Hú ez most nagyon gáz.
25-én feladott csomagom, még a mai napig nem ért célba! Tök kellemetlen, mert ez az első cserém, a fórumossal. Az övé már péntek óta itt van.
Tök kellemetlen a dolog, pedig nem én tehetek róla. Remélem nem nyúlták le. Ajánlottan ment.

" alt="

">
FElhivtam azt a céget aki ott bérli a postafiókot. Sajnos nem tudtnak semmiről..kb 10 perc után kinyögték, ha ilyen levél van visszaviszik...Kár hogy ez most nem történt meg...Szomorú vagyok...remélem nem viszítem el a GPS-et...

" alt="

">
A hivatalsegéd átvette, de a postabontáskor észre kellett volna venni és visszaküldeni.
Indítsd el hivatalosan a kerestetést, függetlenül attól, hogy áll a Henkel a témához, mert különben nem kapsz kártérítést (sem).
Persze, tévedés.Előfordul, csak azért ez rossz. Valószínű aki átvette csak aláirt egy csomó mindent, nem is nézte, de hogy utána miért nem hozta vissza...nem értem..
Néha előfordul. Ott is emberek dolgoznak. Csak azt nem értem, aki megkapta, miért nem adta vissza. Neki látnia kellett, hogy nincs köze hozzá és nem neki szól.
Hm.nos. A levél kézbesítve lett, 4 nappal feladás után. Csak '"véletlen''
494 pf helyett 480-ra lett kézbesítve....Kérdem én, milyen jogon??
Azt mondta a postás nő, hogy lehet az is az övék azért...NAh holnap igy hivom a Henkelt. De nagyon örülök ennek az egésznek..
Rizsaska----együttérzek VELED !!!felháborító,hogy hűlyének néznek bennünket!személyesen láttam már 3 esetben, hogy láda ürítés után becsípődött a levél s lógott ki--én dobtam vissza.azóta beadom a postán,de úgy látszik így sem megbízhatóbbak---ilyen szolgáltatás?--és még fizetni is kell érte!---talán jobb az sms beküldés?.
Rizsaska, most? Napközben kellene ezt intézni, úgy értem hivatali időben.
Utoljára, mikor ilyen ügyem volt, nem a kinti ablaknál intéztem, hanem a postabolt melletti irodában.
A hivatalos kerestetés egy írásos tudakozvány (jegyzőkönyv) felvételével kezdődik. Kell hozzá az ajánlott cetli.
megnéztem,de nincs info szerintük. mailt még nem irtam...elegem van belőlük...most felmegyek még a postára
Rizsaska, már elindíthatod hivatalosan a kerestetést.
Ezen kívül a helyedben én a posta honlapján is megkérdezném, tudod beírod a ragszámot és hogy mikor, hol lett feladva, ki a címzett, és általában már másnap e-mailben válaszolnak.
nem hiszem el...Nem lett ugye tértisen feladva a levél hiába kértük. Erre...Meg sem érkezett a Henkeles blokkom...Nagyon jó...ha ezért elesek a nyereményemtől akkor kiverem a biztit... 2 hét elteltével lehet reklamálni? (5.én fellett adva..)
Rizsaska!
1.Ugyanígy jártam,értesítő,bementem a postára másnap a csomag sehol,majd hívnak,kiderült,hogy a postás másnap is kihozta,mert elfelejtette,hogy hagyott értesítőt,újból értesítés,majd telefon megvan a csomag mehetek érte???
Végülis az a lényeg,hogy meglett a csomi

" alt="

">
A: velemenybantól jött az ajándékom. kaptam egy értesítőt. Felmentem másnap a postára, de a csomagot sehol nem találták..Nem volt a postán...Elkérték a telefonszámom, hogy majd felhivnak ha megkérdezték a kézbesítőt...Végülis estére meglett a csomag...de nem érte ezt az egészet, hogy nem volt bent a postán,..
B: Feladattam párommal ajánlott, tértisen egy nyert Henkel blokkot febtr 5.én. De csak nem jött semmi hogy átvették volna...Előkerestem a feladószelvényt...És csak ajánlva adta fel a postás...annak ellenére, hogy eléggé erősen bevolt X-elve hogy Tértisen is mennyen....Párom meg nem tudtam mennyibe kellett volna hogy kerüljön...
Nagyon ajánlom a postának hogy Beérkezzen....
Jó pár éve használom a postát, ért pár meglepetés, de ilyent még nem pipáltam.

" alt="

">

" alt="

">
Cserepartnerem 11-én feladott egy ajánlott elsőbbségi levelet. Múlt héten rákérdeztem, hogy mi a helyzet mert még nem jött meg. Cserepartnerem be a postára, neki azt mondták, hogy 12-én délelőtt próbálták kézbesíteni, de senki nem volt itthon. Hazugság 1. Ugyanis mindig van itthon valaki, ráadásul én is itthon voltam. Hazugság 2: 18:15-kor átvették a postán. A város másik végén éppen vásárolgattam.
Még pénteken beszéltem a postásommal megadva a ragszámot is, hogy nézze meg, mégis ki írta alá. Ma hozta a levelet. Bent csücsült a postán. Kérdés miért ugyanis 10 nap után vissza szokták küldeni.
Nem tudtam elképzelni mi a fene lehet nemrég megvilágosodtam. A posta hamisítja az adatokat, azért hogy ellenőrzések során ne derüljön ki, hogy egy elsőbbségi levél 11 nap múlva ér célba.
2009 12 08 feladás dátuma a ma érkezett Whiskas pecabotnak . Több mint két hónap alatt ért ide .

" alt="

">
Deceberben olyan levelet kaptunk meg ,amit Canadában adtak fel ,A nevünk és Debrecen volt rajta helyesen ,mégis ideért . (jó ,hogy ritka nevünk van )

" alt="

">
sada,köszi,hát a helyi postásnak nem tudom milyen éjszakája lesz de én 990et fogok fizetni,ha nem akkor nem itt adom fel,vagy átcsomagolom.az a baj,tesómnál van a méretes doboz.ebbe meg éppen beletettem.na majd holnap kiderül.
Attól függ, milyen éjszakája volt a postás kisasszonynak.

" alt="

">
Szubjektív.
kérdezném,ha egy kicsit kidudorodik a doboz,akkor már nem standard csomagként kell feladnom?
vagyis atetejét nem tudtam teljesen úgy zárnia doboznak ahogy kell.de nem vészesen dudorodik ki.
köszike.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások