!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások