Megérkezett a Danubiustól a futópadom. Egy M-131 tipusú mechanikus gépecske, 3 dőlésszögbe állítható, digitális idő, kalóra, sebesség, táv és pulzusmérés, kulacstartós, összecsukható, zöld színű a futófelülete az internet szerint 80950 Ft-ba kerül.
Kipróbálni sajna csak a hétvégén fogom tudni, mert nem vagyok otthon.
Dit.

Gratulálok, majd meséld el, milyen, ebből is van jó sok féle.
A rádiókban egyébként kicsit csendes most az élet, egyedül a slágeren van az az országjárásos Valentin-napi londoni hétvégéért játék, amelyben 1 órán belül kell találnod valaki idegent, akivel felvállallod az utat.
Hívtak a Danubiustól szerdán 10-11 között jön a futópadom.
Danubius játéknak vége. Egy néninek szerveznek bp-i kirándulást az állatkertbe az unokájával, stb. Egy másik 3 gyermekes család gáztűzhelyet kapott. Slágeren jövő héttől valentin-napi nyereményjáték lesz afféle országjárásos (sajnos!) ha a kiszemelt városba érnek és egy szembejövő idegennel elutaznál, mehetsz az ő költségükön.
Engem még mindig nem hívtak a Danubiustól! Csak el ne felejtsenek! Nagyon szaladgálnák már, na meg a macskámat is megfuttatnám vele. A szülinapomig remélem megkapom (február 2. harmada)
A slágerben kb. 2 hét. Nyugi mert küldik, rendesek. Ha felhívod őket, szívesen segítenek.
Akinek van egy kis tapasztalata segítsen nekem lécci!
A slágeren a nyereményeket mennyi időn belül kézbesítik?
Egy hete nyertem és sehol semmi!
Dit.
Én is meghallgattam és nem vagyok rajta, de azért túlélem. Hívtak a héten a danubiusból, hogy szervezik a Jordan Tours-szal az utunkat, és a nyeremény rendben van. Kicsit csalódott voltam én is, dehát ez van. Ma viszont kébzeljétek el, hogy hívtak a slágertől én meg mint az őrült, bemondtam a varázsmondatot, erre ők: Vonalellenőrzést tartunk. Hát szép, mondhatom, megálltak az irodánkban a nem létező szamurájkardok a levegőben...
Egyébként a játékszabályuk szerint 3 naponta játszhat velük ebben a pénznyerősben bárki, aki már nyert, úgyhogy ismét elküldtem nekik a faxomat.
Teri!
Meghallgattam! Köszi! De hol van Gladiátor? Rá is kíváncsi lettem volna, mert arról lemaradtam.
mi az oldal cime?
én is szeretném meghallgatni

Egy közeli ismerősöm nyert ma 5 után a slágeren 20eFt-ot. Ez kész csoda! Hogy ennyi jelentkezőből a közvetlen környezetemben nyerjünk. A danubius honlapján én is láttam, megyek meghallgatom magunkat.

Gladiátor!
Hát még én, hogy örültem, 11-ig akár rám is illett volna a csöpögtetet infó, erre kiderül, hogy az én kívánságom helyett danika tökfőzeléke nyert.

DIT!!!!
A Danubius oldalán ahol a tripla@danubious elérhetősége van a játéknak, bal alsó sarokban van egy kép a Fiesta-rol. A kép jobb alsó sarkában egy hangszóró arra kattints rá,és kb. a 3-4 emberke vagy TE akinek felvételről adják az "akciót" ahogy megnyerte amit szeretett volna.
Végighalgattalak ám!
Lelki szemeim elött megjelent ahogy futsz ezerrel s a két kezedben egy-egy Pirosmogyorós csoki
Mai danubius nyeremény 2 kiskutya volt két kisgyermekes családnak, másik kérés másik családtól, ha rosszak otthon a gyerekek, anyu ne főzzön többé tökfőzeléket. Hát, nem is értem néha az embereket.
Slágeren valaki már megint 100eFt-nál jár, iszonyú mázli.
milyen jó nekik
gratulálok

a házimozit meg is kapták?
Kormi
Ja jól emlékszem gáztűzhelyet kértek, mert rossz az övék.
Tudja valaki, hogy mi volt a mai nyeremény a Danubiuson?
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások